Sawyer, Ванка, аз срещнах Любо на един автосалон и като се замисля, ако не беше той нямаше да карам Шкода. Не те пресира,угажда на капризите за 100 оферти и т.н. НО до него има едни два няма да казвам какви,че не ми прилича. Единият капацитет имах един път разговор с него - еми тоя ***** си говореше с майстора за плочки 15 минс пред мен! Познай...тръгнах си, изчаках Любо да се върне от отпуск.
Другият пък продал на мой познат O3 L&K. Моят познат ми каза - напомни му на еди си кой,че още ми дължи подарък аксесоари. Казвам му тоя се направи на разсеян

))
В СФ само Любо става от продавачите. Имаше гаф с липсваща стелка в багажника, лично се зае. Получих и едни секрети накрая, защото го изчаках от отпуска да поръчам при него. Изобщо много доволен съм, но дано има и други съвестни.
Това,че са коментирали пред друг клиент негативно зад гърба, еми не е ок, излагат се. Грам не е професионално, това си е Ганьовско.
Стуци - те тея не гледат като приемат. Поне при мен не - имаше един манекен дето взема ключовете и пише документите. Май само това работеше момчето, ааа да и да гледа навъсено при въпрос извън дай ключовете,на ключовете...