Качвам най-накрая 2 снимки на Karoq-а, който моя роднина поръча през август и го получи през ноември:smoke написа: 22.08.2024, 16:55:03 поръчахме Karoq 2.0 TSI 4x4 Sportline Plus + DCC + червен цвят + теглич + Simply Clever Family

Днес за първи беше измит, като не броим миенето му в началото на януари, когато му слагаха керамично покритие. Не беше много мръсен. Наложи се обаче след измиването да влизаме и да го мием пак, понеже в бързината бяхме пропуснали с гъбата някои места. Оказа се, че червеното (Red Velvet) е много капризно - всяко неизмито място си личи, за разлика от Moon White на моята О4, където нямам такъв проблем.
Около лоста на скоростната кутия има доста гланцова пластмаса (имитация на пиано лак). Колкото и да внимавахме, вече има драскотини там. Аз ли ги направих с кърпата, не знам? Много смотани са тези гланцови пластмаси. Май ще трябва да сложим там някакво фолио.
Препоръчах на моята роднина да махне аеро-капаците на джантите. Тя обаче не иска, не знам защо. Все още даже не е сложила летните гуми, а така ще съсипе зимните си гуми Conti TS 870p. Явно аз ще трябва да се заема да ѝ намеря и предложа втори комплект джанти, за да не се занимава с разправии с гумаджийници и монтаж/демонтаж/баланс + сериозно плащандо всеки сезон.
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)