Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
ако ще е за зимна гума, Neuspeed е безумно да купуваш .. освен ако нямаш едни излишни 3500, които да "вложиш" ... пробвай на Искрен джантите, но единствено и само (лично мнение) ако ще купуваш за летни ... Инче неговите са 18-ки (по спомен) ... аз на моята бивша, бях взел 19-ки, но друг модел и са бронзови ...
Да не забравяме,че колкото по-тежка е джантата, толкова по-малко влиаят вибрациите от пътя и комфорта е повече. Леките джанти са по-добри за перформънс, но по-лоши за возене ))
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
One-Three написа: 30.08.2023, 17:29:16
аз на моята бивша, бях взел 19-ки
Точно от твоята кола видях за първи път Neuspeed джантите и много ми хареса бронзовия цвят и как седи като цяло! Засега още не съм решил на 100% кои ще са, но признавам че варианта с тях излиза скъпичко, но важното е да ми пълни душата всеки път като си погледна колата.
peyopetrishki написа: 30.08.2023, 18:32:20
еките джанти са по-добри за перформънс, но по-лоши за возене
Виж това е нещо, което е адски логично, но никога не се бях замислял над това!
След известно обмисляне и четене по темата реших, че колкото и да чета докато не пробвам дадения продукт няма как да знам става ли или не става . Затова напазарувах малко с идеята да си намирам работа от време на време.
Единственото, което още не съм много сигурен какво точно да поръчам е за интериорно чистене. Седалките на VRS-a не са изцяло кожени, а си имат и алкантара (май така се води материята), както и самото табло. За тях трябва да разуча малко повечко с какво точно трябва да се третират.
Абсолютно си прав, някъде бях чул, че е обърната кожа и си го повтарям, никой до сега не ме е поправил. Сега отворих да прочета - абсолютно в заблуда съм. Мерси.
Днеска жената се загледа по колата след една обстойна баня и вика покрай емблемата има леки вдлъбнатини. Поглеждам аз и наистина се виждат някакви много странни вдлъбнатини, които нямам идея от какво са се получили. Преди банята не съм забелязал да има нещо такова изобщо.
Някаква идея от какво може да е това и къде може да се оправи в Пловдив?
От това, че капака не се затваря със спускане отгоре (по грубо), а се пуска да щракне и после се натиска с палци.
Днешната ламарина е мн по-тънка.
Аз винаги казвам-аз си затварям капака, ако ме няма ИЗРИЧНО казвам-пускайте смело, да се "блъсне" и затвори!