D Bros Automotivе-Може би първият недоволен.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- redalex
- Гараж: i3
Като ти прочетох поста и се сетих за ТодАр Живков и неговото "Ще си мълчим"...
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Демек,Бий мА-Обичам тАЦецо75 написа: 13.05.2021, 09:02:23 оказва малка и не е ясно кога пак ще налетиш, я на същия човек, я на някой свързан с него.
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Аз мислех, че рацерите всяка сутрин проверяват флуидите. Па ти даже след сменя не си видял.
Ща пръсна на Междене![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Ща пръсна на Междене
- redalex
Ми не съм сигурен. Не мисля, че сме се запознавали наживо, а и да сме + писането у форума далеч не значи, че се знаем.
Просто е мега странно (за мен) да кажеш, че и доволен и недоволен, все ще си мълчиш. И то защото България била малка и не се знаело кога пак ще отидеш при еди кого си.
Аз упорито следвам логиката, че всеки има право на грешка, но ако грешката е голяма и особено пък, ако е "нарочна" ще направя всичко възможно да си платят (и разбира се, никога повече не бих стъпил там). Не за друго, а защото това според мен е единственият начин всички ние и бизнеса и услугите покрай нас да стават по-добри. По същата логика очаквам, че, ако се изложа сериозно пред мой клиент, той никога повече няма да се върне. От друга страна, ако клиентът е доволен, той ще се върне и ще ми доведе още клиенти.
Случката описана тук с маслото не е приятна ама и не е нещо брутално (според мен). Аз лично бих го бъзикал Цецо от Ди Брос доста дълго време по тоя повод.
- igeorgiev82
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
igeorgiev82, Виж сега аз никъде не съм казал, че така е правилно, така трябва или нещо такова - нали? Не те убеждавам в нищо!
Просто се опитах да изясня, защо има и "други хора". Ти си свободен да им се присмиваш, да ги хейтиш, да ги мразиш ако щеш. Но те ще си съществуват и ще си имат своята "истина" по въпроса.
redalex, Абе не случайно го написах - "Знаем се". Още като почна темата можех да предположа линията, която ще следваш, а докато си пишех поста знаех, че ще ме захапеш (както и igeorgiev82). Ако се замислиш, ти също си знаел каква страна ще заема аз.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Пак да кажа, не застъпвам тезата, че трябва да си мълчиш и да траеш. Това, което написа Ники е много вярно - тепърва ще страдаме от липсата на професионализъм в тая държава и тоя процес сега тепърва започва и ще е доста дълъг.
Просто се опитах да изясня, защо има и "други хора". Ти си свободен да им се присмиваш, да ги хейтиш, да ги мразиш ако щеш. Но те ще си съществуват и ще си имат своята "истина" по въпроса.
redalex, Абе не случайно го написах - "Знаем се". Още като почна темата можех да предположа линията, която ще следваш, а докато си пишех поста знаех, че ще ме захапеш (както и igeorgiev82). Ако се замислиш, ти също си знаел каква страна ще заема аз.
Пак да кажа, не застъпвам тезата, че трябва да си мълчиш и да траеш. Това, което написа Ники е много вярно - тепърва ще страдаме от липсата на професионализъм в тая държава и тоя процес сега тепърва започва и ще е доста дълъг.
Бееееее.....
- redalex
Като влизам в някоя тема определено не си мисля "Ей сега Цецо75 ще каже еди какво си", нито пък "Ей сега Пейо ще се разсърди, че го ебавам".
Липсата на професионализъм тук е от десетилетия и е наследство от комунизма (както и мисленето ти), защото тогава услуги нямаше, а малкото такива, макар и скапани, се ценяха високо, защото е "по-добре от нищо". И единственият начин да се подобрява този професионализъм, е като клиентите са претенциозни и изискващи. Не говоря за безумен хейт и жалване, а за адекватна и навременна градивна критика.
И това не е моята логика или линия на поведение, а това е единствената правилна логика.
Предпочитам качеството пред количеството. Важи и за количеството население в тази територия.
В конкретния случай, ако аз бях на мястото на Ди Брос, бих му казал на Иван, че ще му върна парите за труда и ще му обещая (допълнителна) отстъпка при следващо идване в сервиза като компенсация.
Сигурно за това нямам сервиз
Липсата на професионализъм тук е от десетилетия и е наследство от комунизма (както и мисленето ти), защото тогава услуги нямаше, а малкото такива, макар и скапани, се ценяха високо, защото е "по-добре от нищо". И единственият начин да се подобрява този професионализъм, е като клиентите са претенциозни и изискващи. Не говоря за безумен хейт и жалване, а за адекватна и навременна градивна критика.
И това не е моята логика или линия на поведение, а това е единствената правилна логика.
Предпочитам качеството пред количеството. Важи и за количеството население в тази територия.
В конкретния случай, ако аз бях на мястото на Ди Брос, бих му казал на Иван, че ще му върна парите за труда и ще му обещая (допълнителна) отстъпка при следващо идване в сервиза като компенсация.
Сигурно за това нямам сервиз
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
redalex, За това, че сервиза трябва да вземе отношение по въпроса и аз го написах. Важно е. Име се гради не само с безгрешен труд, а и с адекватна реакция на евентуалните грешки.
За другото дето си написал е "по старому". Ти си знаеш твойто, аз си знам мойто, говорим си на различни интерфейси. То съдържанието, често се препокрива, ама като кабела е грешния... все тая![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
За другото дето си написал е "по старому". Ти си знаеш твойто, аз си знам мойто, говорим си на различни интерфейси. То съдържанието, често се препокрива, ама като кабела е грешния... все тая
Бееееее.....
- igeorgiev82
Нещо се объркА май.Нямам за цел да хейтя да се присмивам и не мразя никой!Цецо75 написа: 13.05.2021, 09:54:33 Ти си свободен да им се присмиваш, да ги хейтиш, да ги мразиш ако щеш. Но те ще си съществуват и ще си имат своята "истина" по въпроса.
Написах мнение,за сервиза от моят "опит"и тва което се е случило.С цел именно градивна критика.
Сега,съвсем друг е въпроса,нали,че ми се вменява вина:
Абе,разбираш ли,не си прав да пишеш,така ми гониш клиенти и ми пречиш на бизнеса"
Можеше така и така да направим,демек Трайчо Костов,и всичко е цветя и рози
Като се обърне колата,пътища много.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
А не, в случая, кой каквото ще да говори - си прав.igeorgiev82 написа: 13.05.2021, 10:48:52 Абе,разбираш ли,не си прав да пишеш,така ми гониш клиенти и ми пречиш на бизнеса"
А пък да ти вмени на теб вина някой... тоя ще да е някой гениален психиатър
Бееееее.....
- ToYaGa
- Гараж: Superb III Scout
И аз да дам едни 5 лв. по темата.
Предното обслужване го правих при Любо - на Цецо брат му (D&G Autobrothers) - мой приятел ми ги препоръча (там дълга история с едно А6 правено в сервиза преди да се разделят двамата братя), мой бивш колега беше управител на сервиза. Останах доволен. С Любо си приказвахме общо взето докато течеше цялата смяна. Не ми погледна колата.
Тази година звъня на моя бившия колега - не работел вече там, сериали някакви станали. ОК, звъня директно на Любо - днес, утре да ми върне да ми даде час, няколко напомняния от моя страна, в продължение на две седмици - нищо.
Ядосах се и се обадих на @ЦецоNOL, свърза ме с Цецо от D Bros. На следващия ден ме приеха в сервиза. Докато беше там колата, обадиха ми се, че имало омасляване в двигателния отсек, предложиха да го измият и да следим после какво става, обадиха се за още нещо дребно да ме питат. Отивам вечерта да си взема колата, Цецо ме изпрати до нея, погледна кое как са направили, показа ми тубата с останалото масло - бяха я оставили в багажника, в торбичка да не цапа.
Та, случва се навсякъде някой да сбърка. И аз бъркам и после си поемам отговорността. В този случай, ми се струва, че и те са си я поели.
Остава единствено горчивото чувство от високите очаквания - да, знам, и на мен ми се случва. И си прав да не си доволен.
И неудобството от това, че се намират на м.... си, трябва да се излезе от работа, да се отдели време и т.н.
Предното обслужване го правих при Любо - на Цецо брат му (D&G Autobrothers) - мой приятел ми ги препоръча (там дълга история с едно А6 правено в сервиза преди да се разделят двамата братя), мой бивш колега беше управител на сервиза. Останах доволен. С Любо си приказвахме общо взето докато течеше цялата смяна. Не ми погледна колата.
Тази година звъня на моя бившия колега - не работел вече там, сериали някакви станали. ОК, звъня директно на Любо - днес, утре да ми върне да ми даде час, няколко напомняния от моя страна, в продължение на две седмици - нищо.
Ядосах се и се обадих на @ЦецоNOL, свърза ме с Цецо от D Bros. На следващия ден ме приеха в сервиза. Докато беше там колата, обадиха ми се, че имало омасляване в двигателния отсек, предложиха да го измият и да следим после какво става, обадиха се за още нещо дребно да ме питат. Отивам вечерта да си взема колата, Цецо ме изпрати до нея, погледна кое как са направили, показа ми тубата с останалото масло - бяха я оставили в багажника, в торбичка да не цапа.
Та, случва се навсякъде някой да сбърка. И аз бъркам и после си поемам отговорността. В този случай, ми се струва, че и те са си я поели.
Остава единствено горчивото чувство от високите очаквания - да, знам, и на мен ми се случва. И си прав да не си доволен.
И неудобството от това, че се намират на м.... си, трябва да се излезе от работа, да се отдели време и т.н.
Последно промяна от ToYaGa на 13.05.2021, 11:45:58, променено общо 1 път.
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
@ToYaGa, тая а6-ца беше с някакви запушени магистрали и вследствие умрял мотор, 4.2 бензин май?
С роднини трудно се работи, знам от първа ръка![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
С роднини трудно се работи, знам от първа ръка
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- ToYaGa
- Гараж: Superb III Scout
@peyopetrishki, не 3.0 TDI е.
Не знам, не е моя работа да им се меся. Просто си разказах опита.
Не знам, не е моя работа да им се меся. Просто си разказах опита.
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Пейо не се сърди никогаш и за нищо. Това го изживях някъде към 3-ти клас. Оттогава ми е трудно да се разбирам с много хора
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.