Избор на най-подходящо оборудване и екстри за Шкода Октавия Комби
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Ако ти е само за клиренса взимаш пакет лоши пътища, 1.8тси, 4х4 ако го има все още де....За едната пластмасария да се плаща за скаут не виждам смисъл.
Бееееее.....
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Да,ама Октавия комби лоши пътища....доста грозна кола ще е.Цецо75 написа: 24.07.2018, 18:26:08 Ако ти е само за клиренса взимаш пакет лоши пътища, 1.8тси, 4х4 ако го има все още де....За едната пластмасария да се плаща за скаут не виждам смисъл.
А Скаута ще си е красив впечатляващ автомобил,след който се заглеждат.А другото е един урод скоклест.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
И аз съм от тълпата в София, карам Фабия и Октавия без кокили и двете. До сега никога не съм имал драма със "легналите" полицаи, само със заспалите милиционери
И с двете съм ходил по язовири, в някои гористи места за пикник, без да прекалявам с оптимиизма де
Но, както писах още в първото си мнение, тук някой го тегли към Жип, ама му е трудно да се самоубеди 
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Въпрос на вкус, на мен новия скаут ми е по- грозен и от Октавията.bega4kata написа: 24.07.2018, 18:33:05Да,ама Октавия комби лоши пътища....доста грозна кола ще е.Цецо75 написа: 24.07.2018, 18:26:08 Ако ти е само за клиренса взимаш пакет лоши пътища, 1.8тси, 4х4 ако го има все още де....За едната пластмасария да се плаща за скаут не виждам смисъл.
А Скаута ще си е красив впечатляващ автомобил,след който се заглеждат.А другото е един урод скоклест.
Бееееее.....
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Тия пласмасариите от скаута няма ли ги за прилични парЕ в някой сайт и да си ги налепиш после ?
Предполагам ще са на цена под разликата между скаут и нормална О3 комби 4х4 с пакет лоши пътища ?
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
bega4kata написа: 24.07.2018, 18:33:05Да,ама Октавия комби лоши пътища....доста грозна кола ще е.Цецо75 написа: 24.07.2018, 18:26:08 Ако ти е само за клиренса взимаш пакет лоши пътища, 1.8тси, 4х4 ако го има все още де....За едната пластмасария да се плаща за скаут не виждам смисъл.
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Убу, ама тоя астматик, в сравнение с О3 190 коня, хич не върви , а и е ръчка.nrayanov написа: 24.07.2018, 18:16:07
Днес един приятел ми пусна това https://www.bultraco-sofia.bg/avtomobil ... c-elegance .
Повече вървеж + DSG си имат съответната цена и тя по принцип няма как да е ниска.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Не знам защо се впрягаш. Аз и друг път съм казвал, че скаута на третата октавия е доста по - грозен от самата октавия, а в фейслифта с тия фарове нещата са още по-зле. Просто скаута е накичен с ръбати елементи като коледна елха и въобще няма никаква смислена линия в него. Изглежда като сглабян с някакъв графичен софтуер на които просто си редиш елементи, сещаш се като детските игри дето щерките обличат и слагат прически на кукли... Октавията си има линия, няма такива подарени елементи.skauta написа: 24.07.2018, 20:32:00 Тук съм абсолютно съгласен със Сами, а токова изказване от Цецо не очаквах![]()
Иначе дали било скоклесто... аз пък точно скоклести харесвам, не болни от херния. А и човека явно иска кола да я кара без да се притеснява от клиренса, не да я плъзга по мозайка...
А твоя скаут няма нищо общо с дискусията, там съм си казал мнението... Просто новия не ме кефи и си го казвам, в крайна сметка за една торба пари иде реч, трябва да те грабне иначе е безмислено.
Бееееее.....
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
@stefan L, да, прав си, да не говорим че няма никакви екстри.
@Цецо75, ами за просвета ми е, ама няколко човека казаха, че е различен между пакет лоши пътища и скаута, в полза на скаута.
@bega4kata, в конкретния случай външния вид е последното притеснение, пък и Шкодите са достатъчно хубави коли.
@Taratajki, хем си късметлия, хем добре ме надъхваш че мога да мина само с "кокили".
@digitalundgrd, въобще не държа на тея пластмаси, ама дори евтиния Honda Civic Tourer ги има.
@skauta, човече точно ти трябва да се изкажеш тук, кажи доволен ли си от скаута, разкажи подробно.
@Цецо75, ами за просвета ми е, ама няколко човека казаха, че е различен между пакет лоши пътища и скаута, в полза на скаута.
@bega4kata, в конкретния случай външния вид е последното притеснение, пък и Шкодите са достатъчно хубави коли.
@Taratajki, хем си късметлия, хем добре ме надъхваш че мога да мина само с "кокили".
@digitalundgrd, въобще не държа на тея пластмаси, ама дори евтиния Honda Civic Tourer ги има.
@skauta, човече точно ти трябва да се изкажеш тук, кажи доволен ли си от скаута, разкажи подробно.
-
Mean
- Гараж: Seat Leon 1.8 TSI 2018 Eclipse Orange
KTM 690 SMC R 2015
Според мен, след 1 г. време, най-добре да гледаш за Skoda Karoq / Seat Ateca. 150 к.с. дизел 4х4.
Skoda Octavia II 2.0 TDI-CR 140 2012 ex.
Toyota Auris 2.0 D4-D 126 2009 ex.
Seat Leon FR1.8 TSI 2018 current
Toyota Auris 2.0 D4-D 126 2009 ex.
Seat Leon FR1.8 TSI 2018 current
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
Цецо, за мене лош скаут няма, всички ми харесват, ама всеки си има мнение, независимо дали ни харесва.
Единствено лошо при новите е, че са ги направили с малко по локумени брони, незнайно защо, това единствено намирам, като недостатък.
- nrayanov
@skauta, това с бронята ще го преживея някак си. А я кажи какво най-много ти харесва в колата и с какво смяташ (знаеш), че е по-добре от обикновената Октавия.
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
nrayanov, Визуално много повече ми харесва, предимствата съм ги усетил с пълна сила зимата, много се кефих в някои участъци с повече сняг как се върви, също обичаме да ходим по планини с тежък терен и там няма грешка, даже миналата събота бяхме точно на такъв, пуснах и снимки в тема ON TUOR, може да видиш. Имах удоволствието да карам и новия FL тестов дизел, който според очакванията си беше без грешка, тази кола даже бих я предпочел и пред новите им джипове. Ако съм на тебе и мога да си го позволя, няма въобще да го умувам. Успех. 
- nrayanov
Много благодаря. На лизинг почти всичко може да си позволи човек.skauta написа: 26.07.2018, 19:31:55 nrayanov, Визуално много повече ми харесва, предимствата съм ги усетил с пълна сила зимата, много се кефих в някои участъци с повече сняг как се върви, също обичаме да ходим по планини с тежък терен и там няма грешка, даже миналата събота бяхме точно на такъв, пуснах и снимки в тема ON TUOR, може да видиш. Имах удоволствието да карам и новия FL тестов дизел, който според очакванията си беше без грешка, тази кола даже бих я предпочел и пред новите им джипове. Ако съм на тебе и мога да си го позволя, няма въобще да го умувам. Успех.![]()
- nrayanov
Много благодаря на всички за препоръките досега и за отделеното време. Имам нови въпроси:
1. Към колите, които са в ценоразписа на Еуратек как се добавят екстри (и съответно тези дето са на склад към тях могат ли въобще да се добавят)?
2. Тези цени дето излизат в конфигуратора реални ли са (т.е. по-скоро към тях могат ли да се прилагат отстъпки)? Шкода Октавия с екстрите, които изброихме и бензинов 4х4 излиза 60 хил. лв. Истинска лудост!
3. Някои други дилъри дават допълнителни отстъпки, когато човек отиде на място. При Еуратек има ли подобни практики?
1. Към колите, които са в ценоразписа на Еуратек как се добавят екстри (и съответно тези дето са на склад към тях могат ли въобще да се добавят)?
2. Тези цени дето излизат в конфигуратора реални ли са (т.е. по-скоро към тях могат ли да се прилагат отстъпки)? Шкода Октавия с екстрите, които изброихме и бензинов 4х4 излиза 60 хил. лв. Истинска лудост!
3. Някои други дилъри дават допълнителни отстъпки, когато човек отиде на място. При Еуратек има ли подобни практики?