Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Де да знам бе,да си пускам музика записана на флашката
Аз съм динозавър юалко за тези работи.
На телефона музика нямам.
Само мелодийки,дето съм си правил(рязал) за звънене
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
bega4kata написа: 12.11.2024, 23:01:51
Там в подлакътника гледам слагат флашки за музика. Всичко е тип С. Нямам такива флашки, трябва да си купя една.
bega4kata написа: 12.11.2024, 23:10:25
да си пускам музика записана на флашката
Аз съм динозавър малко за тези работи.
Вземи си флашка с 2 порта - USB-C от едната страна и USB-A от другата. Така можеш да си я включваш както в колата (на USB-C), така и на компютъра вкъщи (на USB-А), откъдето да качваш на нея музиката. Аз съм с ето такава: https://www.jarcomputers.com/sandisk-sd ... 8gg46.html
todor87 написа: 12.11.2024, 23:16:29
От една страна е добре за въздуха..., че мръсно светва оранж пружината с грешка "интърнъл фоулт ин контрол модул" и пак дискотечница става
един проблем по малко викаш
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ