Възможно е. ЕнтусиазЪма на веганите не търпи съмнение. И все пак бих си теглил караваната с ДВГ, поне на този етап на развитие на технологиите.
Мерцедес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
- redalex
- Гараж: i3
Мерцедес
Хем не знаеш от къде е тръгнала дискусията, хем се пенявиш нещо.Цецо75 написа: 12.11.2024, 15:48:44 Говорим за приложение на SUV автомобил. Това, че ти караш Fiesta и Октавия по офроад пътища, а X3 по асфалт си е някакво твое свето-виждане, дето не държа да проумявам.
Х3 нямам. Имам Х1...а къде съм го карал и къде не - също нямаш идея пък и няма никакво отношение към "темата" (ако изобщо има такава)
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Мерцедес
Да не е продал GLK-то което купи са на жена си да дърпат караваната?igeorgiev82 написа: 12.11.2024, 15:49:35 Ония Дани от ютуб канала редовно си дърпа караванта с У-ката.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Мерцедес
Искам да кажа,че от там от където мина ГЛЦ-то,умрялата Тесла игрег,не може и да си помисли.
Факт. Не ми пишете тъпи цифри и данни,знайни и незнайни
Клипче искам![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Факт. Не ми пишете тъпи цифри и данни,знайни и незнайни
Клипче искам
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Е,що,то второто с по малко никел,който не харесваш 
GUNTER SERVICE

- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Мерцедес
Че то във високите нива на оборудване не е ли стандарт въздушното, така както DCC-то в LK ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Мерцедес
Рено с въздушно ли бре? Още малко и за вакум на вратите ще питаш. 

Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Не бе,нали съм описал какво не съм.
Някои казват че е по добре без (люшкало),други със... задължително.
Аз карах без, перфектно е.
Със не знам как е. То е с пакет техника включващ и завиващ заден мост. И друго много скъпо нещо не съм поръчвал което за някои е задължително - панорама.Щеше да мине 200 вече...
И много други неща не съм поръчвал, дето не ми трябват,като юесби за задните седалки под панела на четиризоновия климатроник за 710 лв.
710 лв за 2 usb ми се стори безумно скъпо
Вярно,светят,ама айде де. И казах на децата,че няа си зареждат телефоните отзад. И без това ти става лошо като гледаш много телефона при път. Ще зареждат от в подлакътника[smilie=pardon.gif] Иначе в преммиум пакета има 2 отпред и 2 в подлакътника. Там в подлакътника гледам слагат флашки за музика. Всичко е тип С. Нямам такива флашки, трябва да си купя една. Както и кабел. Има безжично,не знам моя телефон дали има обаче. Трябва и телефон по нов
Всички плъгин хибриди обаче имат въздушно само отзад. Явно заради батериите в багажника. Имат и по малки багажници.
Ако е толкова важно, може да се поръча още. За някои пазари, изобщо не се предлага въздушно.
Не съм поръчвал и хед ъп,теглич,щори, прагове степенки,виртуална реалност и т.н.
Това е хубавото когато си конфигурираш нов автомобил,че си го правиш точно както искаш. На готовите конфигурации плащаш за неща дето не са ти нужни,не те кефят и няма да ползваш. То дистроник,лента ,знаци и самопаркиране също няма да ползвам,ама ги поръчах,да не е без хич.Те някои бяха и в пакета,не помня.
Рендето ще е добро. Ща пръсна Маджо на Междене с Форда.
Някои казват че е по добре без (люшкало),други със... задължително.
Аз карах без, перфектно е.
Със не знам как е. То е с пакет техника включващ и завиващ заден мост. И друго много скъпо нещо не съм поръчвал което за някои е задължително - панорама.Щеше да мине 200 вече...
И много други неща не съм поръчвал, дето не ми трябват,като юесби за задните седалки под панела на четиризоновия климатроник за 710 лв.
710 лв за 2 usb ми се стори безумно скъпо
Всички плъгин хибриди обаче имат въздушно само отзад. Явно заради батериите в багажника. Имат и по малки багажници.
Ако е толкова важно, може да се поръча още. За някои пазари, изобщо не се предлага въздушно.
Не съм поръчвал и хед ъп,теглич,щори, прагове степенки,виртуална реалност и т.н.
Това е хубавото когато си конфигурираш нов автомобил,че си го правиш точно както искаш. На готовите конфигурации плащаш за неща дето не са ти нужни,не те кефят и няма да ползваш. То дистроник,лента ,знаци и самопаркиране също няма да ползвам,ама ги поръчах,да не е без хич.Те някои бяха и в пакета,не помня.
Рендето ще е добро. Ща пръсна Маджо на Междене с Форда.
GUNTER SERVICE

- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка: