Как се прави тунинг? Размисли и страсти...

Класически, редки и спортни автомобили. Теми свързани с Тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Performance99

Škoda Фен²

Гараж: VAG
Обратна връзка:

Мнение от Performance99 »

Браво, бате Ваньо ... евала ;)
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Мнение от todor87 »

Сега, като няма какво друго да кажеш и нападаш/подиграваш се. Ок, обаче аз никаде не съм писал, че колата ми е идеална, но затова работя по въпроса. Споделям си неволите, не ми пука. Обаче има огормна разлика между моя и твоя идеал. Ти си точен пример на тези, които всичко им е точно ;)
BlackPearl написа: Петре, кво ма направи ти бе..... тя къди като локомотив......
Пешо - Щангата написа: Идеална е [smilie=crazy.gif]
Архимандрит Дионисий написа: Ти си за спиране от движение. [smilie=sarcastic.gif]
Пешо - Щангата написа: Да допълня , че колата по мое желание пуши толкова!!!
Та така...разни хора, разни идеали...
Аватар
Пешо - Щангата

Škoda Racer

Гараж: Ex О1 TDI 4х4

Мнение от Пешо - Щангата »

Така е , тук си прав [smilie=hunter.gif]
П.п. Имам развитие с пушеците - по - малко пуши и повече върви ;)
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Всичко е точно, всички сме готини и се забавляваме.
Това с ЛАГ режима на Искрен, направо паднах от смях. [smilie=sarcastic.gif]
Чичо Ваньо пак изкърти [smilie=kiss3.gif]
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Нямаше да пиша, ама то много адвокатсване стана!
То е ясна, единият дует, че да питам?

Тоше, сам казваш, че всеки има различни цели и идеали, защо се намесвате постоянно?
Или сме на принципа- не е важно аз да съм добре, важно е на Вуте да му е зле?

Примерно: Различни коли, различни ремапи, различни (в частност като бройки) - части...
ОК- ЦТСа ти пуска масло, ДВто е изхабено...
Преди , главно заради форума- пусках снимки на моята тръба, че нямам пробем, клипове (на тръбите), заради Иван и Милчо- Сами се засегна, че му казах, че НЕ ги е хванал наместил като хората...
И като се види, че при някой, не е така както е при титуляра се почва...
Ама тя и тя сигурно е същата, АМА НЕ СЕ ПРИЗНАВА.
Ама те тръбите не мърдат, ама са хванати с опашки.
Еми , ето , това е също ценна информация, като не ти харесва как са хванати или не искаш да ползваш опашки, банд и тн. - купуваш друго. Въпрос на избор.
Сега ми е все тая като цяло, който иска да пише и да си втълпява, но реших да питам, че повтаряте едно и също вие 10 пъти.
Както съм казвал и преди: Никой не прави нещо уникално. Всяка част я има на пазара на и може да се купи сводобно и по всяко време, като изключим джантите на чичо Ваньо. Всеки сам си преценява и си прави колата както му харесва!
BlackPearl написа:След като АЗ си карам МОЯТА кола и всичко ми е точно, значи АЗ проблем нямам! [smilie=beach.gif]
Интересно е, защо не се гледа в собствената купичка, а постоянно се натяква нещо и се изтъква нещо недоказано/ в частност хипотеза за друг.
Малко е несериозно - пак Сами да приказва за това сецане.
20 клипа му правих (заради него, че ми е приятел, ДА МУ ПОМОГНА). Иван ми кара колата 200км, пробва и той Стейдж 2 като бях- няма проблеми. Явно , тогава се допуска, че го НЯМА и не може да се симулира. А наш Сами си държи на негото и вика: Аз ще го симулирам, вие не можете- несериозно е!
Но, това е типично за БГ все пак.
П.С: Сами твърди за колата си тиха/шумна, споделяне и прочие, но постоянно си трие клипа от 2ра страница за Гърция като ходиха и Милчо като го бъзика, че Жужи си запушва ушите, като изпреварва. Както ги няма (премахнати постове) и МТМа, Щайн-а и прочие. А после говори за другите, да са помощ на колегите?

Поздрави!
Изображение
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Само да кажа, че нищо не крия.
Останал си с много грешно впечатление!
Това, че съм изтрил някво клипче, след като аз сам съм го потвърдил че беше безобразно шумна, не значи че крия нещо. Просто не ми се вписва в темата. Ти пак го сложи като те кефи толкова. Клипче Милчо като се лигави, не е за темата ми.
Там в темата си пише, че е станала безобразно шумна и се вижда, че правя чуканчета. [smilie=punish.gif] [smilie=kiss3.gif]
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Мнение от BlackPearl »

[smilie=kiss3.gif]
Изображение
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Мнение от todor87 »

Е сега каква стана? Като се обадиш и изкажеш мнение се почва, адвокатстване, дуети, скайп, майп, глобална конспирация да оплюем Вуте?
Еми не е така. Аз така виждам нещата, така ги пиша. Приемам, че съм карък и на мен се падат все негодни тунинг части, споделям го. При теб са Ок, радвам се. Последното нещо, което искам е да си зле. Обаче инфото, което се споделя трябва да бъде обективно. В смисъл, когато една генерация е бучаща, да си кажеш, че бучи/гърми, а не ОГЪН е (Асенчо с таксито) щото само ти можеш да я траеш, пък Емо отзад шумофони търси. Има и други примери, но схвана мисълта ми. За това си и позволявам да се обаждам чат-пат [smilie=pardon.gif]
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Мнение от BlackPearl »

Аз съм ЗА и се съгласявам с теб!
Както и се вижда(говоря за себе си), моята тема е една от малкото в която се ПИШЕ ВСИЧКО и НЕ СЕ ТРИЕ.Трие се след време "спам" от рода на 1-2-3 думи" Браво, супер е и така.

Винаги прилагам максимално много снимков материал.
Но не съм съгласен с мнения: Аз като титуляр- казвам- НЯМАМ ПРОБЛЕМ, а друг човек, който даже и не е карал колата да казва:
Аааа, не може да нямаш- трябва да имаш.

За едни е лагава, за други не. За едни е шумна, за други - не. Въпрос на вкус.
Но нека, не вземаме нашето мнение (индивидуално) за меродавно и еталон за всички.
Когато ходих да се "замерим" със Сами и Иван, АЗ ДАДОХ на Иван 2 пъти да кара.
Сами....пак беше притеснен- НЕ ПОЖЕЛА(само на място натисна съединителя и я мръдна на 5м и вика- По-мек е от на Иван). И Иван го кара.
Е, айде , кажи ми, след това как може да изкаваш мнение, каква била, къде била, кое сецало и кое не........
Несериозно е!
Изображение
hvp800

Škoda Ludicrous

Мнение от hvp800 »

todor87 написа:Е сега каква стана?
Кривнеш ли от ОЕМ пътя , винаги има драми , малки или големи , това е според човека [smilie=pardon.gif]
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
Аватар
La Furia Roja

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
Обратна връзка:

Мнение от La Furia Roja »

BlackPearl написа: Когато ходих да се "замерим" със Сами и Иван, АЗ ДАДОХ на Иван 2 пъти да кара.
Сами....пак беше притеснен- НЕ ПОЖЕЛА(само на място натисна съединителя и я мръдна на 5м и вика- По-мек е от на Иван). И Иван го кара.
Вярно е. Карахме го Самуил да я пробва 4 ката, ама не искаше.
Беше изпаднал в Летаргия и гледаше с влажен и Паникануайаскър поглед. [smilie=sarcastic.gif]

Аз не можах да симулирам сецане на 4 ката, но и нямах време.
Не казвам, че има, но не съм я пробвал детайлно.
Старт Претрисане Системата , Карпатия Волф Вибрам Дисковете и Лаг Режима, обаче много добре функционират. Маниашко е.
[smilie=sarcastic.gif]
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

Добре де, всички искате да сте обективни, ама в крайна сметка усещанията са ви субективни!
Аз за пореден път ще кажа, че НЕ може да сравняваш един тунингован автомобил с ОЕМ такъв и да изкарваш различията като недостиг и минус за тунинга! Смешно е просто! Или имаш топки и правиш тунинг, или си седиш мирен и гледаш какво правят другите.
Оставете малките драми свързани с едно или друго, в крайна сметка без тях няма да ни е интересен живота. Какво ще обсъждаме?
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Субективно е, да. Маджо, щом ви кефи да карате лагави коли с неконтролирана мощност в завоите, карайте. Колите ви много късно и рязко им идва мощността. Видя ли се на Калояново колко беше зле. Сега ще видиш Гегата и той ще е като тебе тази година. Милчо с много повече ще го ушие. [smilie=sarcastic.gif]
Щом ви кефи на право на магистралата да раздавате газ, правете го. Няма лошо. Ама не ни убеждавайте, че това което сте сътворили е най хубаво, най истински тунинг и най манияшко и готино.
Тези ги разправяйте на пишлеметата, дето ще дойдат на феста да зяпат коли.
Няма да ти сравняваме с оем колите(и тези с оем турбини), ТАМ ЛАГАВИ НЯМА!
Не казвам, че е гадно и лошо да ти е лагава колата. Просто въпрос на субективна гледна точка.
GUNTER SERVICE
Изображение
Audirulzz

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
Обратна връзка:

Мнение от Audirulzz »

Това което аз разбрах дотук от престоя си във форума е,че по хубаво от на Сами няма.Всяко негово решение е равно или по добро дори от ОЕМ- ското а всички други са балъци.Но съм сигурен,че всяка вечер си пуска клиповете на Искрен със стейдж 4 и пуска по една сълза в знак на яд,че няма да е първия в бг с такава мощност.

П.С Не съм наясно със ваще взаимоотношения но начина по който Сами се изразява и това което пише си е чист,прост и елементарен хейт
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Субективно е дали е хейт [smilie=sarcastic.gif]
И защо си останал с това впечатлени, не ми стана много ясно, след като споделих всички нетативи на колата ми. [smilie=sarcastic.gif]
Сеца от софта бръмчи от генерацията и друса от Айбаха. Само не е лагава и с твърд съединител още. [smilie=sarcastic.gif]
GUNTER SERVICE
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ВИП Гараж и Тунинг”