Как се прави тунинг? Размисли и страсти...
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Performance99
- Гараж: VAG
- Обратна връзка:
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Сега, като няма какво друго да кажеш и нападаш/подиграваш се. Ок, обаче аз никаде не съм писал, че колата ми е идеална, но затова работя по въпроса. Споделям си неволите, не ми пука. Обаче има огормна разлика между моя и твоя идеал. Ти си точен пример на тези, които всичко им е точно
Та така...разни хора, разни идеали...
- Пешо - Щангата
- Гараж: Ex О1 TDI 4х4
Така е , тук си прав ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
П.п. Имам развитие с пушеците - по - малко пуши и повече върви
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
П.п. Имам развитие с пушеците - по - малко пуши и повече върви
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Всичко е точно, всички сме готини и се забавляваме.
Това с ЛАГ режима на Искрен, направо паднах от смях.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Чичо Ваньо пак изкърти![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Това с ЛАГ режима на Искрен, направо паднах от смях.
Чичо Ваньо пак изкърти
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Нямаше да пиша, ама то много адвокатсване стана!
То е ясна, единият дует, че да питам?
Тоше, сам казваш, че всеки има различни цели и идеали, защо се намесвате постоянно?
Или сме на принципа- не е важно аз да съм добре, важно е на Вуте да му е зле?
Примерно: Различни коли, различни ремапи, различни (в частност като бройки) - части...
ОК- ЦТСа ти пуска масло, ДВто е изхабено...
Преди , главно заради форума- пусках снимки на моята тръба, че нямам пробем, клипове (на тръбите), заради Иван и Милчо- Сами се засегна, че му казах, че НЕ ги е хванал наместил като хората...
И като се види, че при някой, не е така както е при титуляра се почва...
Ама тя и тя сигурно е същата, АМА НЕ СЕ ПРИЗНАВА.
Ама те тръбите не мърдат, ама са хванати с опашки.
Еми , ето , това е също ценна информация, като не ти харесва как са хванати или не искаш да ползваш опашки, банд и тн. - купуваш друго. Въпрос на избор.
Сега ми е все тая като цяло, който иска да пише и да си втълпява, но реших да питам, че повтаряте едно и също вие 10 пъти.
Както съм казвал и преди: Никой не прави нещо уникално. Всяка част я има на пазара на и може да се купи сводобно и по всяко време, като изключим джантите на чичо Ваньо. Всеки сам си преценява и си прави колата както му харесва!
Малко е несериозно - пак Сами да приказва за това сецане.
20 клипа му правих (заради него, че ми е приятел, ДА МУ ПОМОГНА). Иван ми кара колата 200км, пробва и той Стейдж 2 като бях- няма проблеми. Явно , тогава се допуска, че го НЯМА и не може да се симулира. А наш Сами си държи на негото и вика: Аз ще го симулирам, вие не можете- несериозно е!
Но, това е типично за БГ все пак.
П.С: Сами твърди за колата си тиха/шумна, споделяне и прочие, но постоянно си трие клипа от 2ра страница за Гърция като ходиха и Милчо като го бъзика, че Жужи си запушва ушите, като изпреварва. Както ги няма (премахнати постове) и МТМа, Щайн-а и прочие. А после говори за другите, да са помощ на колегите?
Поздрави!
То е ясна, единият дует, че да питам?
Тоше, сам казваш, че всеки има различни цели и идеали, защо се намесвате постоянно?
Или сме на принципа- не е важно аз да съм добре, важно е на Вуте да му е зле?
Примерно: Различни коли, различни ремапи, различни (в частност като бройки) - части...
ОК- ЦТСа ти пуска масло, ДВто е изхабено...
Преди , главно заради форума- пусках снимки на моята тръба, че нямам пробем, клипове (на тръбите), заради Иван и Милчо- Сами се засегна, че му казах, че НЕ ги е хванал наместил като хората...
И като се види, че при някой, не е така както е при титуляра се почва...
Ама тя и тя сигурно е същата, АМА НЕ СЕ ПРИЗНАВА.
Ама те тръбите не мърдат, ама са хванати с опашки.
Еми , ето , това е също ценна информация, като не ти харесва как са хванати или не искаш да ползваш опашки, банд и тн. - купуваш друго. Въпрос на избор.
Сега ми е все тая като цяло, който иска да пише и да си втълпява, но реших да питам, че повтаряте едно и също вие 10 пъти.
Както съм казвал и преди: Никой не прави нещо уникално. Всяка част я има на пазара на и може да се купи сводобно и по всяко време, като изключим джантите на чичо Ваньо. Всеки сам си преценява и си прави колата както му харесва!
Интересно е, защо не се гледа в собствената купичка, а постоянно се натяква нещо и се изтъква нещо недоказано/ в частност хипотеза за друг.BlackPearl написа:След като АЗ си карам МОЯТА кола и всичко ми е точно, значи АЗ проблем нямам!
Малко е несериозно - пак Сами да приказва за това сецане.
20 клипа му правих (заради него, че ми е приятел, ДА МУ ПОМОГНА). Иван ми кара колата 200км, пробва и той Стейдж 2 като бях- няма проблеми. Явно , тогава се допуска, че го НЯМА и не може да се симулира. А наш Сами си държи на негото и вика: Аз ще го симулирам, вие не можете- несериозно е!
Но, това е типично за БГ все пак.
П.С: Сами твърди за колата си тиха/шумна, споделяне и прочие, но постоянно си трие клипа от 2ра страница за Гърция като ходиха и Милчо като го бъзика, че Жужи си запушва ушите, като изпреварва. Както ги няма (премахнати постове) и МТМа, Щайн-а и прочие. А после говори за другите, да са помощ на колегите?
Поздрави!

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Само да кажа, че нищо не крия.
Останал си с много грешно впечатление!
Това, че съм изтрил някво клипче, след като аз сам съм го потвърдил че беше безобразно шумна, не значи че крия нещо. Просто не ми се вписва в темата. Ти пак го сложи като те кефи толкова. Клипче Милчо като се лигави, не е за темата ми.
Там в темата си пише, че е станала безобразно шумна и се вижда, че правя чуканчета.
![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Останал си с много грешно впечатление!
Това, че съм изтрил някво клипче, след като аз сам съм го потвърдил че беше безобразно шумна, не значи че крия нещо. Просто не ми се вписва в темата. Ти пак го сложи като те кефи толкова. Клипче Милчо като се лигави, не е за темата ми.
Там в темата си пише, че е станала безобразно шумна и се вижда, че правя чуканчета.
GUNTER SERVICE

- BlackPearl
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Е сега каква стана? Като се обадиш и изкажеш мнение се почва, адвокатстване, дуети, скайп, майп, глобална конспирация да оплюем Вуте?
Еми не е така. Аз така виждам нещата, така ги пиша. Приемам, че съм карък и на мен се падат все негодни тунинг части, споделям го. При теб са Ок, радвам се. Последното нещо, което искам е да си зле. Обаче инфото, което се споделя трябва да бъде обективно. В смисъл, когато една генерация е бучаща, да си кажеш, че бучи/гърми, а не ОГЪН е (Асенчо с таксито) щото само ти можеш да я траеш, пък Емо отзад шумофони търси. Има и други примери, но схвана мисълта ми. За това си и позволявам да се обаждам чат-пат![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Еми не е така. Аз така виждам нещата, така ги пиша. Приемам, че съм карък и на мен се падат все негодни тунинг части, споделям го. При теб са Ок, радвам се. Последното нещо, което искам е да си зле. Обаче инфото, което се споделя трябва да бъде обективно. В смисъл, когато една генерация е бучаща, да си кажеш, че бучи/гърми, а не ОГЪН е (Асенчо с таксито) щото само ти можеш да я траеш, пък Емо отзад шумофони търси. Има и други примери, но схвана мисълта ми. За това си и позволявам да се обаждам чат-пат
- BlackPearl
Аз съм ЗА и се съгласявам с теб!
Както и се вижда(говоря за себе си), моята тема е една от малкото в която се ПИШЕ ВСИЧКО и НЕ СЕ ТРИЕ.Трие се след време "спам" от рода на 1-2-3 думи" Браво, супер е и така.
Винаги прилагам максимално много снимков материал.
Но не съм съгласен с мнения: Аз като титуляр- казвам- НЯМАМ ПРОБЛЕМ, а друг човек, който даже и не е карал колата да казва:
Аааа, не може да нямаш- трябва да имаш.
За едни е лагава, за други не. За едни е шумна, за други - не. Въпрос на вкус.
Но нека, не вземаме нашето мнение (индивидуално) за меродавно и еталон за всички.
Когато ходих да се "замерим" със Сами и Иван, АЗ ДАДОХ на Иван 2 пъти да кара.
Сами....пак беше притеснен- НЕ ПОЖЕЛА(само на място натисна съединителя и я мръдна на 5м и вика- По-мек е от на Иван). И Иван го кара.
Е, айде , кажи ми, след това как може да изкаваш мнение, каква била, къде била, кое сецало и кое не........
Несериозно е!
Както и се вижда(говоря за себе си), моята тема е една от малкото в която се ПИШЕ ВСИЧКО и НЕ СЕ ТРИЕ.Трие се след време "спам" от рода на 1-2-3 думи" Браво, супер е и така.
Винаги прилагам максимално много снимков материал.
Но не съм съгласен с мнения: Аз като титуляр- казвам- НЯМАМ ПРОБЛЕМ, а друг човек, който даже и не е карал колата да казва:
Аааа, не може да нямаш- трябва да имаш.
За едни е лагава, за други не. За едни е шумна, за други - не. Въпрос на вкус.
Но нека, не вземаме нашето мнение (индивидуално) за меродавно и еталон за всички.
Когато ходих да се "замерим" със Сами и Иван, АЗ ДАДОХ на Иван 2 пъти да кара.
Сами....пак беше притеснен- НЕ ПОЖЕЛА(само на място натисна съединителя и я мръдна на 5м и вика- По-мек е от на Иван). И Иван го кара.
Е, айде , кажи ми, след това как може да изкаваш мнение, каква била, къде била, кое сецало и кое не........
Несериозно е!

-
hvp800
Кривнеш ли от ОЕМ пътя , винаги има драми , малки или големи , това е според човекаtodor87 написа:Е сега каква стана?
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Вярно е. Карахме го Самуил да я пробва 4 ката, ама не искаше.
Беше изпаднал в Летаргия и гледаше с влажен и Паникануайаскър поглед.
Аз не можах да симулирам сецане на 4 ката, но и нямах време.
Не казвам, че има, но не съм я пробвал детайлно.
Старт Претрисане Системата , Карпатия Волф Вибрам Дисковете и Лаг Режима, обаче много добре функционират. Маниашко е.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Добре де, всички искате да сте обективни, ама в крайна сметка усещанията са ви субективни!
Аз за пореден път ще кажа, че НЕ може да сравняваш един тунингован автомобил с ОЕМ такъв и да изкарваш различията като недостиг и минус за тунинга! Смешно е просто! Или имаш топки и правиш тунинг, или си седиш мирен и гледаш какво правят другите.
Оставете малките драми свързани с едно или друго, в крайна сметка без тях няма да ни е интересен живота. Какво ще обсъждаме?
Аз за пореден път ще кажа, че НЕ може да сравняваш един тунингован автомобил с ОЕМ такъв и да изкарваш различията като недостиг и минус за тунинга! Смешно е просто! Или имаш топки и правиш тунинг, или си седиш мирен и гледаш какво правят другите.
Оставете малките драми свързани с едно или друго, в крайна сметка без тях няма да ни е интересен живота. Какво ще обсъждаме?
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Субективно е, да. Маджо, щом ви кефи да карате лагави коли с неконтролирана мощност в завоите, карайте. Колите ви много късно и рязко им идва мощността. Видя ли се на Калояново колко беше зле. Сега ще видиш Гегата и той ще е като тебе тази година. Милчо с много повече ще го ушие. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Щом ви кефи на право на магистралата да раздавате газ, правете го. Няма лошо. Ама не ни убеждавайте, че това което сте сътворили е най хубаво, най истински тунинг и най манияшко и готино.
Тези ги разправяйте на пишлеметата, дето ще дойдат на феста да зяпат коли.
Няма да ти сравняваме с оем колите(и тези с оем турбини), ТАМ ЛАГАВИ НЯМА!
Не казвам, че е гадно и лошо да ти е лагава колата. Просто въпрос на субективна гледна точка.
Щом ви кефи на право на магистралата да раздавате газ, правете го. Няма лошо. Ама не ни убеждавайте, че това което сте сътворили е най хубаво, най истински тунинг и най манияшко и готино.
Тези ги разправяйте на пишлеметата, дето ще дойдат на феста да зяпат коли.
Няма да ти сравняваме с оем колите(и тези с оем турбини), ТАМ ЛАГАВИ НЯМА!
Не казвам, че е гадно и лошо да ти е лагава колата. Просто въпрос на субективна гледна точка.
GUNTER SERVICE

-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Това което аз разбрах дотук от престоя си във форума е,че по хубаво от на Сами няма.Всяко негово решение е равно или по добро дори от ОЕМ- ското а всички други са балъци.Но съм сигурен,че всяка вечер си пуска клиповете на Искрен със стейдж 4 и пуска по една сълза в знак на яд,че няма да е първия в бг с такава мощност.
П.С Не съм наясно със ваще взаимоотношения но начина по който Сами се изразява и това което пише си е чист,прост и елементарен хейт
П.С Не съм наясно със ваще взаимоотношения но начина по който Сами се изразява и това което пише си е чист,прост и елементарен хейт
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Субективно е дали е хейт ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
И защо си останал с това впечатлени, не ми стана много ясно, след като споделих всички нетативи на колата ми.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Сеца от софта бръмчи от генерацията и друса от Айбаха. Само не е лагава и с твърд съединител още.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
И защо си останал с това впечатлени, не ми стана много ясно, след като споделих всички нетативи на колата ми.
Сеца от софта бръмчи от генерацията и друса от Айбаха. Само не е лагава и с твърд съединител още.
GUNTER SERVICE

![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)