Какви лампи да сложа на колата? Външно и интериорно осветление (Halogen, LED, XENON, Laser)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Какви лампи да сложа на колата? Външно и интериорно осветление (Halogen, LED, XENON, Laser)
Слагайте си лед крушки, без пари са, може да пробвате от нета, може и да се доверите на изпитани модели от @JORDITO, лично аз скоро ги смених и разликата е фрапантна ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Ето, но на тъмно е фрапиращо. Ляво лед D3S , вдясно оем ксенон. За мъглата не ги гледай,те отдавна са лед Н16 4 бр.

Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- градско чедо
- Гараж: Skoda Superb L&K 2.0 TDI 190к.с. 6DSG, 4x4, 2016г.
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Здравей, колега.
Няма проблем да се разберем и да ти покажа.
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- gelsyn
- Гараж: Škoda Octavia III Combi 2.0 TDI 150 hp
- Обратна връзка:
Здравейте, колеги!
Искам да сменя оригиналните (и къси и дълги) светлини на Шкода Октавия 3 (2013г.) Писахме си 1-2 пъти на лично с skodko, ма съществен разговор не се получи, та се 'престраших' да пиша тук в темата. Грам нищо не разбирам да си кажа. Препоръчаха ми OSRAM Night Breaker 200 Н7 за къси, обаче почнах да се чудя дългите какво да ги правя. Зачетох темата и забелязвам, че масово се препоръчват LED вариантите. Моля ви, който разбира и му се занимава, нека да се свърже с мен и направо да се разбираме за среща.
Пътувам често до Турция нощно време и ми е меко казано тегаво с дифолтските крушки.
Благодаря предварително!
Искам да сменя оригиналните (и къси и дълги) светлини на Шкода Октавия 3 (2013г.) Писахме си 1-2 пъти на лично с skodko, ма съществен разговор не се получи, та се 'престраших' да пиша тук в темата. Грам нищо не разбирам да си кажа. Препоръчаха ми OSRAM Night Breaker 200 Н7 за къси, обаче почнах да се чудя дългите какво да ги правя. Зачетох темата и забелязвам, че масово се препоръчват LED вариантите. Моля ви, който разбира и му се занимава, нека да се свърже с мен и направо да се разбираме за среща.
Пътувам често до Турция нощно време и ми е меко казано тегаво с дифолтските крушки.
Благодаря предварително!
- R Dynamic LR5
- Гараж: 6M
Колега @gelsyn, за София гуруто и специалистът за всичко LED и не само за това, е Мастър (Уста)@JORDITO, едно лично съобщение до него, като за начало и ще сте за постоянно усмихнат, щастлив и доволен.
- gelsyn
- Обратна връзка:
Преди време писах на @JORDITO, ма питах за лед ленти и той ми даде контакти на един човек oт farove.org. Порблемът е, че така както а-ха да я направи отивах на 1300 лв(години България)! Пак започвам с пътуванията и реших просто да сложа по-добри крушки без лупи, рефлектори и т.н.R Dynamic LR5 написа: 27.09.2024, 17:24:40 Колега @gelsyn, за София гуруто и специалистът за всичко LED и не само за това, е Мастър (Уста)@JORDITO, едно лично съобщение до него, като за начало и ще сте за постоянно усмихнат, щастлив и доволен.
Благодаря!
Последно промяна от gelsyn на 27.09.2024, 18:47:34, променено общо 1 път.
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Aко си с рефлекторен фар на О3,само с крушки няма да ти се получат нещата.
Не питай от де знам
Вариатн 1 - съвета на @JORDITO,
И двамата сме го миналия тоя път… единия по бързо,другия по бавно
Вариант 2 - Отваряш Алиекспрес и си викаш фарове оттам. 100% реплика на ОЕМ ксенон фар за О3
Не питай от де знам
Вариатн 1 - съвета на @JORDITO,
И двамата сме го миналия тоя път… единия по бързо,другия по бавно
Вариант 2 - Отваряш Алиекспрес и си викаш фарове оттам. 100% реплика на ОЕМ ксенон фар за О3
- gelsyn
- Обратна връзка:
Това е решението, разбрахме се с човека!
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Да не пропуснеш да споделиш резултата после
- gelsyn
- Обратна връзка:
Разбира се, ще кача снимки.
- gelsyn
- Обратна връзка:
Здравейте!
Видяхме се на два пъти с JORDITO и така като усещам нещата няма да е само това, а напротив - едно добро начало! Ще искам и стоповете и купето да пипне, а по нататък и мултимедията..
Както обещах качвам две снимки, въпреки че на живо е в пъти по-ясно и красиво. Но с тоя телефон -толкова.
- gelsyn
- Обратна връзка:
- градско чедо
- Гараж: Skoda Superb L&K 2.0 TDI 190к.с. 6DSG, 4x4, 2016г.
Най-накрая се наканих да сложа LED вместо HID. Две седмици след това успях да намеря и време да ги тествам на тъмно. Амии наистина светят на гръм, както каза @JORDITO
. Снимки не мисля да качвам, защото не могат да пресъздадат реалната осветеност пред колата. Изрязването си е добре. Фокусирането изглежда също ОК. Монтажа беше супер бърз. С две думи: доволен съм. Поздравления за Жоро