Какви лампи да сложа на колата? Външно и интериорно осветление (Halogen, LED, XENON, Laser)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Какви лампи да сложа на колата? Външно и интериорно осветление (Halogen, LED, XENON, Laser)
@dotamaster, имам d3s лед в момента, пиши ми лично, ако имаш интерес.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
А аз на такива като теб, им лепя дългите от далече и не ги махам и им споменавам цялата рода. Спрете се вече. Няма такъв филм регулирани са. Застани срещу колтата си на 10-15 метра и си гледай регулираните фарове за 3-4 секунди….
Само такситата в малки провенциални градчета си мислят, че са надвили световните инженери и си праскат ебаните крушки.
Джендърска история, да не кажа педераска.
- lybrator
- Гараж: '16 Ibiza Cupra 1.8 192 FWD MQ350
'18 Tiguan 1.4 150 4motion DQ250
'19 Leon Cupra ST300 4drive DQ381
Заставал съм, не искам да се притесняваш
Толкова време съм заставал, че нямаш идея даже. Тествал съм същите крушки на друга кола, там не се получаваше добре и ги свалих, точно за да не преча. Не си позволявам да преча осъзнато като виждам, че нещо не е ОК. На Октавия 3 светят без да пречат.
И нека сме по-адекватни с квалификациите.
-
dpenov
- Гараж: Octavia 2 FL 1.4 TSI
Сложих H1 ледове на Октавията на дългите и светят доста добре. Бях взел едни, които @skodko, ми препоръча, но не успях да се справя с тях (бащата на жената ги хареса и му ги подарих) и взех на auxito, които са плъг ен плей. Уж пише че са канбус, но ми изкарва грешка и за двата. Може би защото и на късите са ледове ли, и аз не знам. Првди два дни ми изписа и за единия преден габарит. Тва чудо само с тънки клещи ли може да се изкара да му сменя крушката? Купил съм две и исках да ги сменя заедно с дългите, но не успях да бръкна до там.
- градско чедо
- Гараж: Skoda Superb L&K 2.0 TDI 190к.с. 6DSG, 4x4, 2016г.
Здравейте,
Вчера за първи път забелязах, че при запалване, ксеноновите крушки лилавеят първите около 20 сек. Не знам дали отскоро е така. Не карам често през нощта. Зная, че това означава, че крушките "са тръгнали", но нямам опит с ксенон и не знам това означава веднага ли да търся да сменям крушките или "тръгнали" може да продължи 3-6-12 месеца?
Вчера за първи път забелязах, че при запалване, ксеноновите крушки лилавеят първите около 20 сек. Не знам дали отскоро е така. Не карам често през нощта. Зная, че това означава, че крушките "са тръгнали", но нямам опит с ксенон и не знам това означава веднага ли да търся да сменям крушките или "тръгнали" може да продължи 3-6-12 месеца?
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
градско чедо,
При мен едната беще така, но понеже и аз не карам нощно време, изкара няколко месеца, докато не си смених фаровете, а и с тях сложих нови крушки на Осрам. Даже другата започна лекичко да "примигва", но така или иначе ги смених.
При мен едната беще така, но понеже и аз не карам нощно време, изкара няколко месеца, докато не си смених фаровете, а и с тях сложих нови крушки на Осрам. Даже другата започна лекичко да "примигва", но така или иначе ги смених.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
@градско чедо, Тръгнала е да си заминава. Разгледай LED крушките има доста добри решения.
- градско чедо
@Архимандрит Дионисий, аз съм с Dynamic Light Assist. Дали ще изрязва пак където трябва?
- Архимандрит Дионисий
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
То изрязването идва от лупата. Крушката просто свети.градско чедо написа: 03.09.2024, 14:13:46 @Архимандрит Дионисий, аз съм с Dynamic Light Assist. Дали ще изрязва пак където трябва?
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
градско чедо, имам страхотен лед на D3S. Свети на гръм.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- градско чедо
@JORDITO, благодаря за предложението. Ще ти пиша към края на месеца, ако реша да е LED вместо HID. Много раздвоени са мненията кое от двете осветява по-добре.
- Архимандрит Дионисий
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Като ползвател и на двете в старата ми Октавия, мога да кажа, че няма нищо общо. LED осветява много по-добре.градско чедо написа: 03.09.2024, 16:31:46 Ще ти пиша към края на месеца, ако реша да е LED вместо HID. Много раздвоени са мненията кое от двете осветява по-добре.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
@lubomirov1985, покажи на човека за какво става дума ![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- градско чедо
О, да
- градско чедо
Ако има желаещи, може да направим импровизирана среща по тъмно и да сравним халоген, стар ксенон, нов ксенон, LED, според който с каквото дойде. Да направим хубави снимки и да ги качим тук. Мисля, че би било полезно за много хора.