Цецо75 написа: 16.10.2025, 19:17:00
Добре се мести колата, не я рискувай по време на гаранцията за 30 тина коня отгоре.
А пусти мерак за още
Audirulzz написа: 16.10.2025, 19:20:44
Ако е отключен компютъра няма да са 30-тина коня при стейдж 1
Ако ползва разни пауърбоксове и т.н може - но при налят софт стейдж 1 ще тръгне осезаемо повече колата
Всичко е заключено за съжаление и за момента единственият вариант е с пауър бокс. Даже и там избора е доста ограничен към момента, но за щастие има варианти.
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Наскоро мернах в някоя от темите, че TVS рекламираха, че са отключили кутията, но не знам дали става въпрос за моделите 2025, ще се свържа с тях да ги питам.
Цецо75 написа: 16.10.2025, 19:34:41
На кола 2025 според мен всичко е заключено. Отделно, че на кой тунер да се довериш при толкова нова кола, колко опит да са натрупали, то модела е на 1г.
Аз реших да се доверя на Racingline
Детайли тук и благодарение на Нури
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
вече джаджата е при мен
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Обещават 315 к.с. и 480 НМ. 50 к.с. и 80 НМ отгоре все трябва да се усетят, макар и да не е като истински Stage 1.
Тези дни предстои инсталация на пауър бокс-а и тестове. Ще се радвам да споделя резултати да видим колко обещанието е истина.
Tuscany написа: 16.10.2025, 19:28:00
Бързам да питам - всъщоност, stage 1, в кой диапазон подобрява нещата - преди или след турбото? Или и в двата?
Ето графиката, която дават от Racingline. Не знам дали е абсолютно точна, но ще ти даде представа в оборотния диапазон какво се случва и дали ще има ефект при теб. Като цяло копира линията на фабричните настройки.