The Hooligan написа: 12.10.2025, 11:14:45
Това, което потвърждаваш заедно с другият колега е че всесезонните не стават след втората година. Сега пак, ще кажете, че съм чел с неразбиране..
Не знам кое е по тъжно, това че наистина не го разбираш или това че сам си го констатираш. Няма как да ти потвърдя нещо което съм писал, че все още не съм установил лично. За разлика от заклетите противници с 0 опит. Аз гледам да съдя за нещата които все малко от малко съм изпитал. Та след една година ще ти кажа, дали стават или не.
Относно 2рата година, то и сезонните след 3тата стават, просто аз не правя компромис и ги сменям. За разлика от всички безкомпромисни спрямо всесезонните, но каращи 6 сезона, среден и нисък клас гуми (това последното е хипербола)
И сега логично, ще питам!
А сега да те питам кое е повече за период от 5 години да купя комплект зимни И летни. Или да купя след 2 години и половина втори комплект всесезонни...
Не твърдя че математиката ми е силна страна но...
Вие сменяте всесезонните гуми всеки 2 години, за да не правите компромис със сигурността, щото карате премиум всесезонни гуми, които по дефолт са компромисно решение!
Сега пак, ще кажете, че съм чел с неразбиране..
Пробвай малко да се поупражниш, ползвай и чат GPT, в училище децата го ползват активно.
за 5 години ~ 100 000
2 комплекта гуми. В моя случай кажи речи целогодишно си карам еднакво.
средно по около 50 000 на комплект. Нали? До тук .... справяш ли се....?
До сега съм на 25 000 за година. Да речем че за още година и малко ще добутам още едни 25. До тук?! Следиш ли ?
СЛЕД това ще взема още един комплект и пак... Ще ти помогна.
С 1вите ще мина около 50 и с втория ще мина 50
Горе споменах че ще мина около 100 с 2 компелкта зимни/летни
а сега: Ако за две и половина година мина 50к с всесезонни и още толкова за следващите 2.5
Та на всеки 2,5 съм с нови. А ти... на 5тата година си със 5 годишни.