Има , разбира се.
Имаш ли SUV, караш с гуми със спецификация за SUV.
Има , разбира се.

Летните бях с мишелин и бяха повече от чудесни. В момента всесезонките са мишелин и съм пак отново впечатлен. Ако тази зима след лятото се държат по подобен начин, бих повторил.
Двете не са от един и същ клас.
Ако не е скаут, няма смисъл да търсиш изрично SUV. Всъщност едва ли стандартният размер на Супърб се предлага в SUV вариант.atanas4 написа: 15.09.2025, 19:41:50 За тази от профила ми, гуми за кола ли трябва да взема или за SUV?
Няма 18, а и тази година надали ще има, а аз трябва да взема нещо за зимата. А даже си и мисля да ги пробвам и лятото как ще се държат и затова не ме бърка, че ще е 19, а поради тази причина искам да са Sport.niki написа: 18.09.2025, 16:49:02 Според мен има. Аз обаче не бих гонил 19ки и модела Спорт, а 18ки и стандартния модел трето поколение.
Аз съм с двойката и ако тази зима (2ра) се държат по съшия начин, със сигурност ще ги повтроя
Колко километра и коя марка/модел сте минали, че толкова категорично се изказвате.PPG написа: 18.09.2025, 18:05:52 Аз съм върл противник на всесезонната гума, колкото и добри да са. Белята става и за сантиметр, а гумите са единствения елемент от колата имащи допир до настилката, асфалт, сняг, луга и кал.