Егати.. и при мен се оказа че вече работи...neshtoZabavno написа: 16.03.2024, 21:06:30 Без да съм правил нещо подобно вече работи. На някой друг да му се е отключила тази опция без да е правил нещо?
Имате ли проблеми с Октавия 4 ?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Мичев
- Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG
- mariyan
- Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG
И при мен работи, но забелязах, че заключването не ми прибира огледалата.
-
silent
Това 10пъти как го изчисли , колко модела си карал колко километри имаш.И значи викаш по логиката за близоста на Шкода и далечноста на Ауди с твойто настоящо Бмв логично можем да заключим че Шкода е Ауди ако не и по добре. Но случая говорим за и Дачия е приличен автомобил на още по прилична цена. Дъстър също при все че има още предимства. Да имат недостатъци но пък компенсират с цена и чак да не са автомобили при това по оценка на база друг бюджетник е несериозно. Да го каже това някой слизащ от Мерц или Панамера иди доди ма в случая.gbuyukliev написа: 16.03.2024, 23:38:45 Абе возя се в Шкоди цял живот и съм имал две аз лично, сумарно 7-8 години. Возили са ме в Дачии. Ауди основно само съм мирисал, ама сега карам БМВ, което почти навсякъде (да не кажа навсякъде) го оценяват бая по-добре от конкурентните Аудита. Шкодите ми са били поне 10 пъти по-близко до БМВ-то отколкото до Дачиите, с които съм имал досег
Освен ако последните 3 години Дачия не са направили някакви чудеса, това са моите лични впечатления...
Карам Голф 8 Вариант и чат пат Хонда Сивик 8 . В цитата с опаричването освен всичко друго има и ирония.
Дъстъра е служебната ми джипка.
Последно промяна от silent на 17.03.2024, 18:05:40, променено общо 1 път.
-
silent
Шкода е близо до Фолкса колко близо всеки за себе си преценява но далече от Ауди нищо че поне поне половината шкодаджии си мислят че карат премиуми и няма как да има по хубва кола от тяхната. А Дачия не е само работна кола и ако си се качвал някои от новите им модели щеше да видиш прогреса вместо да повтаряш стари мантри.
Имал съм Рапид, карал съм служебни Октавия, Йети и доста други марки.
Настоящия ми Фолкс е 4ти личен и никъде не съм казал че нито Фак за нищо не стават нито че Шкода е лош автомобил напротив чудесен е за парите си макар и скъп, но се опитвам да съм обективен , ваг дизелите не са ок за мен. Шкода си е шкода никога няма да стане Ауди или дори Фолкваген. Отделно не харесвам надценените коли на ВАГ, изключая премиумите.
Имал съм Рапид, карал съм служебни Октавия, Йети и доста други марки.
Настоящия ми Фолкс е 4ти личен и никъде не съм казал че нито Фак за нищо не стават нито че Шкода е лош автомобил напротив чудесен е за парите си макар и скъп, но се опитвам да съм обективен , ваг дизелите не са ок за мен. Шкода си е шкода никога няма да стане Ауди или дори Фолкваген. Отделно не харесвам надценените коли на ВАГ, изключая премиумите.
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
След като питаш как gbuyukliev е изчислил неговото твърдение, може ли да посочиш формулата, по която ти изчисли, че половината шкодаджии си мислят, че карат премиуми и няма по-хубава кола от тяхната?
А дали Ауди феновете си мислят, че карат Ламбо?
Явно имаш инфо....
А дали Ауди феновете си мислят, че карат Ламбо?
Явно имаш инфо....
-
silent
Ти и буюклиев ...по писанията ви ви слагам в първите 50%. Ако не се включат други които да има различно виждане ще трябва да коригирам процента на представителната извадка на 100
В крайна сметка какво значение има мнението на някой си -в случая аз, за адекватноста на твоята реалност след като ти си щастлив в нея.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
В крайна сметка какво значение има мнението на някой си -в случая аз, за адекватноста на твоята реалност след като ти си щастлив в нея.
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Аз така или иначе не мога да взема насериозно мнение на човек, който почти не е чувал за запетаи и пише неграмотно.
Но чета форума и се чудя кой пък толкова си мисли, че Шкода е върхът? Аз със сигурност не го мисля.
Но чета форума и се чудя кой пък толкова си мисли, че Шкода е върхът? Аз със сигурност не го мисля.
-
silent
Последния пирон в ковчега на мъртвеца
забит с ярост и...... безсилие - грамотноста. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Жив и здрав без лоши чувства от моя страна.
забит с ярост и...... безсилие - грамотноста. Жив и здрав без лоши чувства от моя страна.
-
mukot
- Гараж: Honda ZR-V Advance e:HEV; Toyota Cororlla Cross 2,0L HEV Executive plus
Темата не беше ли за проблеми на О4? 
-
BatSancho
- Гараж: Skoda Octavia 4, 2.0 TDI, 150 Жиуотни, ръчен камшик
Здравейте, Колеги! Та и аз да се включа към темата, с проблемите или поне така си мисля... За отключвнето с приложнието при мен все още иска да съм ходел в сервиза иначе не сака. Имам и двете приложения - MyŠkoda Essentials и MyŠkoda. Освен ако не са се ъпдейтнали при мен.. Това ще го провея определено.
Относно нивото на маслото и регенрациите си мислех, че като има от "синята добавка" и не вкарва толкова нафта в маслото, ама явно съм е лъгал. Като я взех колата (докараха ми я на паркинга от подземния гараж на сервиза и я ледах 20-30 мин.) масото беше на средата. Бях го гледал на около 500 км и ми е стори малко над срдата. После го гледх на около 1500 и беше малко под горната граница, но и двата пъти колата беше нощувала и съ студен двигател. Сега, на 2100 вече, ми се струва съвсем на горната граница, но пак беше гледано на студена и нощувала кола. Въобще не съм усетил кога и как си е праивла регенераците
... На 2-3 пъти забелзвах, че оборотие стоят около 1000 на свободна в движение. Явно тогава е правила магарии, но определено не съм я гасил при такива ситуации и въпреки това, пак си скатал нафтица в мсълцето
... Преди имах Опел Астра К и там обротите стояха около 1200 и то бяха неравномерни и рабирах , че прави регенерация , пък и пушеше едно сивкаво. И въпреки изчакването и крането около 2000 оборота сипваше яко нафта в маслото, но си мислех, че само при Опел системта е толквоа калпава и то без adblue. Но кто четаи гледам моята -чак ме хваща страх и си мисля, че ъм сгрешилс тая нафтова печка
. Ако на 2000 км пълни маслото, то как икарват по 20000 км при прЕпорчителните смени??? Опела го разкарах точно заради подобни пролбеми- на 5000-6000 сменях масло... Маслот стаа на боза от нафтата, разрежда се яко... Гледам че и антифризът е малко над горната граница също. АКо и там започне да пълни нафта - вече се отказвам...
. Освен по оборотите, по друго познава ли се регенерацията? Като след смяната маслото ще го гледам много стриктно това масло... Тези проблеми могат ли да се "заявяват" към ЕТ? Да кажа,че в началото пробега за adlue беше 10000 км., а сега е 12500...
А да питам и за други с този проблем - малко километри, много масло? Дали е дефект или при другите нафтови печки е така? Или пък съм прецакал разрабоката нещо???
Относно нивото на маслото и регенрациите си мислех, че като има от "синята добавка" и не вкарва толкова нафта в маслото, ама явно съм е лъгал. Като я взех колата (докараха ми я на паркинга от подземния гараж на сервиза и я ледах 20-30 мин.) масото беше на средата. Бях го гледал на около 500 км и ми е стори малко над срдата. После го гледх на около 1500 и беше малко под горната граница, но и двата пъти колата беше нощувала и съ студен двигател. Сега, на 2100 вече, ми се струва съвсем на горната граница, но пак беше гледано на студена и нощувала кола. Въобще не съм усетил кога и как си е праивла регенераците
... Преди имах Опел Астра К и там обротите стояха около 1200 и то бяха неравномерни и рабирах , че прави регенерация , пък и пушеше едно сивкаво. И въпреки изчакването и крането около 2000 оборота сипваше яко нафта в маслото, но си мислех, че само при Опел системта е толквоа калпава и то без adblue. Но кто четаи гледам моята -чак ме хваща страх и си мисля, че ъм сгрешилс тая нафтова печка
. Ако на 2000 км пълни маслото, то как икарват по 20000 км при прЕпорчителните смени??? Опела го разкарах точно заради подобни пролбеми- на 5000-6000 сменях масло... Маслот стаа на боза от нафтата, разрежда се яко... Гледам че и антифризът е малко над горната граница също. АКо и там започне да пълни нафта - вече се отказвам...
. Освен по оборотите, по друго познава ли се регенерацията? Като след смяната маслото ще го гледам много стриктно това масло... Тези проблеми могат ли да се "заявяват" към ЕТ? Да кажа,че в началото пробега за adlue беше 10000 км., а сега е 12500... А да питам и за други с този проблем - малко километри, много масло? Дали е дефект или при другите нафтови печки е така? Или пък съм прецакал разрабоката нещо???
- gencho01
- Гараж: Skoda Octavia 4, 1.5 TSI 6M Combi; VW Golf mk3 GT 1.6
Аз също тествах точно преди да напиша коментара, при мен - О4 ми ги прибира
-
BatSancho
- Гараж: Skoda Octavia 4, 2.0 TDI, 150 Жиуотни, ръчен камшик
След ъпдейт на двете приложения - потвърждавам отключва, заключа и прибира огледалата (след деактивиране и отново активиране на настройката за автоматично прибиране на огледалата).
- gencho01
- Гараж: Skoda Octavia 4, 1.5 TSI 6M Combi; VW Golf mk3 GT 1.6
Повдигайки темата за приложенията, аз имам още време докато ми изтече безплатния период (първата година), търсих по темата, но не успях да разбера може ли да се поднови само Skoda Connect (към момента 79 лв.) или върви в пакет с Infotaiment Online (99 лв. към момента) за общата сума 178 лв.?
Отделно плащането (това, което виждам в сайта https://shop.skoda-connect.com), по отношение на плащане с карта - само с кредитни карти ли е възможно или може и с виртуална?
Отделно плащането (това, което виждам в сайта https://shop.skoda-connect.com), по отношение на плащане с карта - само с кредитни карти ли е възможно или може и с виртуална?
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
Ако виртуалната ти карта се представя, като виза или мастъркард няма да имаш проблеми с плащането. Примерно на Револют еднократните карти са Виза. Честно казано аз не намирам особен смисъл в тия приложения, като му дойде времето сериозно ще се замисля дали да ги платя.
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
Не знам защо са разрешили по подразбиране отключването през мобилното приложение. Когато купувах колата ми обясниха, че ако го искам трябва да пусна заявка и само еднократно можело да стане, после било много трудно да го откажеш. Днес пробвах с новото приложение MySkoda отключва и заключва без проблем. Иска веднъж въвеждане на s-pin оттам нататък с каквото се логваш в приложението в моя случай биометрия. Интересно каква логика стои зад това. Със сигурност от Шкода ще могат отдалечено да ни отключват колите. Даже смятам, че точно това е станало веднъж когато си намерих колата със свалени прозорци на всички врати заключена с прибрани огледала. Най-вероятно са правили А/Б тестове с определени партиди коли.