Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Sawyer
- Гараж: ///
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни и летни гуми)
От една страна ми се виждаше рано, от друга обаче колата показа ей това тая нощ
2.5 градуса си е студено. Рано сутрин и след залез температурите падат доста. На второ четене, хората, вече сменили гумите, имат право. Ще се ходи до Интерпан за преобуване тези дни май ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Събота 10.00ч. сутринта на кафе при МаджоSawyer написа:Ще се ходи до Интерпан за преобуване тези дни май
пп. и при мен сутринта бе 2.0 градуса.
goAPR
- Sawyer
- Гараж: ///
Правим гоStuci написа:Събота 10.00ч. сутринта на кафе при МаджоSawyer написа:Ще се ходи до Интерпан за преобуване тези дни май
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Поради тази причина още миналата седмица смених гумите.Sawyer написа:От една страна ми се виждаше рано, от друга обаче колата показа ей това тая нощ
9357FB76-F5AE-4F93-9A86-AC7FCC5C1DAB.jpeg
2.5 градуса си е студено. Рано сутрин и след залез температурите падат доста. На второ четене, хората, вече сменили гумите, имат право. Ще се ходи до Интерпан за преобуване тези дни май
Днес пред Диана на околовръстното имаше опашка от поне 30-40 коли, а аз в събота за 30 минути бях преобут
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Айде събота, тъкмо ще дам на Иван картата 
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Баш си е време. Аз имам златно правило сложали пъстарма да се прави обувам зимните гуми.
Относно DOT на гумите си има значение и то не малко. Сплавите стареят и от там се влошават качествата на самата гума. Обяснено с термини от народната медицина:
Кротко вайкаше се Членът
в слипа на един старик :
- Ей, как рипах преди време,
... днес не мога даже с крик !
Относно DOT на гумите си има значение и то не малко. Сплавите стареят и от там се влошават качествата на самата гума. Обяснено с термини от народната медицина:
Кротко вайкаше се Членът
в слипа на един старик :
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Архимандрит Дионисий написа:Баш си е време. Аз имам златно правило сложали пъстарма да се прави обувам зимните гуми.![]()
Кротко вайкаше се Членът
в слипа на един старик :
А за ДОТа,аз така и не се научих къде се гледа..Един приятел вика-"ей го бе,тука е" и аз го видя и на другия ден -няма го,изчезнал...
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
-
Sec8200
- Гараж: под наем
летни Continental EcoContact 5 205х55х16 - 8.3кг
зимни Continental TS860FR (с борд) 205х55х16 - 8.5кг
зимните заради борда стоят по прибрани и красиви,
ако някой се колебае изобщо за борд или не.
зимни Continental TS860FR (с борд) 205х55х16 - 8.5кг
зимните заради борда стоят по прибрани и красиви,
ако някой се колебае изобщо за борд или не.
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Дайте мнение за Nexen WG2 . Въртят ми се едни идеи, интересува ме голям размер 215 40 17, поведението трябва да е сходно с 225 40 18 нищо че ги карате на по тежки коли. STUCi. Sawyer?
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Здрасти адашSvetilio написа:Дайте мнение за Nexen WG2 . Въртят ми се едни идеи, интересува ме голям размер 215 40 17, поведението трябва да е сходно с 225 40 18 нищо че ги карате на по тежки коли. STUCi. Sawyer?
Nexen WinGuard Sport зимен съм карал 2 зимни сезона на разрмер 225/45/17 и мога да ти кажа, че си се представиха екстра, дори над очакванията ми, предвид цената (около 120лв на гума). Или казано по друг начин, Continental-a TS850, който карах следващите 2 зими не се представи в пъти по-добре въпреки, че беше около 300лв на парче
Може би аз не съм точно мерило за зимните гуми, защото карам предимно в София и по магистралите (не карам по дълбок, неотъпкан сняг). Не съм скиор или бордист, та не ми се налага да се катеря и по планините, въпреки че като се замисля съм се качвал едно време и с Дебица Фриго до Пампорово в егати и снеговете, така че...
-
Dinchev
- Гараж: Octavia 3 VRS TSI
Mercedes-Benz W213 E450 4Matic - Обратна връзка:
Колеги, аз сложих Continental TS860 и вече минах с тях около 500км. Първите ми впечатления са много добри. Нека да видим как ще се държат на сняг....
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Не зная дали моите са Унгард 2 (ще погледна). Winguard Sport XL са моите. Но с тях не съм имал никакви проблеми на сняг. Имай предвид, че не блестят, но и не мога да кажа лошо за тях! Просто един нискобюджетен зимен вариант за съботно-неделно шофиране, нищо повече! За парите, които платих (520лв за 4 броя 225/40/18 в Дияна) съм на голяма далавера обаче и надхвърлиха очакванията ми. Ако я карах ежедневно зимата, сякаш по-скоро бих заложил на премиум гума. Ако и занапред не ми се налага да карам ецедневно, пак бих си ги купил обачеSvetilio написа:Дайте мнение за Nexen WG2 . Въртят ми се едни идеи, интересува ме голям размер 215 40 17, поведението трябва да е сходно с 225 40 18 нищо че ги карате на по тежки коли. STUCi. Sawyer?
пп.: аз ги взех от мерак да обуя Джеминито, което бях купил от Чичо Ваньо, но не остана бюджет за по-скъпа гума. Мислих да ги изтъркалям 1 зима и да ги продам. Щом не съм го направил, значи съм ОК с тях.
Последно промяна от Stuci на 30.10.2017, 12:00:49, променено общо 2 пъти.
goAPR
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Благодаря, ще се карат само градско в София. Мисля че нови 215 ще са по добре от 185 на 3 сезона / няма да се гази дълбок сняг... ако чистят де/
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
За Нексените не съм чувал лошо от гумаджиите.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ