Супер автомобили! (Supercars, Hypercars)

Класически, редки и спортни автомобили. Теми свързани с Тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Супер автомобили!

Мнение от Sawyer »

Вече малко поостарял, обаче все така каращ всички ченета да увисват - Vanquish.:)
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Супер автомобили!

Мнение от The Hooligan »

Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Супер автомобили!

Мнение от Sawyer »

Тук се коментират екзотични коли, обаче за мен и това е суперавтомобил. Припадам по тая кола. Audi RS7 - фантастична машина.
16827378121_917206d292_b.jpg
Моята е в тоя цвят, ама някак си не е същото. [smilie=pardon.gif]
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Супер автомобили!

Мнение от PRO »

Неква американска е таз. Можеха и по-хубави джанти да сложат според мен.
Ако ги наредите една до друга, няма да бледнее октавията споко ;)
TSI Team
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Супер автомобили!

Мнение от Sawyer »

Да, тия американци с техните нелепи жълти светлоотразители само загрозяват колите. Грехота е да изпляскаш тая грозотия на подобна кола.

Иначе, Октавията дори няма да се забелязва до RS7. Ненормална кола е това. Ще ми се някога да имам шанс поне да се повозя в такава. Предвид цената от близо 260k с ДДС за Performance варианта, най-много дотам да стигна. :D
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Супер автомобили!

Мнение от PRO »

Нямах предвид като вървене, като визия защо да не се забелязва?! Чудесна ти е колата.
А за такива автомобили се искат сериозни приходи. Това, че в БГ е пълно с подобни не показва, че стандарта е висок, а че законите не важат за всички.
TSI Team
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Супер автомобили!

Мнение от Sawyer »

PRO написа:Нямах предвид като вървене, като визия защо да не се забелязва?!
От гледна точка на дизайн, за мен RS7 е най-доброто нещо, произвеждано от VAG в момента. Субективно виждане, обаче толкова ме е омагьосала тая кола, че нищо от Ауди или марките-братовчеди не мога да сравня с нея. [smilie=pardon.gif]

Иначе, това, че тук е пълно с такива абсурдно скъпи коли, показва само, че държавата отсъства. Няма как тук, където де факто няма икономика, да се генерира законно доход, позволяващ на толкова много хора да хвърлят купища пари за коли и да демонстрират статус.
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Супер автомобили!

Мнение от Stuci »

Radical RXC Ecoboost :)

goAPR
simo tdi

Škoda Фен

Супер автомобили!

Мнение от simo tdi »

Стуци, аз много харесвам Хонда и НСХ е супер автомобил, революционен в много отношения. Возил съм се и чувството е вълшебно. Суичиро Хонда е бил наравно с Енцо Ферари, като автомобилни инженери. Някой ден , като се видим ще си говорим, надявам се.
Аватар
tsonko

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 2 TDI powered by Gunter Service

Супер автомобили!

Мнение от tsonko »

Sawyer написа:
PRO написа:Нямах предвид като вървене, като визия защо да не се забелязва?!
От гледна точка на дизайн, за мен RS7 е най-доброто нещо, произвеждано от VAG в момента. Субективно виждане, обаче толкова ме е омагьосала тая кола, че нищо от Ауди или марките-братовчеди не мога да сравня с нея. [smilie=pardon.gif]
.
Точно субективно е виждането, понеже лично на мен тоя ми е най-грозния модел (пък дори и РС) в цялата гама на Ауди (за ВАГ не се сещам..). Виждал съм я наживо в същият цвят, пак РС и задницата не мога да я възприема (може би понеже е различна от всичко останало). Една S6ца много повече би ме зарадвала мен (говоря за наслада за окото...), а за РС6 даже не става и дума..
Поздрави
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Супер автомобили!

Мнение от Sawyer »

RS6 е смазваща кола, също суперавтомобил, поне според мен. Адски красиво и агресивно изглежащо комби, което под ламарините крие нужното, за да засрами над 90% от колите на пътя. Поставям го много близо зад RS7 в списъка на любимите ми VAG автомобили, за които (по чисто финансови съображения) дори не мога да помисля.

Красота! :)
BgdNAY-CYAA-_9r.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Обратна връзка:

Супер автомобили!

Мнение от Stuci »

Sawyer написа:RS6 е смазваща кола, също суперавтомобил, поне според мен. Адски красиво и агресивно изглежащо комби, което под ламарините крие нужното, за да засрами над 90% от колите на пътя. Поставям го много близо зад RS7 в списъка на любимите ми VAG автомобили, за които (по чисто финансови съображения) дори не мога да помисля.

Красота! :)
BgdNAY-CYAA-_9r.jpg
Като е гарга, нека да е рошава :)
goAPR
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Супер автомобили!

Мнение от BlackPearl »

Това за съжаление го откраднаха и го запалиха [smilie=diablo.gif]
Изображение
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Супер автомобили!

Мнение от Sawyer »

Май намирисваше на застрахователна измама там, обаче не следя случая. Както и да е, колата вече я няма. Беше на някакъв скандинавец, ако не се лъжа.
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Обратна връзка:

Супер автомобили!

Мнение от Stuci »

BlackPearl написа:Това за съжаление го откраднаха и го запалиха [smilie=diablo.gif]
Е, тогава, за да нямаш ядове, взимаш такова [smilie=sarcastic.gif] :

goAPR
Публикувай отговор

Обратно към “ВИП Гараж и Тунинг”