Супер автомобили! (Supercars, Hypercars)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Sawyer
- Гараж: ///
Супер автомобили!
Вече малко поостарял, обаче все така каращ всички ченета да увисват - Vanquish.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Супер автомобили!
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Sawyer
Супер автомобили!
Тук се коментират екзотични коли, обаче за мен и това е суперавтомобил. Припадам по тая кола. Audi RS7 - фантастична машина.
Моята е в тоя цвят, ама някак си не е същото.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Моята е в тоя цвят, ама някак си не е същото.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Супер автомобили!
Неква американска е таз. Можеха и по-хубави джанти да сложат според мен.
Ако ги наредите една до друга, няма да бледнее октавията споко
Ако ги наредите една до друга, няма да бледнее октавията споко
TSI Team
- Sawyer
Супер автомобили!
Да, тия американци с техните нелепи жълти светлоотразители само загрозяват колите. Грехота е да изпляскаш тая грозотия на подобна кола.
Иначе, Октавията дори няма да се забелязва до RS7. Ненормална кола е това. Ще ми се някога да имам шанс поне да се повозя в такава. Предвид цената от близо 260k с ДДС за Performance варианта, най-много дотам да стигна.
Иначе, Октавията дори няма да се забелязва до RS7. Ненормална кола е това. Ще ми се някога да имам шанс поне да се повозя в такава. Предвид цената от близо 260k с ДДС за Performance варианта, най-много дотам да стигна.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Супер автомобили!
Нямах предвид като вървене, като визия защо да не се забелязва?! Чудесна ти е колата.
А за такива автомобили се искат сериозни приходи. Това, че в БГ е пълно с подобни не показва, че стандарта е висок, а че законите не важат за всички.
А за такива автомобили се искат сериозни приходи. Това, че в БГ е пълно с подобни не показва, че стандарта е висок, а че законите не важат за всички.
TSI Team
- Sawyer
Супер автомобили!
От гледна точка на дизайн, за мен RS7 е най-доброто нещо, произвеждано от VAG в момента. Субективно виждане, обаче толкова ме е омагьосала тая кола, че нищо от Ауди или марките-братовчеди не мога да сравня с нея.PRO написа:Нямах предвид като вървене, като визия защо да не се забелязва?!
Иначе, това, че тук е пълно с такива абсурдно скъпи коли, показва само, че държавата отсъства. Няма как тук, където де факто няма икономика, да се генерира законно доход, позволяващ на толкова много хора да хвърлят купища пари за коли и да демонстрират статус.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
-
simo tdi
Супер автомобили!
Стуци, аз много харесвам Хонда и НСХ е супер автомобил, революционен в много отношения. Возил съм се и чувството е вълшебно. Суичиро Хонда е бил наравно с Енцо Ферари, като автомобилни инженери. Някой ден , като се видим ще си говорим, надявам се.
- tsonko
- Гараж: Octavia 2 TDI powered by Gunter Service
Супер автомобили!
Точно субективно е виждането, понеже лично на мен тоя ми е най-грозния модел (пък дори и РС) в цялата гама на Ауди (за ВАГ не се сещам..). Виждал съм я наживо в същият цвят, пак РС и задницата не мога да я възприема (може би понеже е различна от всичко останало). Една S6ца много повече би ме зарадвала мен (говоря за наслада за окото...), а за РС6 даже не става и дума..Sawyer написа:От гледна точка на дизайн, за мен RS7 е най-доброто нещо, произвеждано от VAG в момента. Субективно виждане, обаче толкова ме е омагьосала тая кола, че нищо от Ауди или марките-братовчеди не мога да сравня с нея.PRO написа:Нямах предвид като вървене, като визия защо да не се забелязва?!![]()
.
Поздрави
- Sawyer
Супер автомобили!
RS6 е смазваща кола, също суперавтомобил, поне според мен. Адски красиво и агресивно изглежащо комби, което под ламарините крие нужното, за да засрами над 90% от колите на пътя. Поставям го много близо зад RS7 в списъка на любимите ми VAG автомобили, за които (по чисто финансови съображения) дори не мога да помисля.
Красота!
Красота!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Stuci
- Обратна връзка:
Супер автомобили!
Като е гарга, нека да е рошаваSawyer написа:RS6 е смазваща кола, също суперавтомобил, поне според мен. Адски красиво и агресивно изглежащо комби, което под ламарините крие нужното, за да засрами над 90% от колите на пътя. Поставям го много близо зад RS7 в списъка на любимите ми VAG автомобили, за които (по чисто финансови съображения) дори не мога да помисля.
Красота!![]()
goAPR
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- Sawyer
Супер автомобили!
Май намирисваше на застрахователна измама там, обаче не следя случая. Както и да е, колата вече я няма. Беше на някакъв скандинавец, ако не се лъжа.
- Stuci
- Обратна връзка:
Супер автомобили!
Е, тогава, за да нямаш ядове, взимаш таковаBlackPearl написа:Това за съжаление го откраднаха и го запалиха
goAPR
![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)