Аз пък не съм с Шкода, ама това не пречи да се чувствам добре тукSawyer написа:
Ама пък Сеат форумът е тотално "Ми той умрял, ма!", така че... май щеше да е тъпо решение. Тук ми е мястото.
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
тъкмо това щях да пиша и аз тук ..hvp800 написа:Аз пък не съм с Шкода, ама това не пречи да се чувствам добре тукSawyer написа:
Ама пък Сеат форумът е тотално "Ми той умрял, ма!", така че... май щеше да е тъпо решение. Тук ми е мястото.
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)

Предлагаха ми го напълнен догоре с всичко за 49 600, с ДДС. Бяха обявили някакви много сериозни намаления миналата година по това време. Малко по-евтин от RS-ката, но все пак по-мощен + идващи серийно за модела благинки като DCC, например.fallenfbsd написа:Има ли директно сравнения по оборудване (не съм гледал ценови) и колко горе долу е по-евтин.
Ей това е, просто изглежда някак си по-зле събран от Шкодата. Оставя ми впечатление за по-евтина кола, при чието сглобяване са правени компромиси. Не казвам, че Шкода е на ниво Ролс Ройс като сглобка, обаче за мен е поне едно ниво нагоре от Сеат. Показателно е какво се случва в интериора на Сеата. Едногодишният FR на мой приятел скърца като 20-годишна кола. Аз лично откачам вътре от хилядите паразитни шумове, той как я кара не знам.fallenfbsd написа:Сглобката ок ли е?
И ти си прав, Сами.bega4kata написа:Турбо 3250
Гарнитурки 100
Колер 750
Дюзи 1260

А аз си мислех, че на мен са ми направили турбоофертаBlackPearl написа:След всички остъпки - 47800лева, при цена на колата 62-63000лв калкулирана

4-та година караме служебни Ибизи(9бр.) базовици,с нито една екстра,и се карат като крадени,нито една не скърца нищо по таблото и не тропа.За тези години само масло и филтри и 2 амортисьора гаранционно.На приятеля ти,може да е сглобявана в петък след обядSawyer написа: Едногодишният FR на мой приятел скърца като 20-годишна кола. Аз лично откачам вътре от хилядите паразитни шумове, той как я кара не знам.
,но една кола не е показателно за качеството на цял концерн.