Същото е и за цените Шкода имат практиката два пъти годишно да вдигат цените, когато правят леките промени 20 и 40 седмица.
6 степенното DSG се заменя със 7 степенно, така че няма да имаш опция за избор.
6 степенното DSG се заменя със 7 степенно, така че няма да имаш опция за избор.
ади беRangel написа: 20.07.2018, 10:25:44 Хюндай i20 Актив, който тъщата купи за 25000 при обявена цена 31к, вътре е много по-качествен на допир от Октавия.

Тя цялата тема е абсурдна.odo написа: 20.07.2018, 16:22:44 Защото гледате складови наличности при положение, че колата ще се купува догодина по това време?

И аз я пуснах темата за Голфа 10 м. преди покупката и ми беше много полезна, защото, благодарение на мненията на колегите, успях да си изясня точно какво искам
Нали не забравяш, че можеш да си купиш Октавия под 30к
Коя чисто нова октавия можеш да купиш под 30к?Rangel написа: 20.07.2018, 23:24:54Нали не забравяш, че можеш да си купиш Октавия под 30к? Тя не е много по-различна на усещане от базов Скаут примерно. Говорим за чист интериор, не за техниката.
Да, моята идея е същата.stefan L написа: 20.07.2018, 18:18:13 И аз я пуснах темата за Голфа 10 м. преди покупката и ми беше много полезна, защото, благодарение на мненията на колегите, успях да си изясня точно какво искам![]()
Ето тази, без проблем след отстъпка. Ама да не променяме темата на момчето.

Благодаря ! Отдавна съм тук, изчел съм много и мисля да продължа. С изключение на темите за индивидуални автомобили, много ме спечелиха тази тема и темата на Шкодичка.

Колегите вече са го написали - 190 коня бензин, 4х4. Тоя мотор, само с една "кутийка" или с ремап, става 230 коня и то абсолютно сейфти, защото вече е доказал и здравината и икономичността си.nrayanov написа: 21.07.2018, 08:33:45Да, моята идея е същата.stefan L написа: 20.07.2018, 18:18:13 И аз я пуснах темата за Голфа 10 м. преди покупката и ми беше много полезна, защото, благодарение на мненията на колегите, успях да си изясня точно какво искам![]()
Да кажем, че колата няма да се кара повече от 15 хил. км на година. В такъв случай по-добре ли е да се вземе бензинов двигател (при условие, че има опция 4х4 за такъв)?