Избор аксесоари
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- gdadov
- Гараж: Octavia 3FL, 1.8TSI, DSG, 180к.с.
Избор аксесоари
yep4u, и аз си взех същия foot rest, но не съм го монтирал - седи 1 месец в кутията
. Не ми се струва по моите сили, а и се притеснявам да не разбутам нещо, което да не мога да оправя после. Ще им го закарам в ЕТ да ми го монтират като ходя за смяна на гумите.
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Избор аксесоари
Жоре, златен си. Нека дойде нещото, долапчето под седалката е при мен и ще ти досадя по някое време.JORDITO написа:Вероломния Кръчмар, Ице имаш ми телефона. Звънкаш и сме на линия
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Избор аксесоари
Обадете се, като насрочите свиждането, да мина и аз с някоя биричкаВероломния Кръчмар написа:Жоре, златен си. Нека дойде нещото, долапчето под седалката е при мен и ще ти досадя по някое време.JORDITO написа:Вероломния Кръчмар, Ице имаш ми телефона. Звънкаш и сме на линия
- redalex
- Гараж: i3
Шкода Октавия З - Представяне, мнения, впечатления
Споделете кои сенници са най-добри за задните джамове на Октавия 3ФЛ?
на РСката задните прозорци са затъмнени фабрично ама на бебето му свети в лицето и не е доволно - та искам да сложа нещо по-плътно.
на РСката задните прозорци са затъмнени фабрично ама на бебето му свети в лицето и не е доволно - та искам да сложа нещо по-плътно.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
От Супершкода.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Избор аксесоари
Аз съм с Х Shades на магнитчета, но въпреки, че са затъмнени и с щори стъклата, пак пропускат ако е пряко слънцето. Над 70-80 км на отворени прозорци се откачат и падат в купетоredalex написа: 28.05.2018, 17:02:52 Споделете кои сенници са най-добри за задните джамове на Октавия 3ФЛ?
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Сами, тези от Супершкода на кой производител са, знаеш ли? Същите по чешките сайтове са с поне 20€ по-скъпи. За О2 имам предвид.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Спомням си, че си бяха поръчвали колеги и бяха добри.
Не си падам по щорички и не съм запомнил на коя фирма бяха.
Влез в сайта, не пише ли там?
Не си падам по щорички и не съм запомнил на коя фирма бяха.
Влез в сайта, не пише ли там?
GUNTER SERVICE

- kalata
Не пише, затова питам. Не са Climair, не са английските car shades, нито privacy shades, нито пък Laitovo. Имат едно етикетче с жълти букви BOD. И аз проучвам кои от тези всичките са най-плътни така да се каже.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- odo
- Гараж: Х3 М40i
На Супърба бях със сенници от Супершкода, бяха супер, но пропускаха малко повече от желаната светлина.
За Фабията купих от http://www.kalocom.com имот тях съм много доволен, спрямо тези от супершкода са доста по плътни.
За Фабията купих от http://www.kalocom.com имот тях съм много доволен, спрямо тези от супершкода са доста по плътни.
- kalata
Благодаря. Ето сравнение от първа ръка между Climair и тези (засега) неизвестните от Супершкода. Мой много добър приятел също има сенници на Climair и също е много доволен. Явно има защо да са най-скъпи.
- EL_GRADO
- Гараж: Skoda Octavia MK3
Избор аксесоари
Десен 2
Стооо
Ляв 2-на хоризонта
Стооо
Ляв 2-на хоризонта
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
Избор аксесоари
BGN 77.86 42% Off | For Octavia Rear spoiler ABS Rear Bumper Diffuser Bumpers Protector For Skoda Octavia After chrome lip rear spoiler 2017
https://s.click.aliexpress.com/e/4iU9huk
Това е готино.
https://s.click.aliexpress.com/e/4iU9huk
Това е готино.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Избор аксесоари
Повръщам от такива аз.
GUNTER SERVICE

- Sawyer
- Гараж: ///