Еуратек

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Еуратек

Мнение от Sawyer »

Това за антифриза и при мен е така от самото начало. Казах им. Гледаха и ме увериха, че всичко е наред.

Идеята на казаното беше хората да не се притесняват, защото, видиш ли, разни "професори" някъде си пишат небивалици за Еуратек. Хората там имат пропуски в работата си - неоспорим факт (то кой няма?), обаче като цяло се справят добре :)
Аватар
bondo

Škoda Ентусиаст

Гараж: O3 1.4 TSI 2016

Еуратек

Мнение от bondo »

Безкрайни благодарности на Петър Вангелов за бързата намеса по телефона.. Появи се едно хлопане отпред в дясно и му добавих и проблема с маховика който имам от раждането на шкодата..
Човекът каза,идваш при мен виждаме какво има на колата и поръчваме частите.
Другите приемчици не стават за нищо там.
:)
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Еуратек

Мнение от odo »

Ама не го пиши из другите форуми, че ще станеш платен служител на ЕТ :D
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от skodko »

[smilie=pleasantry.gif]
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Еуратек

Мнение от Sawyer »

Я се стегнете, бъдете истински специалисти и почвайте да плюете Еуратек както си трябва. Лигавим се тук! [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Еуратек

Мнение от JORDITO »

bondo написа:Безкрайни благодарности на Петър Вангелов
:)
Нали ти казах, откъде духа вятърът [smilie=pleasantry.gif]
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Еуратек

Мнение от PRO »

Ами обадете се на човека от качеството и кажете мнението си.
Нека търсят такива кадри и да го стимулират човека да продължи така. Не знам по какъв начин им се определя заплащането, но ако са на твърди заплати, този Петър си плаче за увеличение!
TSI Team
Аватар
bondo

Škoda Ентусиаст

Гараж: O3 1.4 TSI 2016

Еуратек

Мнение от bondo »

Искам за пореден път да изкажа благодарностите си към Петър Вангелов.
Такива хора са на изчезване. Изключително разбран, с 2 приказки свърши адски много работа. По гаранция минава модифициран съединител с маховик, топка за скоростен лост и волан,защото има две люспи от вътрешната страна на двата лъча отгоре още от нова.
Отделно преглед на цялото окачване,че имам съмнение,че карето ми е омаслено (може да е някой маншон).
За лайсните на ЕУРАТЕК за които негови колеги ми взеха 30 лева и пишеше суперб кола на годината за 2016 ми каза,че ще ги подмени с нормални и няма да ми вземе абсолютно нищо.
С две думи заради този човек, следващата ми кола пак ще бъде шкода,защото съм безкрайно доволен от обслужването което получих.
Искам да добавя,че всички коли които чакаха за сервиз бяха с опаковани във фолио волани и седалките бяха с найлоните.
Определено има значение на кой приемчик ще попаднеш, но еуратек имат градация.
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Еуратек

Мнение от zar »

bondo написа:Искам за пореден път да изкажа благодарностите си към Петър Вангелов.
Такива хора са на изчезване. Изключително разбран, с 2 приказки свърши адски много работа. По гаранция минава модифициран съединител с маховик, топка за скоростен лост и волан,защото има две люспи от вътрешната страна на двата лъча отгоре още от нова.
Отделно преглед на цялото окачване,че имам съмнение,че карето ми е омаслено (може да е някой маншон).
За лайсните на ЕУРАТЕК за които негови колеги ми взеха 30 лева и пишеше суперб кола на годината за 2016 ми каза,че ще ги подмени с нормални и няма да ми вземе абсолютно нищо.
С две думи заради този човек, следващата ми кола пак ще бъде шкода,защото съм безкрайно доволен от обслужването което получих.
Искам да добавя,че всички коли които чакаха за сервиз бяха с опаковани във фолио волани и седалките бяха с найлоните.
Определено има значение на кой приемчик ще попаднеш, но еуратек имат градация.
Евала на човека.Да е жив и здрав!Очевидно си гледа работата професионално и ако съм на ръководството на фирмата ,без никакво колебание ще му увелича заплатата.Такива служители в Бг. не са много и по тази причина би било добре ,работодателите да проявят мъдрост за да запазят тези ценни кадри,защото са съжаление такъв тип хора отдавна даже не искат да чуват за нашата държава,тъй като са много по-ценени извън нея!
Браво г-н Вангелов!Продължавайте в същия дух!
Dieselgate Team member
Аватар
JORDITO

Почетен член

Еуратек

Мнение от JORDITO »

Дел
Последно промяна от JORDITO на 19.06.2017, 21:48:52, променено общо 1 път.
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Еуратек

Мнение от The Hooligan »

JORDITO написа:Аз викам да взема да го поканя на събора с някой тестов автомобил. От името на форума, ако нямате против?
По принцип ще имаме представители на ЕТ с тестови автомобили, говори с Искрен ако ще каниш някой от името на форума.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
JORDITO

Почетен член

Еуратек

Мнение от JORDITO »

Не, естествено, че няма да свърша такава щуротия през главата ви. Знам,че ще си има хора от Еуратек с тестови автомобили.
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от Stuci »

Негативен отзив
1. Пускам снимка на боята на задна лява врата, която претърпя демонтаж на фиксирания прозорец поради отчекната/отщипана външна декоративна хром лайстна.
2. Прозорецът се сваля и вдига с голяма мъка, като нещо вътре му оказва голямо съпротивление. Дължи се на некадърния монтаж на малкия фиксиран джам, защото се сваляла цялата кора и се пипали и водачите на прозореца, които имали общо с фикс стъклото. От прикачената снимка се вижда, че стъклото е изместено 4-5мм напред, тъй като има една вертикална резка, образувана от натрупания от автомовките варовик.

БЕСЕН СЪМ, ДА ИМ ... всичко щели да оправят (за тяхна сметка, разбира се!).
IMG_20170801_171759.jpg
IMG_20170801_175649.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
goAPR
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T