Идеята на казаното беше хората да не се притесняват, защото, видиш ли, разни "професори" някъде си пишат небивалици за Еуратек. Хората там имат пропуски в работата си - неоспорим факт (то кой няма?), обаче като цяло се справят добре
Еуратек
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Sawyer
- Гараж: ///
Еуратек
Това за антифриза и при мен е така от самото начало. Казах им. Гледаха и ме увериха, че всичко е наред.
Идеята на казаното беше хората да не се притесняват, защото, видиш ли, разни "професори" някъде си пишат небивалици за Еуратек. Хората там имат пропуски в работата си - неоспорим факт (то кой няма?), обаче като цяло се справят добре
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Еуратек
Безкрайни благодарности на Петър Вангелов за бързата намеса по телефона.. Появи се едно хлопане отпред в дясно и му добавих и проблема с маховика който имам от раждането на шкодата..
Човекът каза,идваш при мен виждаме какво има на колата и поръчваме частите.
Другите приемчици не стават за нищо там.

Човекът каза,идваш при мен виждаме какво има на колата и поръчваме частите.
Другите приемчици не стават за нищо там.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Еуратек
Нали ти казах, откъде духа вятърътbondo написа:Безкрайни благодарности на Петър Вангелов
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Еуратек
Ами обадете се на човека от качеството и кажете мнението си.
Нека търсят такива кадри и да го стимулират човека да продължи така. Не знам по какъв начин им се определя заплащането, но ако са на твърди заплати, този Петър си плаче за увеличение!
Нека търсят такива кадри и да го стимулират човека да продължи така. Не знам по какъв начин им се определя заплащането, но ако са на твърди заплати, този Петър си плаче за увеличение!
TSI Team
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Еуратек
Искам за пореден път да изкажа благодарностите си към Петър Вангелов.
Такива хора са на изчезване. Изключително разбран, с 2 приказки свърши адски много работа. По гаранция минава модифициран съединител с маховик, топка за скоростен лост и волан,защото има две люспи от вътрешната страна на двата лъча отгоре още от нова.
Отделно преглед на цялото окачване,че имам съмнение,че карето ми е омаслено (може да е някой маншон).
За лайсните на ЕУРАТЕК за които негови колеги ми взеха 30 лева и пишеше суперб кола на годината за 2016 ми каза,че ще ги подмени с нормални и няма да ми вземе абсолютно нищо.
С две думи заради този човек, следващата ми кола пак ще бъде шкода,защото съм безкрайно доволен от обслужването което получих.
Искам да добавя,че всички коли които чакаха за сервиз бяха с опаковани във фолио волани и седалките бяха с найлоните.
Определено има значение на кой приемчик ще попаднеш, но еуратек имат градация.
Такива хора са на изчезване. Изключително разбран, с 2 приказки свърши адски много работа. По гаранция минава модифициран съединител с маховик, топка за скоростен лост и волан,защото има две люспи от вътрешната страна на двата лъча отгоре още от нова.
Отделно преглед на цялото окачване,че имам съмнение,че карето ми е омаслено (може да е някой маншон).
За лайсните на ЕУРАТЕК за които негови колеги ми взеха 30 лева и пишеше суперб кола на годината за 2016 ми каза,че ще ги подмени с нормални и няма да ми вземе абсолютно нищо.
С две думи заради този човек, следващата ми кола пак ще бъде шкода,защото съм безкрайно доволен от обслужването което получих.
Искам да добавя,че всички коли които чакаха за сервиз бяха с опаковани във фолио волани и седалките бяха с найлоните.
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Еуратек
Евала на човека.Да е жив и здрав!Очевидно си гледа работата професионално и ако съм на ръководството на фирмата ,без никакво колебание ще му увелича заплатата.Такива служители в Бг. не са много и по тази причина би било добре ,работодателите да проявят мъдрост за да запазят тези ценни кадри,защото са съжаление такъв тип хора отдавна даже не искат да чуват за нашата държава,тъй като са много по-ценени извън нея!bondo написа:Искам за пореден път да изкажа благодарностите си към Петър Вангелов.
Браво г-н Вангелов!Продължавайте в същия дух!
Dieselgate Team member
- JORDITO
Еуратек
Дел
Последно промяна от JORDITO на 19.06.2017, 21:48:52, променено общо 1 път.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Еуратек
По принцип ще имаме представители на ЕТ с тестови автомобили, говори с Искрен ако ще каниш някой от името на форума.JORDITO написа:Аз викам да взема да го поканя на събора с някой тестов автомобил. От името на форума, ако нямате против?
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- JORDITO
Еуратек
Не, естествено, че няма да свърша такава щуротия през главата ви. Знам,че ще си има хора от Еуратек с тестови автомобили.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Еуратек
Негативен отзив
1. Пускам снимка на боята на задна лява врата, която претърпя демонтаж на фиксирания прозорец поради отчекната/отщипана външна декоративна хром лайстна.
2. Прозорецът се сваля и вдига с голяма мъка, като нещо вътре му оказва голямо съпротивление. Дължи се на некадърния монтаж на малкия фиксиран джам, защото се сваляла цялата кора и се пипали и водачите на прозореца, които имали общо с фикс стъклото. От прикачената снимка се вижда, че стъклото е изместено 4-5мм напред, тъй като има една вертикална резка, образувана от натрупания от автомовките варовик.
БЕСЕН СЪМ, ДА ИМ ... всичко щели да оправят (за тяхна сметка, разбира се!).
1. Пускам снимка на боята на задна лява врата, която претърпя демонтаж на фиксирания прозорец поради отчекната/отщипана външна декоративна хром лайстна.
2. Прозорецът се сваля и вдига с голяма мъка, като нещо вътре му оказва голямо съпротивление. Дължи се на некадърния монтаж на малкия фиксиран джам, защото се сваляла цялата кора и се пипали и водачите на прозореца, които имали общо с фикс стъклото. От прикачената снимка се вижда, че стъклото е изместено 4-5мм напред, тъй като има една вертикална резка, образувана от натрупания от автомовките варовик.
БЕСЕН СЪМ, ДА ИМ ... всичко щели да оправят (за тяхна сметка, разбира се!).
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
goAPR
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T