Привет, може ли една идея по подробно, защо са "разжалвани"......, че поне за мен не стана ясно.Taratajki написа: 24.04.2024, 22:03:22 Днес разжалвах Continental PC6 на 3 лета, щеше да е четвърто, ама....Вчера Пловдив -София в дъжда ми изгоря таблото от лампички и днес сложих Hankook Ventus Prime 4 . Ще ги коментирам след празниците, очертават се едни 3000 км. каране, ще събера впечатления. За сега само ще кажа, че са по тихи от "контито".
Аз съм карал със зимни Континентал и определено мога да кажа, че имам доста добри впечатления от поведението им.
За летни гуми не съм имал Континентал и нямам лични впечатления. По едно време ми бяха много интересни един модел на Континентал с гел от вътрешната страна.. но така и не успях да намеря да се предлагат в България и освен това, колеги от форума споделиха, че трудно се балансират иии не е най-добрият вариант, въпреки рекламите.
Предполагам всички са чували мнението, че без значение от марката, при нас в България идват стоки, които не са в най-високите граници на изискванията за качество... До колкото съм запознат, за жалост това се отнася за огромен брой стоки и продукти... и ми е интересно до колко това може да е причина и гумите от така наречените "премиум " марки да не се "държат" достатъчно добре на пътя у нас в България ?