По тази логика можеше да си вземеш за още 20 000 надолу по-стар супърб, друга марка кола или тнStoyanov написа: 20.03.2024, 14:47:57Не знам защо пак си мислиш, че всеки разсъждава като теб. "Ако имаш парите, дали няма да си вземеш новата." - ами да, доста хора точно няма да го направят дори да имат парите. И аз мога да си позволя новата, или иначе казано "имам ги парите". Но не искам да давам 1/3 отгоре без да получавам особено повече, както споменах. Това важи за много по евтини неща, какво остава за толкова скъпа покупка като кола. Все едно и като пускат намаление примерно 30% на някои от популярните марки дрехи / обувки и прочие, защото излиза нов модел, да кажеш, че не можеш да си позволиш новия, затова взимаш стария и се самозалъгваш, че си набарал оферта.ostavime написа: 20.03.2024, 13:23:15 @Stoyanov, нали това казвам в първия пост, който може би не си прочел. Всичко опира до пари. Ако имаш парите, дали няма да си вземеш новата. Според мен 100% и дори няма да се замислиш. А тук, се опитавате на дълго и на широко да убедуте, как едва ли не старата е по-добра от нова, но не за друго, а защото е с 15К по-евтина.
Човек си прави сметката цена-качество или какво плащаш и какво получаваш за него. Ако имаш пари, няма да караш ни шкода ни мазда и няма да се чудиш стария или новия модел да вземеш. Имам познати с по-големи възможности от мен, които карат по обикновена кола от моята. Тука вече не знам какво ще кажеш по въпроса.
С две думи ако ги имаше парите щеше да си купиш най-новото. Това е ясно на всички, не знам защо се измислят глупавите оправдания от сорта: имам пари за Sкласа ама предпочитам много по-смотана кола да карам.