Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
digitalundgrd написа: 10.11.2023, 23:25:37
Мислих, мислих и утре ще ходя да взема някакви бюджетни китайци дали максис или нещо от тоя сорт...
Сега масонете ще ми скочите...
Пуснах Хойдая за продажба, та не мисля да правя 2000лв "подаръци" на следващия хайванин Зима я има, я не, а и аз с бебето не планувам да излизам по-далеко от Ринг мола
Рязко се преосмислят приоритетите с идването на децата
Не е лошо това дава една различна по-добра перспектива.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
Ама сменяй когато искаш, до вчера беше 22 градуса през деня какви летни гуми. Има си записване на часове и всичко е наред. Ама да си лалаш. Като ти си решил да си съсипваш зимните гуми, не знам що убеждаваш останалите хора във форума, че това е правилно?! И понеже към Маджо се обръщаш, попитай го една зимна гума със 150 на магистралата и при 20 градуса и Слънце какво ѝ се случва…
Rangel написа: 11.11.2023, 10:10:32
Ама сменяй когато искаш, до вчера беше 22 градуса през деня какви летни гуми. Има си записване на часове и всичко е наред. Ама да си лалаш. Като ти си решил да си съсипваш зимните гуми, не знам що убеждаваш останалите хора във форума, че това е правилно?! И понеже към Маджо се обръщаш, попитай го една зимна гума със 150 на магистралата и при 20 градуса и Слънце какво ѝ се случва…
Ама сменяй ти когат искаш ве.Некой да те кара насила да сменяш на 22 градуса?Та чак и наклон даваш кой кога да ги сменя
Аз лично мойте ги сменям след средата на октомври.
Първо за да избегна лудницата и опашките.Второ мойта кола се кара основно сутрин рано и вечер късно.
Когато обикновенно е макс 10 градуса.
Пък и да стане 20,тия 1000лв за гуми нема да ме бутнат.
Ако си опрял до тях,както казва Метката,ти е време за СКГТ
Че аз кога казах кой, кога да ги сменя? Казах само, че се скапват. Не е въпроса в парите, а че за две излизания можеш да е*еш мамата на каучука и после цяла зима караш л*йно. Пак да кажа, има записване на часове. Има мобилни сервизи, има каквото решиш. Типично по Бг, щом аз го правя - значи е правилно. Можеш да цъкнеш линка, защо топлото не е ок и да знам, че там говоря за лятото, просто нанасяш по-малка щета карайки ги на 20 градуса, а ти ако искаш си ги сложи от Август да не чакаш.
Аз пак да кажа, че на Корсата сложих зимни гуми 2019 и от тогава не съм ги свалял. Всеки си знае, колко кара и в какви условия. Няма универсално правило, не се карайте за нищо. И двамата сте прави, но всеки за неговият си частен случай.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
@Rangel температурата на въздуха хубаво е 20 градуса, ама на асфалта колко е? Ти по джапанки можеш ли да ходиш? Не се подвеждай по слънчевото време, земята е атудена, а за гумите това е от значение.
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
Отивам до Монтана и се връщам през Петрохан, там е сянка и доста високо на места. Спирам и лятната ми гума е повече от топла. В крайна сметка, когато искате ги слагайте . Даже понеже 1000лв не са пара в този форум, не знам защо изобщо ги сменяте. Могат и лятото да избутат.
Последно промяна от Rangel на 11.11.2023, 11:57:54, променено общо 1 път.
peyopetrishki написа: 11.11.2023, 11:26:29
Не се подвеждай по слънчевото време, земята е атудена, а за гумите това е от значение.
Вчера гледах тестовете на 225/40/18
НЯМА ПО-ДОБРО от ЛЯТНАТА гума дори при -7 градуса на сухо време и на мокро , но без сняг и лед, то е ясно.
Зимната гума е гума за сняг и толкоз.
Пет години карам в Бургас с летни гуми целогодишно.
Сутрин е -градуса Декември и Януари и няма никакви драми, ама никакви.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
ЦецоNOL написа: 11.11.2023, 11:38:48
НЯМА ПО-ДОБРО от ЛЯТНАТА гума дори при -7
Мноо искам да идеш в Италия с летни гуми Ноември -Декември(при положениече хората си имат знаци от кога до кога да се кара със зимни гуми),да спреш при карабинера и да му обЯснИш таа твойта теория,която си лалаш от години
Последно промяна от igeorgiev82 на 11.11.2023, 13:36:51, променено общо 1 път.