От ЕТ не са ми правили проблем.Въпрос на личен избор.
Друго е,дали ако си направят собствено бояджийно,дали ще са по-добри от подизпълнителите.
Често казано- не мисля.

Хах аз за това си карам вече почти година с леко пукната задна броняv140 написа: 05.09.2018, 07:55:21 Има няколко неща, които според мен хич не са ОК. На работа имаме най-различни марки коли, които се пребоядисват поне веднъж и такова нещо не съм виждал.
1. Никой не ме е предупредил, че колата ще бъде карана. И то не да бъде карана до съседна улица/квартал, а до съседен град. По GPS-a излизат 31 км, че са минати. Това е недопустимо и то за толкова скъпа услуга.
2. Плащаш цена като за официален сервиз, а реално я правят в някакъв си сервиз там. Не ме разбирайте погрешно - конкретният сервиз може да е много хубав, но аз друго разбирам от израза "официален сервиз". Този е просто сервиз, но на цената на официален.
3. Оставяш си колата, за да ти я оправят, а те ти я карат и ходят да ядат кюфтета и кебапчета. За това просто нямам думи. И пак казвам - на супер скъпата цена.
4. Кой е виновен ако недай си боже се случи нещо? И какво може да направи собственикът ако му дойде фиш и тн? Пълен абсурд .. чак не мога да повярвам, че работят така.
Не съм предполагал, че са толкова зле. Те могат да си решат, че искат да оправят тенекиите в Бургас и да ги карат до там. Пък човекът, който я кара, да си яде кебапчета на плажа.
Караш му я на Вили и той се оправя с ЕТ.fancko написа: 07.09.2018, 21:55:57 Утре ще карам колата във Ветек по автокаско. Поръчката била пратена директно там. Днес се обадих в Еуратек да си поискам нещо черно на бяло все пак, но някой си (не се представи) ми обясни безкомпромисно, че ремонта бил писан на Еуратек и не можело така сам да ходя при сервиз и въобще отказа да ми прати възлагателните писма (тъй се казваха едно време, сега не знам).
Какво да правя ?
П.С. Ветек дават ли протокол за оставената кола ? И като цяло мога ли да им се доверя ?