Еуратек

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
coverdale

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21

Еуратек

Мнение от coverdale »

И аз си карам двете Шкоди до бояджиите.
От ЕТ не са ми правили проблем.Въпрос на личен избор.
Друго е,дали ако си направят собствено бояджийно,дали ще са по-добри от подизпълнителите.
Често казано- не мисля. [smilie=pardon.gif]
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Еуратек

Мнение от The Hooligan »

Ице, не знам как е в ЕТ, но аз ще дам пример с Мото-Пфое /за което се извинявам, но с тях имам опит в момента.. [smilie=sarcastic.gif] /
Та, в книжката за "условия за гаранция" си пише че АЗ не съм длъжен да си обслужвам гаранционният автомобил в оторизираният дилър, но съм длъжен да спазвам изискванията на производителя за обслужване /интервали и пробег/, както и да пазя оригиналните фактури за да докажа /ако се наложи/ че автомобилът се обслужва спрямо техните изисквания.
Разбира се аз обслужвам Фокуса при тях на всеки 20к км., но всяко друго нещо което би ми се наложило, като накладки, окачване, съединител и т.н., няма да се прави там.
Имай предвид, че съм на оперативен лизинг и баш съм под наем [smilie=sarcastic.gif]
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от Вероломния Кръчмар »

Мадже, ама си в Мото-Пфое. [smilie=pardon.gif] ЕТ имат какво да научат от тях. ;)

Не ща да си чета договора и да цитирам от него, че още сега ще ми пропаднат хубавите моменти, които съм планирал за утре.

наздраве
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Еуратек

Мнение от The Hooligan »

Абе, че сме прее...ани, така е! Но в интерес на истината има и други официални дилъри, които вече си "признават" , че не си вързан за тях.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Еуратек

Мнение от digitalundgrd »

v140 написа: 05.09.2018, 07:55:21 Има няколко неща, които според мен хич не са ОК. На работа имаме най-различни марки коли, които се пребоядисват поне веднъж и такова нещо не съм виждал.
1. Никой не ме е предупредил, че колата ще бъде карана. И то не да бъде карана до съседна улица/квартал, а до съседен град. По GPS-a излизат 31 км, че са минати. Това е недопустимо и то за толкова скъпа услуга.
2. Плащаш цена като за официален сервиз, а реално я правят в някакъв си сервиз там. Не ме разбирайте погрешно - конкретният сервиз може да е много хубав, но аз друго разбирам от израза "официален сервиз". Този е просто сервиз, но на цената на официален.
3. Оставяш си колата, за да ти я оправят, а те ти я карат и ходят да ядат кюфтета и кебапчета. За това просто нямам думи. И пак казвам - на супер скъпата цена.
4. Кой е виновен ако недай си боже се случи нещо? И какво може да направи собственикът ако му дойде фиш и тн? Пълен абсурд .. чак не мога да повярвам, че работят така.

Не съм предполагал, че са толкова зле. Те могат да си решат, че искат да оправят тенекиите в Бургас и да ги карат до там. Пък човекът, който я кара, да си яде кебапчета на плажа.
Хах аз за това си карам вече почти година с леко пукната задна броня :) Имам 3 години давност на щетата от датата на завеждане и ще им я закарам на 2 години и 11 тия месец. Моята, и както е по-различна от нормалните Фабии, сигурно ще е и по-примамлива и вървежна за кръгче до кварталното/междуселското капанче за скара/бира на обяд ;) Муахахах

Наистина, другия път като отида "по работа" до лизинговия отдел, ще питам киселата лелка за тоя казус - оставям им колата да я правят, те я карат на Пешо бояджийчИту от Годеч. Става обед, на него му се дояло кИбабчИ с кИфтенцИ, ама е ударил и една-две бириШкИ за да не му трепери ръката, докато пръска с пищова, излиза и прави ПТП, колата става мармалад. Кво правим ? Продължавам ли да им плащам вноски, докато се разберат как ще я действат, как ще ме компенсират ? Ами аз, ако не искам да карам блъсната кола, дори и направена и изпъната пак от Пешо въпросния с кИбапите, нищо че според тях след "ремонта" ще е перфектна ?

Вероломния Кръчмар , виждам че си имал вземане-даване не веднъж с Еуратек, питал ли си ги за подобен казус как се процедира?
Последно промяна от digitalundgrd на 07.09.2018, 15:11:29, променено общо 1 път.
Аватар
bondo

Škoda Ентусиаст

Гараж: O3 1.4 TSI 2016

Еуратек

Мнение от bondo »

digitalundgrd, Мисля ,че така зададен въпросът, никой от теоритиците които са писали по-горе,че е нормална процедура щом колата е на лизинг , няма да може да ти отговори смислено. [smilie=sarcastic.gif] [smilie=sarcastic.gif]
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Еуратек

Мнение от Sec8200 »

digitalundgrd, при оставянето искаш протокол. Дата,час, километраж.

Имал съм случай с познат да му дойде фиш. Тойота.

В Хюндай имах случай. Оставям колата, те взимат ключа и викат, айде ще се обадим. Аз обаче искам протокол, вика, тя колата е тук, а и само талончето си оставил няма грижи. Опа да, викам хубу айди...ама снимам километража. Вземам я от оплакването, опа километража с 12км горница, викам приемчика и го питам - сам ли ще си признаеш или да викам шефа на сервиза....отишъл си майсторчето с колата ми до тях, за да чуело сутрин как хлопал амортесьора, за които се оплаквам на студено първите км.
Не бяха познали - казах им,че излизам една драскотина да има е за тяхна сметка, отделно изисках приемо предавателен със задна дата, ако нещо има оплаквания от полицията. Че тоя к.р може човек да е утрепал, майната му на това ще я е юркал..
От тогава влзох в някакъв списък и колата ми излизаше за тест след ремонт само след обаждане.

Аз бих искал протокол или поне бих предупредил,че ще снимам. А как карат без гражданска примерно?
Аватар
Георги Г

Škoda Ентусиаст

Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP

Еуратек

Мнение от Георги Г »

@ТТодоров, добра информация даваш, благодаря за което. Тези неща не ги знаех и ще са полезни за всички, които все някой ден ще пребоядисват детайл.
fancko

Škoda Фен²

Гараж: О3 FL 1.8 TSI 7DSG

Еуратек

Мнение от fancko »

Утре ще карам колата във Ветек по автокаско. Поръчката била пратена директно там. Днес се обадих в Еуратек да си поискам нещо черно на бяло все пак, но някой си (не се представи) ми обясни безкомпромисно, че ремонта бил писан на Еуратек и не можело така сам да ходя при сервиз и въобще отказа да ми прати възлагателните писма (тъй се казваха едно време, сега не знам).

Какво да правя ?

П.С. Ветек дават ли протокол за оставената кола ? И като цяло мога ли да им се доверя ?
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Еуратек

Мнение от digitalundgrd »

Веднъж ми се е налагало до сега да си оставя колата на мастерите от Еуратек в жк.Надежда, но бях изпратен "с препоръки" при точно определен човек и за нещо дребно (без да се налага тест драйв или боя). Без да съм питал, ми дадоха протокол (един светло син лист), с отбелязани километрите, на които е в момента, за какво я оставям, и в какво състояние я оставям (без забележки). Еми бяха си сложили фолио на волан, седалка, скоростен лост, нямах нищо счупено [smilie=sarcastic.gif] Но, вече ако колата ходи при 3-ти и 5-ти лица подизпълнители, "контрола" как се отнасят с колата ще е рехав и всеки ще си измива ръцете с предишния [smilie=pardon.gif]
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Еуратек

Мнение от odo »

fancko написа: 07.09.2018, 21:55:57 Утре ще карам колата във Ветек по автокаско. Поръчката била пратена директно там. Днес се обадих в Еуратек да си поискам нещо черно на бяло все пак, но някой си (не се представи) ми обясни безкомпромисно, че ремонта бил писан на Еуратек и не можело така сам да ходя при сервиз и въобще отказа да ми прати възлагателните писма (тъй се казваха едно време, сега не знам).

Какво да правя ?

П.С. Ветек дават ли протокол за оставената кола ? И като цяло мога ли да им се доверя ?
Караш му я на Вили и той се оправя с ЕТ.
От него нямаш протокол, после може само да се наложи да си я вземеш от шоурума
Аватар
Pijomir

Škoda Ludicrous

Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.

Еуратек

Мнение от Pijomir »

Аз си заведох сам щета, взех възлагателно за Еуратек и сам си закарах колата в Ветек. Единственият контакт с Еуратек беше, когато ми звъннаха да питат дали съм доволен от услугата.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
fancko

Škoda Фен²

Еуратек

Мнение от fancko »

Pijomir написа: 07.09.2018, 22:29:35 ...взех възлагателно за Еуратек
Възлагателното как ти го дадоха ?
А Ветек даде ли ти протокол или я остави на доверие ?
Аватар
Pijomir

Škoda Ludicrous

Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.

Еуратек

Мнение от Pijomir »

0888629280
Обади се директно на Ветек.

Аз се разбрах с тях, закарах колата при застрахователя, поисках възлагателно за Еуратек и закарах директно в Ветек. От там си я взех. Разбира се, че дават протокол. Колата ми беше готова буквално на следващия ден, взех я на по-следващия. Никакви ядове.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
fancko

Škoda Фен²

Еуратек

Мнение от fancko »

Оставих я във Ветек, взех си протокол. Всичко е точно за сега. Мерси за мненията.
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”