Адаптации и трикове за Супърб 3 с VCDS Vag-Com
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
vv Skoda
- Гараж: Шкода Супърб 3 2.0tdi
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Аз не съм го кодирал, но мисля че ще може.
За София съм насреща
За София съм насреща
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
При Карок преди фейса (MY 2020) е пробвано и работи. Адаптацията е с OBDeleven.marcas написа: 28.04.2025, 21:05:21 Имам предвид да се заключи отвън колата с ключа, когато е запалена.
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
- lanshot
- Гараж: Superb Combi L&K 280hp 2024
E 55 AMG 1998
Някой ако е правил затваряне на багажника от бутона вътре за супърб 3 фейс или от нея генерация автомобили , ще се радвам са сподели стъпките. За заключване докато работи автомобила се опитах с OBD11 ,но нещо не ми се получи.. Другото досадно което не ми се получи е да изключа дразнещата аларма като отворя вратата докато е запалена колата ![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
[
Вече го написахlanshot написа: 29.04.2025, 01:05:33 затваряне на багажника от бутона вътре за супърб 3 фейс или от нея генерация
JORDITO написа: 28.04.2025, 16:52:03 vv Skoda, стига чете и се мъчи. Не става за Супърб тая работа. Само за Октавия е възможно. За Супърб се флашва дата сет и става само с бутона в купето.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- lanshot
- Гараж: Superb Combi L&K 280hp 2024
E 55 AMG 1998
@JORDITO , да видях за флашване , но нищо не ми говори. Явно и гаранцията на колата там си заминава щом има флаш.
- FaKeR
- Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;
И при Камик префейс също става, пак с OBD Eleven. Долната кодировка работи при няколко модела :
Adaptations in 09 Cent electronics: ENG141651-ENG115754 -- ZV allgemein - Funk bei Klemme 15 ein - Set to active
-
Stoqn1980
Здравейте случайно някой да може да активира следене на пътни знаци става въпрос за Шкода Супърп 2020г
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Няма да ти хареса цената . Над 1000 лв еStoqn1980 написа: 06.06.2025, 17:04:13 някой да може да активира следене на пътни знаци става въпрос за Шкода Супърп 2020г
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
Stoqn1980
-
rxiz
Здравейте,
Имам Супърб 3 от последните бройки като понеже вече беше в производство, когато го поръчвах, не можеше нищо да се добави към пакет Едишън. Пакета има front assist, обикновен темпомат и матричните фарове, т.е. би трябвало да има необходимия хардуер, за да може да се добавят разчитането на пътни знаци, lane assist и ACC (с добавяна на 3-тата ръчка на кормилната колона). Тъй като нямам почти никакъв опит с Еуратек (които отказаха да направят тези модификации) и това е първата ми Шкода, въпроса ми е рискувам ли твърде много гаранцията на автомобила, ако си добавя тези неща?
Четох в другата тема свързана с OBDeleven, че С3, дори и произведен 2024г., не е с SFD2 и за разлика от О4 не се закача на сървърите при модификации.
Благодаря предварително за отговорите!
Имам Супърб 3 от последните бройки като понеже вече беше в производство, когато го поръчвах, не можеше нищо да се добави към пакет Едишън. Пакета има front assist, обикновен темпомат и матричните фарове, т.е. би трябвало да има необходимия хардуер, за да може да се добавят разчитането на пътни знаци, lane assist и ACC (с добавяна на 3-тата ръчка на кормилната колона). Тъй като нямам почти никакъв опит с Еуратек (които отказаха да направят тези модификации) и това е първата ми Шкода, въпроса ми е рискувам ли твърде много гаранцията на автомобила, ако си добавя тези неща?
Четох в другата тема свързана с OBDeleven, че С3, дори и произведен 2024г., не е с SFD2 и за разлика от О4 не се закача на сървърите при модификации.
Благодаря предварително за отговорите!
-
Inspired1
Здравейте, интересува ме въпрос на кодиране ли е да се активира аварийната спирачка на парктроника за супърб 2016? Възможно ли е да стане или трябва да се сменя нещо по колата?
-
Migell
- Гараж: Superb III 2019 2.0 tdi 190 7DSG (комбе)
Едно питане - каква може да е причината да нямам меню "Персонализация" за управление на профили в настройките на колата?!? Имам спомен, че купувайки колата, излизаше името на предишния собственик, но след това направих Factory reset и свързах колата с профил в Skoda app. Имам мемори на седалки, огледала, климатроник и т.н. с 2 запаметени настройки.Не съм ползвал никога втория ключ.
Колата Superb 3, 2019 (не е фейслифт) с голямата тъч мултимедия.
Трябва да отключа колата с втория ключ и тогава ще се появят профили и персонализация или трябва нещо да се активира?
Колата Superb 3, 2019 (не е фейслифт) с голямата тъч мултимедия.
Трябва да отключа колата с втория ключ и тогава ще се появят профили и персонализация или трябва нещо да се активира?
-
Stevek
- Гараж: Superb III 2019
Migell,
Не е от това, че се използва само един ключ.
Преди доста време се занимавах с това и спомените са поизбледнели.
Понеже използвам само аз колата, изключих системата с потребителите (users).
При всяко стартиране питаше кой е потребителя (user).
Май разпознаваше потребителя и по това кой телефон се е закачил по bluetooth.
( когато съм забравил телефона си - искаше да потвърдя потребителя, беше полезно )
Вероятно при вас или е изключена цялата система с потребителите или не е създаден нито един потребител.
Не е от това, че се използва само един ключ.
Преди доста време се занимавах с това и спомените са поизбледнели.
Понеже използвам само аз колата, изключих системата с потребителите (users).
При всяко стартиране питаше кой е потребителя (user).
Май разпознаваше потребителя и по това кой телефон се е закачил по bluetooth.
( когато съм забравил телефона си - искаше да потвърдя потребителя, беше полезно )
Вероятно при вас или е изключена цялата система с потребителите или не е създаден нито един потребител.
-
Migell
- Гараж: Superb III 2019 2.0 tdi 190 7DSG (комбе)
При мен също като излизам си има предупреждение за телвфона с името ми (което освен да идва от апп-а, не се сещам да съм въвеждал някъде). Нищо не съм изключвал, не мога и да добавя или променя потребител, защото го няма менюто. Затова и се чудя какво се е случило ...
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)