Superb facelift tsi 272 hp 4x4 vs Toyota Camry Hybrid vs други конкуренти
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- enenen
- Гараж: Kia Sportage NQ5 MHEV
Честито!
Само да поясня, че с хибрид не можеш да спираш безплатно в синя зона. Това важи само за електричките. Да няма после изненади.![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
Само да поясня, че с хибрид не можеш да спираш безплатно в синя зона. Това важи само за електричките. Да няма после изненади.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Остави ни да си ляляме. После филмът е ясен. След една година се явява новият собственик на Камрито в Еуратек с въпроса : "На колко ще ми оцените Тойотката да я изкупите с доплащане за Супърб 3 L&K фейслифт? "
П.П. Вчера видях първият Субчо 3 фейслифт вкаран в БГ. Седан е. Предницата е много яка наживо. Фаровете са стеснени и издължени. Халогените и те са стеснени и издължени. Отзад стоповете са издължени. Много ми хареса. Не е L&K, мисля Селекшън беше.
Последно промяна от JORDITO на 23.08.2019, 10:20:39, променено общо 2 пъти.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Имат ли го в Надежда,да ходя да го видя утре?
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
А така. Сега и за спада в продажбите аз виновен.PRO написа: 23.08.2019, 08:57:43 То поведението ви е еднакво във всичките теми. Затова хората предпочитат да си вземат Тойота дори!
Ние сме хора бе шефе, а това е форум. Не сме на партийно събрание!
Бееееее.....
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
В Дружба в шоурума.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
JORDITO, то ми е ясно ти къде си го видял
ама на мен Надежда ми е по близко
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
току що разгледах едно камри на живо, бяла перла, като цяло доста красив автомобил , не съм се задълбочавал много но при надникване през стъклото останах препариран колко грозни и недодялани са бутоните за подгрева на седалките. Една плочка все едно изрязана от плоска пластмаса, сложени два бутона и по три вградени светодиода в пластмасата... като ръчен труд ми е. Фугите на предния капак странично изглеждат покъртително неравномерни, отпред погледнато са ок. Вътре беше с някакъв махагон, няма да го коментирам колко е евтин все едно фолио лепнато на пдч. Много красива муцуна и задница обаче и много хубави джанти. Волана , лоста за скоростите като в рено , но по-пипнати. Не е лоша колата но някак вътре усещането е като за американски пластмасарник, това странно усещане което имаш в Dodge caliber, chevrolet aveo, dacia, дори големия триъгълен дисплей ми стои много странно като сложен таблет, ама те всички нови така почнаха да ги правят, та явно не разбирам от дизайн... Усещането в супърб ми е като за доста по-класен автомобил.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Със здраве момчето да си го кара.
Аз продължавам да не мога да си обясня още това, което питах в първото мнение.
Синя зона - безплатна, зелена зона - безплатна се споменават, а в същото време съпоставяме двата флагмана на марката в топ ниво, с най-големите двигатели, дето момчето може да си позволи да ги купи, без да ги види дори. Според мен, от самото начало си клонеше към Камрито, защото е "по-здраво" във времето. Аз поне това усещах във мненията. Камрито хич не е лошо, но при такъв бюджет и възможност за близо 300hp при Супърба - аз само заради двигателя и кутията никога нямаше да го мисля. За това сме хора и за това сме различни.
Аз продължавам да не мога да си обясня още това, което питах в първото мнение.
Синя зона - безплатна, зелена зона - безплатна се споменават, а в същото време съпоставяме двата флагмана на марката в топ ниво, с най-големите двигатели, дето момчето може да си позволи да ги купи, без да ги види дори. Според мен, от самото начало си клонеше към Камрито, защото е "по-здраво" във времето. Аз поне това усещах във мненията. Камрито хич не е лошо, но при такъв бюджет и възможност за близо 300hp при Супърба - аз само заради двигателя и кутията никога нямаше да го мисля. За това сме хора и за това сме различни.
- audiceco
- Гараж: Ford S-max 2.2 TDCI 6-tronic 200 h.p.
- Обратна връзка:
Заводски тунинг за най-голямата Toyota, продаваща се у нас
https://fakti.bg/avto/404595-zavodski-t ... =firstpage
Мисля, че оризковците четата БГ форума на Шкода и са си взели поуки

https://fakti.bg/avto/404595-zavodski-t ... =firstpage
Мисля, че оризковците четата БГ форума на Шкода и са си взели поуки

-
tisho75
Привет и от мен! 
Сравнението щеше да е някак си по-уместно, ако се сравняваха подобни моторизации - примерно Шкода хибрид срещу Камрито или пък 3.5V6 301hp Камри (да, ама го няма в БГ) срещу 272hp при Супърба... Да, иначе и двата автомобила се движат с бензин и са просторни седани
Сравнението щеше да е някак си по-уместно, ако се сравняваха подобни моторизации - примерно Шкода хибрид срещу Камрито или пък 3.5V6 301hp Камри (да, ама го няма в БГ) срещу 272hp при Супърба... Да, иначе и двата автомобила се движат с бензин и са просторни седани
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Неделя сме на сватба - и сме кумове на шурея. Той като луд фен на Тойота разбира се - сватбарската кола ще е Камри
Та в моя Супърб сме сядали точно същите 5 човека - само дето шофьора ще е различен. Е ще ви кажа другата седмица дали е просторен този седан
Та в моя Супърб сме сядали точно същите 5 човека - само дето шофьора ще е различен. Е ще ви кажа другата седмица дали е просторен този седан
-
Motorhead
- Гараж: Октавия 3
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T