Нормално ли е това с налягането на гумите?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
При мен на Кията са с активни датчици /голяма тъпотия/ пролет и лято пищят.
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Аз от последното "пищене" минах на азот и всичко приключи.
-
slug
``
Здравейте
. Направил съм всички гуми на 2.5 налягане. Обаче всяка сутрин сега като е по- хладно ми дава индикация да ги проверявам. Като покарам няколко километра стигат пак до 2.5 и се оправят.``
Май е нормално,вече карам летни гуми ,...3 та година или сезон .....
Април месец /таз година/си дойдох на 2 ,,ти.....
великден ски празници../католически и православни.....
Предна дясна гума захапа ....бетон и трева,,,,при една маневра...
Миналата седмица във Bг то,не намерих,нормален манометър и компресор.да ги напомпа над 2,5 атм.
Здравейте
Май е нормално,вече карам летни гуми ,...3 та година или сезон .....
Април месец /таз година/си дойдох на 2 ,,ти.....
великден ски празници../католически и православни.....
Предна дясна гума захапа ....бетон и трева,,,,при една маневра...
Миналата седмица във Bг то,не намерих,нормален манометър и компресор.да ги напомпа над 2,5 атм.