Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Shinevfx написа: 05.12.2018, 20:38:10
Благодаря много колега, тези който ми прати за габаритите нали не требва нищо допълнително както при ксенона. И знаеш ли какви са крушките в купето ( централната ) с каква мога да я заменя
Същата фирма продава и комплект крушки за целия интериор(идват надписани в отделни пликчета с локациите): https://luxled.net/product/1023/skoda-l ... via-2.html
Страничните интериорни са ти като на габаритите w5w ,а другите централните са фестон.
Тези за габаритите ,директно си ги слагаш на мястото на сегашнте само трябва да спазиш поляритетът им!
Shinevfx написа: 06.12.2018, 08:42:41
Забелязах че мигача в лявото ми огледало не работи , как да го сменя и с какво .
С нещо подобно или с това : https://www.aliexpress.com/item/1-Pair- ... 0bb9fab196
Китайски са,но вече година без проблем ми работи този който смених!
Трябва да разглобиш огледалото ,за да извадиш изгорялата лента:
Ако не ти се чака ,продават ги оригинални и в ЕТ,но не знам дали ще ти хареса цената им.
Tия са BA15S - а Цецо иска да сложи BAU15S - цокъл който по принцип е за жълти крушки (мигачи). Цецо ти сигурен ли си че е с PY и BAU ??? Дали не бъркаш ?
Сори, ELSA-та ме е подвела. P21W си е крушката, демек BA15S. Сега я погледнах на колата. Абе и аз се зачудих, кой гении би монтирал PY21 на дневна светлина, ама така пишеше в сервизния мануал.
Отпада въпроса. Ще взема OSRAM и ще рапортувам, яде ли коня боб... Т.е. може ли да минем без товарни резистори и без грешки...
Цецо75 написа: 17.12.2018, 15:35:49
Сори, ELSA-та ме е подвела. P21W си е крушката, демек BA15S. Сега я погледнах на колата. Абе и аз се зачудих, кой гении би монтирал PY21 на дневна светлина, ама така пишеше в сервизния мануал.
Отпада въпроса. Ще взема OSRAM и ще рапортувам, яде ли коня боб... Т.е. може ли да минем без товарни резистори и без грешки...
Ако успееш.да прекодираш ще яде, иначе... Всъщност имам две съпротивления