Какви лампи да сложа на колата? Външно и интериорно осветление (Halogen, LED, XENON, Laser)

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Какви лампи да сложа на колата? Външно и интериорно осветление (Halogen, LED, XENON, Laser)

Мнение от zar »

Shinevfx написа: 05.12.2018, 20:38:10 Благодаря много колега, тези който ми прати за габаритите нали не требва нищо допълнително както при ксенона. И знаеш ли какви са крушките в купето ( централната ) с каква мога да я заменя
Същата фирма продава и комплект крушки за целия интериор(идват надписани в отделни пликчета с локациите):
https://luxled.net/product/1023/skoda-l ... via-2.html
Страничните интериорни са ти като на габаритите w5w ,а другите централните са фестон.
Тези за габаритите ,директно си ги слагаш на мястото на сегашнте само трябва да спазиш поляритетът им!
Dieselgate Team member
Shinevfx

Шкода Новак

Мнение от Shinevfx »

Благодаря ти много колега !
Shinevfx

Шкода Новак

Мнение от Shinevfx »

Забелязах че мигача в лявото ми огледало не работи , как да го сменя и с какво . [smilie=search.gif]
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Мнение от zar »

Shinevfx написа: 06.12.2018, 08:42:41 Забелязах че мигача в лявото ми огледало не работи , как да го сменя и с какво . [smilie=search.gif]
С нещо подобно или с това :
https://www.aliexpress.com/item/1-Pair- ... 0bb9fab196
Китайски са,но вече година без проблем ми работи този който смених!
Трябва да разглобиш огледалото ,за да извадиш изгорялата лента:

Ако не ти се чака ,продават ги оригинални и в ЕТ,но не знам дали ще ти хареса цената им.
Dieselgate Team member
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Мнение от zar »

Shinevfx написа: 06.12.2018, 14:36:35 https://m.autodoc.bg/alkar/7991690 това дали ще пасне
Ти доколкото знам караш 02 фл.?Ако е така и е с огледала от преди ф.л.,ще пасне!
Dieselgate Team member
Shinevfx

Шкода Новак

Мнение от Shinevfx »

Благодаря колега, евала за отзивчивостта в този форум
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Мнение от zar »

Пак ,ще повторя колега,че ако караш 02 фл. това няма да пасне.Това е мигач за 02 преди ф.л.!
Dieselgate Team member
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Пичове, кажете от къде да взема BAU15s / PY21W лед бял?

Osram в тоя цокъл дават само жълт [smilie=dash1.gif] ... Трябва ми за дневни светлини, ако може нещо изпитано като марка.
Бееееее.....
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Мнение от SimichOil »

Сложи си BA15S - само леко изпили едното "бобче" - така по-лесно ще намериш. Ако искаш има много такива бели...
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Мнение от zar »

Цецо75, https://www.aliexpress.com/item/2x-P21W ... 4d5ca70af1 Уж ,казват ,че не давали грешка!Аз съм с такива на задните мигачи и там не дават. Ако вземат да "мрънкат",бодвай им съпротивления.
Dieselgate Team member
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Мнение от SimichOil »

zar написа: 17.12.2018, 10:54:49 Цецо75, https://www.aliexpress.com/item/2x-P21W ... 4d5ca70af1 Уж ,казват ,че не давали грешка!Аз съм с такива на задните мигачи и там не дават. Ако вземат да "мрънкат",бодвай им съпротивления.
Tия са BA15S - а Цецо иска да сложи BAU15S - цокъл който по принцип е за жълти крушки (мигачи). Цецо ти сигурен ли си че е с PY и BAU ??? Дали не бъркаш ?
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Мнение от zar »

Може да избере между двата цокъла и цвят също ;)
Dieselgate Team member
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Сори, ELSA-та ме е подвела. P21W си е крушката, демек BA15S. Сега я погледнах на колата. Абе и аз се зачудих, кой гении би монтирал PY21 на дневна светлина, ама така пишеше в сервизния мануал.

Отпада въпроса. Ще взема OSRAM и ще рапортувам, яде ли коня боб... Т.е. може ли да минем без товарни резистори и без грешки...
Бееееее.....
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

Цецо75 написа: 17.12.2018, 15:35:49 Сори, ELSA-та ме е подвела. P21W си е крушката, демек BA15S. Сега я погледнах на колата. Абе и аз се зачудих, кой гении би монтирал PY21 на дневна светлина, ама така пишеше в сервизния мануал.

Отпада въпроса. Ще взема OSRAM и ще рапортувам, яде ли коня боб... Т.е. може ли да минем без товарни резистори и без грешки...
Ако успееш.да прекодираш ще яде, иначе... Всъщност имам две съпротивления ;)
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Публикувай отговор

Обратно към “Съвети за нашите шкоди”