Това към мен ли е?
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Аха. С всесезонни си готов на компромиси, та за това
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
През 1999 г. щях да се претрепя с всесезонни гуми (Goodyear Vector 3) - изпързалвайки се на права отсечка на сняг, правейки 360-градусово завъртане, преминавайки през насрещната лента, току що разминал се с колона от коли (!!!). Оттогава и през ум не може да ми мине да сложа всесезонни гуми.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Не казвам дали да се слагат, зависи кой къде ходи. Аз за градската съжалих, че купих два комплекта примерно, а не едни всесезонни. Но факт е, така е една идея по-спокойно, но въртене на гуми, опашки...досадно.
@Pijomir, защо не включиш и Bridgestone A005 към опциите..
@Pijomir, защо не включиш и Bridgestone A005 към опциите..
- Pijomir
Карам макс 12к на година. Основно се движа в града, от София излизам десетина пъти в годината, почти никога през зимата. Реших да пробвам. Даже дадох стоманените джанти на баща ми, който кара много - за 2 години вече направи 60к - повече отколкото аз навъртях за 4 години и половина.
Та така, затова реших.
- Taratajki
Няма лошо, аз малко като шега го написах това с нехаресването
- Pijomir
Толкова - 3 години и сменям.
- MHlebarov
- Гараж: 2.0 TDi 4x4 L&K 2018
Дайте препоръка за зимни?
![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
В твоя размер Bridgestone lm005
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Continental TS 870 P
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Vredestein wintrac Extreme
-
Parisatis
- Гараж: Škoda Octavia II 1.9 TDI BLS
Октавията я взех с такива Дот 2018. В момента съм с тях и нямам грам проблем на сухо и мокро. Никакви деформации по грайфера.lybrator написа: 05.09.2022, 18:02:50 За разлика от летните Нексен, имам 4 такива на Берлингото (дойдоха си с него) и купих 2 по спешност за октавията. И 6те гуми се нацепват и даже на 2 им падат парчета от грайфера. Тия на октавията даже при рязко тръгване буксуваха, чак тропаха.
Прегрели са вероятно от висока скорост например. Може и пробега да е много голям ...
- Taratajki
Любим израз "нямам никакъв проблем" ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Е как ше имаш, като правиш задръстванията, понеже ако се движиш с нормална скорост, ще се пребиеш![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Ти проблеми с твоите гуми нямаш. Околните имат![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Е как ше имаш, като правиш задръстванията, понеже ако се движиш с нормална скорост, ще се пребиеш
Ти проблеми с твоите гуми нямаш. Околните имат
-
kolyo b8
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол
Този сезон ще ги пропусна и ще се върна на Good Year Ultra Grip Performance +.
Миналия сезон бях "тест пилот" на TS870P (тя май и тогава излезе).
Гумата е супер на мокро, сухо и киша. Единствено не ми хареса на пресен сняг. Колата е на паркинг и за да излезе на пътя трябва да преодолее един наклон от 30 - 35 градуса. За миналата зима имаше към 5 пъти да е валял сняг. От тия 5 пъти само един път можах да излезна без да се налага да чистя сняг. Предишни години с Good Year-a никакви проблеми.
Като прдставяне съм доволен от 870Р държи здраво колата на пътя и в завои. Добре спира на сухо и мокро (имал съм няколко екстремни спирания - ок е!).
Пробвал съм я нарочно на лед - катери и по-големи налкони от този на паркинга. На следващия ден никакви проблеми с излизането, но вече на утъпкан стар сняг.
Като нова грайфера е около 9мм. За зимния сезон и навъртях около 61 000 км и стигна до маркера. С радост я изхвърлих като стигна маркера, че даже и 5 годишната ми дъщеря ми се подиграваше "Аз казх ли ти, че няма да излезнеш"
С GY съм качвал в.Ком без проблеми на пресен сняг (не съм 4х4, размера ми е 215/55/17)
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
Поръчах и чакам уж тази седмица да дойдат BRIDGESTONE Blizzak LM-005 - ако може да се вярва на техническите показатели на гумата, то тя е "перфектна", но за сега ще се въздържа от коментар, тъй като не съм я пробвал дори
Поздрави,
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/