Рено
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Рено
Поздравления!
Оранжадата кърти, това е вън от съмнение!
Да питам, че май съм пропуснал?
Ти я поръча с Estoril, не с Interlagos?
Със здраве и кеф да си я караш!

- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Рено
Скандална е - поздравления и честито. Много безаварийни километри и щастливи мигове. Пък и дилърите са постъпили коректно, колкото е възможно.
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Рено
BlackPearl написа: 23.01.2020, 08:35:19 Поздравления!
Благодаря на всички за пожеланиятаdigitalundgrd написа: 18.11.2019, 13:20:32
Джантата оставих 18ка поради няколко съображения. Първо, защото карах тестова РС-ка, която НЕ беше КЪП, но беше с 19ки и возеше по паваж/накъдрен асфалт бая твърдо (да кажем на ръба за ежедневка, в която ще си возиш семейството). Таа с 18ките и по-твърдото къп шаси си мисля, че ще е ОК като за всеки ден. Второ, аз така или иначе, винаги съм бил с по 2 комплекта гуми/джанти, за да не вися по опашките като идва пролет/зима. Ще покарам първоначално със стандартните 18ки и ще реша дали втория комплект да е 19ка, или ако ми идва много голяма "друсалка", просто ще боцам още едни 18ки.
Ще снимам по-подробно като я взема
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Рено
Така е, ти това го беше писал пак на мой въпрос, ама съм забравил.
Мерси, че ми припомни.
В краен случай, винаги можеш да избухнеш с нещо яко като джанта, въпреки, че на мен джантите на Рено РС почти винаги са ми харесвали.
(малко на Трофито са по-така, но и те са яки)
Мерси, че ми припомни.
В краен случай, винаги можеш да избухнеш с нещо яко като джанта, въпреки, че на мен джантите на Рено РС почти винаги са ми харесвали.
(малко на Трофито са по-така, но и те са яки)

- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Рено
Това е най-хубавото рено, което съм виждал!
Честито колега и много безаварийни километри!
Честито колега и много безаварийни километри!
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Рено
Те по-хубаво не са правили.
Браво. Честита да ти е.
Евала на дилара. Да допусбната е грешка но са готови да се откажат от голяма част от печалбата само за да запазят клиента. Аз главно заради това избягах от ЕТ. И те продават много даже много повече от Шкода, защото службарките Рено, Дачия не можеш ги преброиш. Евала и на теб за търпението да водиш преговори.
Колата е гръм. Честито още веднъж.
Моля да пишеш впечатления, че следващия ще съм аз.
пп. То направо дано и моята объркат, че ебати далаверата
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Рено
Аз първоначално имах мисли за такъв бензинов Талисман, само че комбЕ варианта, но реших че все още съм
"твъде млад" за такъв тип автомобил
В петъка си взех Мегана. Всичко по приемане-предаването мина така, както се бяхме договорили с дилъра (отстъпки, бонус нещата, каското итн). Добро впечатление ми направи и "комплимента" от тяхна страна - бяха оставили кутия с бонбони Merci в жабката и 200мл "патронче" шампанско в една от поставките за чаши

Първи впечатления - още с излизнането от Еспас и на път за вкъщи се набих в адско задръстване на Цариградско баш в час пик! Колоната започна още от кръговото за летището и така първа втора до края... Разход по борд 19.4л/100км направо ми изби зъбите бахахах
На неутрал колата е много тиха, направи ми впечатление, че е добре шумоизолирана. На рейс пука-трещи, абе забавно е...
Нещото, което мен лично приятно ме изненада беше, че возията е изключително добра! Нарочно минах по маршрут с павета и набръчкан асфалт. Очаквах да ми се разбият камъните в бъбреците, а то си минах като с лимузина. Добре значи се получи с това комбо Къп шаси и 18ки джанти. Движенията на скоростния лост са прекалено стегнати и с много къс ход (дано включването стане "по-мазно" с времето). Седалките са много удобни, позицията на седене е чудна (ниско долу). С тия високи бордове, обаче си мисля, че ще се поомачкат бързичко, колкото и да внимавам как влизам/излизам. Допълнително неудобство при качване/слизане създава, това че праговете са мноооого широки!
Багажникът сравнено с този на Монте Калото е.....жалък, купих 2 сака Under Armour 60-литрови за мен и жената, че с твърдите куфари ще бЕра ядове ахахахха
Тия дни колата ще я вкарам за полиране и поставяне на керамика Нанолекс SI3D HD. Също така ще обработя салона с предпазващо покритие за текстил.
В петъка си взех Мегана. Всичко по приемане-предаването мина така, както се бяхме договорили с дилъра (отстъпки, бонус нещата, каското итн). Добро впечатление ми направи и "комплимента" от тяхна страна - бяха оставили кутия с бонбони Merci в жабката и 200мл "патронче" шампанско в една от поставките за чаши

Първи впечатления - още с излизнането от Еспас и на път за вкъщи се набих в адско задръстване на Цариградско баш в час пик! Колоната започна още от кръговото за летището и така първа втора до края... Разход по борд 19.4л/100км направо ми изби зъбите бахахах
На неутрал колата е много тиха, направи ми впечатление, че е добре шумоизолирана. На рейс пука-трещи, абе забавно е...
Нещото, което мен лично приятно ме изненада беше, че возията е изключително добра! Нарочно минах по маршрут с павета и набръчкан асфалт. Очаквах да ми се разбият камъните в бъбреците, а то си минах като с лимузина. Добре значи се получи с това комбо Къп шаси и 18ки джанти. Движенията на скоростния лост са прекалено стегнати и с много къс ход (дано включването стане "по-мазно" с времето). Седалките са много удобни, позицията на седене е чудна (ниско долу). С тия високи бордове, обаче си мисля, че ще се поомачкат бързичко, колкото и да внимавам как влизам/излизам. Допълнително неудобство при качване/слизане създава, това че праговете са мноооого широки!
Багажникът сравнено с този на Монте Калото е.....жалък, купих 2 сака Under Armour 60-литрови за мен и жената, че с твърдите куфари ще бЕра ядове ахахахха
Тия дни колата ще я вкарам за полиране и поставяне на керамика Нанолекс SI3D HD. Също така ще обработя салона с предпазващо покритие за текстил.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Рено
Честито, още веднъж. Браво, че всичко е минало по предаването, както подобава в ситуацията.
Като динамика в ниските до средни обороти как го намираш?
Между другото колко го дават 100-200 и 0-100.
Като динамика в ниските до средни обороти как го намираш?
Между другото колко го дават 100-200 и 0-100.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ