CAR->Settings ->Огледала и чистачки ->Спускане със задна предавка

И при мен преди няколко дена в едно пътуване с AA+Waze също се отвориха стрелките (driving directions) в горната част на дигиталното табло. Досега въпросният падащ панел с driving directions в горната част на дигиталното табло се отваряше само за секунда и се скриваше веднага след това. А в това пътуване панелът се показа и остана визуализиран докрай. Интересното беше, че не се показа веднага след задаването на целта, а се показа чак по-късно при повторно сдвояване на телефона, който се беше разкачил поради отдалечаване от колата. Няколко дена по-късно, когато пробвах пак, панелът със стрелките отново не искá да се покаже каквото и да правех - сдвояване / разкачане / сдояване / задаване на нова цел. Отново се показваше за секунда и се скриваше веднага след това. Шантава работа!oggie написа: 26.06.2024, 15:40:28 Днес забелязах нещо интересно. Колата пак искаше да инсталира някакви ъпдейти аз пак не прочетох за какво са но след като ги инсталира и вече ми излиза Wase навигация по завои и на дигиталното табло и работи нормално. Преди се е случвало да излезе някаква стрелка но до следващия завой след, което изчезва а сега води съвсем точно и си стои на дигиталното табло
![]()
Мисля, че беше от дясното колелце на кормилото, само със завъртане.smoke написа: 13.07.2024, 16:41:17 oggie, как правиш да се визуализира разхода и изминатите километри в средата на дигиталния кокпит (като на 2-та и 3-та снимка)? При мен там винаги се показва само и единствено текущата скорост (като в 1-та снимка). При мен мога да конфигурирам само какво да се показва вляво и вдясно, но не и по средата. Четох в интернет, че на О4 от MY2023+ можело да се конфигурира какво да се показва и в средата, а на предишните модификации (моята се води модел 2021/11) не можело. Да не би аз нещо да пропускам?
От там е. Когато го натискаш сменяш през оборотомер, километраж и средното инфо. Ако само завъртиш сменяш директноoggie написа: 13.07.2024, 16:46:28 Мисля, че беше от дясното колелце на кормилото, само със завъртане.
oggie написа: 13.07.2024, 16:46:28 Мисля, че беше от дясното колелце на кормилото, само със завъртане.
Нищо такова не сработва при мен. При завъртане на десния скролер на волана не се случва нищо.lpetrovv написа: 13.07.2024, 20:09:12 От там е. Когато го натискаш сменяш през оборотомер, километраж и средното инфо. Ако само завъртиш сменяш директно
Няма такова нещо. Последният мотор 1.5TSI е с променлива геометрия и тръгва веднага.6_without_10 написа: 08.07.2024, 01:18:44 Здравейте, колеги. След дългогодишно ползване на Octavia 2 решихме да подновим семейния автомобил и в събота заявихме новата Octavia 4за мен това ще бъде и първи нов автомобил.
Поръчах edition 1.5 TSI 150 HP. На теста ми направи впечатление, че е много по-добре шумоизолацията, което беше важно за мен. Тръгването в сравнение с 2.0 TDI обаче ми се стори много по-мудно.

Да, точно такива си търся. Ще ти пиша на лично!neshtoZabavno написа: 15.07.2024, 15:26:35 @albertf, Аз имам щори, които пасват на формата на прозорците: viewtopic.php?p=328696#p328696 Ако става въпрос за такива мога да ти дам повече информация за тях.
Дизелите поради по-големия си въртящ момент, наличен още в съвсем ниски обороти, създават чувството за голям вървеж, особено при ниска скорост (където се кара на ниски обороти). И аз, 2 години по-късно, продължавам да имам чувството, че любимата ми стара О2 2.0 TDI върви по-яко от RS-ата, ама всъщност не е така :)
Мога да потвърдя и при моята RS (MY2023+) може да се конфигурира това ( само в този изглед ). При мен има три опции, базовата, тези данните за километри, разход и т.н. и имаш опция да ти визуализира картата.smoke написа: 15.07.2024, 00:20:33 Вашите коли MY2023+ ли са? Ако да, тогава явно е вярно това за разликата между MY2022 и MY2023+.