Toyota
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Motorhead
- Гараж: Октавия 3
Toyota
Тойоти за европазара не се и доближават инаполовина до "истинските "Тойоти.Който е ходил до Япония знае.Това което се предлага на нашия пазар аз не го виждам като конкуренция на Шкода,както и всички останали "японски"
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
Toyota
Снимка от тази сутрин. Да ви кажа честно, повече ме кефи задницата Вестата от текущата корола. Но също съм изразявал мнение, че Корола Хеч 2019 е много готина на външен вид, не че бих си я купил, просто изглежда готино.igeorgiev82 написа: 11.01.2019, 12:00:22 Тойотата е по яка отзад ДА!Доближава се до дизайна на Лада Веста,която пък е пионер в дизайна на автомобилостроенето![]()
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
VRS
-
kograman
Toyota
@bondo, Не бери грижа за това. Гледай себе си, да не се окаже че си бил смъж. Като гледам поведението ти, явно ти се случвало повече от веднъж.... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Но, няма да влизам повече в тона ти. Сполай.
Но, няма да влизам повече в тона ти. Сполай.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
-
kograman
Toyota
Ти пък. Само си лафим и го местим нагоре-надолу
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Гледай какво правят хората по света ...
Някой ден, когато децата са далече ...
Чисто психологически ми идва нагоре цената дори и сток.
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Гледай какво правят хората по света ...
Някой ден, когато децата са далече ...
Чисто психологически ми идва нагоре цената дори и сток.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Toyota
Защо продължаваш да се затапваш?kograman написа: 11.01.2019, 11:15:32 Написъл съм разход за 2300км. 7.5 лита на 100км. Цена на обслужване и време на обслужване също е на страната на японската марка.
Стана ясно, че нито разхода, нито времето и цената на обслужването са на страната на Тойота.
За гаранциите също така мисля.
Все пак покарах нов Аурис 100к+ за 5г. и съм наясно с политиката им.
Относно сравнението да не забравяме и възможностите за надграждане на Октавията във всяко едно отношение, докато Королката може да се задоволи само със спортен филтър и светещи капачки.
Тука много интересни хора има....."ми то само мотора бил кенеф"
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Toyota
Пичове, не мога да повярвам, че сте изписали толкова много за толкова малко време.
Да ви кажа двете коли има известни прилики, но...
задницата на Октавията е в пъти по-хубава от тази на Королата (даже е по-хубава и от тази на Супърб, ама това е друга тема), предницата и на двете има кусури, мисля че в пространственото отделение шкодата бие многократно, изборът и качеството на двигатели също е в полза на Шкода, цените на двете са сравнително еднакви, но... за мен най-големият проблем на Тойота Корола е липсата на 4х4, аз автомобил без 4х4 не признавам. С нетърпение очаквам да видя какво ще бъде Камрито, но силно се съмнявам, че ще ме впечатли с нещо (пък ако няма да има 4х4 комби направо да не го пускат).
Да ви кажа двете коли има известни прилики, но...
задницата на Октавията е в пъти по-хубава от тази на Королата (даже е по-хубава и от тази на Супърб, ама това е друга тема), предницата и на двете има кусури, мисля че в пространственото отделение шкодата бие многократно, изборът и качеството на двигатели също е в полза на Шкода, цените на двете са сравнително еднакви, но... за мен най-големият проблем на Тойота Корола е липсата на 4х4, аз автомобил без 4х4 не признавам. С нетърпение очаквам да видя какво ще бъде Камрито, но силно се съмнявам, че ще ме впечатли с нещо (пък ако няма да има 4х4 комби направо да не го пускат).
-
kograman
Toyota
Защото аз освен заяждане и писане на думи които са хванати от въздуха на няколко човек, друго не видях. Искаш да кажеш че един сервизен център по-добре обслужва от два на територията на София? Реално споделен разход от някой освен мен НЕ видях! Пишеш откровенни глупости!todor87 написа: 11.01.2019, 13:33:37Защо продължаваш да се затапваш?kograman написа: 11.01.2019, 11:15:32 Написъл съм разход за 2300км. 7.5 лита на 100км. Цена на обслужване и време на обслужване също е на страната на японската марка.
Стана ясно, че нито разхода, нито времето и цената на обслужването са на страната на Тойота.
За гаранциите също така мисля.
Все пак покарах нов Аурис 100к+ за 5г. и съм наясно с политиката им.
Относно сравнението да не забравяме и възможностите за надграждане на Октавията във всяко едно отношение, докато Королката може да се задоволи само със спортен филтър и светещи капачки.
Тука много интересни хора има....."ми то само мотора бил кенеф".
Факт е че, Королата е най-продаваният автомобил в историята! И продължава да бъде! Факт е, че Тойота продават с близо милион над VW.
Балъци са хората по света! Само в Бг знаем и разбираме от всичко повече от другите!
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Toyota
Колега,
Аз също не разбирам, защо продължаваш въобще?
Дискусията се породи от мнение на Бондо, че не харесва Тойотата /ите като цяло.
Ти веднага го контрира, каза еди си какво, колко е добре и как е на оферта, ако харчела еди си колко и си отнасял РСката, а после се оказа, че не е точно така.
Извадихме ценовите листи, не виждам къде са думите хванати от въздуха, сметнахме всичко, има го. Видя се, че в момента НЕ Е ТАКА , както го описа.
Октавия 56 бона, а 36 бона Тойотата. Вижда се, че разликата е не повече от 3-4 хиляди лева (оптимистично).
Ама ,то било преди, било еди кога си......
Аз, такива приказки (лично) и мнения, ала ветропоказател, не ме кефят:
Казваш, че обслужването на Шкода е зле и отзивите по колите, съдейки и от форума/ите.
Тошето ти написа : Лични негови впечатления. Coverdale каза за обслужването на РАВ4ка - 450лева.
Как ги изкарваш ти 138лева........ Те ще взема 4литра масло Х 20лева, филтри по 5 лева и 10 лева за труд
НЕ, ти си знаеш твоето!
От една страна- казваш : Ама чувам/виждам/гледам Шкода са зле, Тойота са добре. Няколко човека казват обратното- НЕ Е ТАКА.
Не всичко се върти около София. Ако в София дилърите и сервиза стават, в страната ако не са добре, какво? Дай защото ти така казваш и в СФ е ОК, Тойоти да се вземат и хората да се чудят после какво ще правят в сервиза.
Сервизирането им в другите градове , ако е под всякаква критика, за доста купувачи(както и за теб) - това си е фактор.
Иначе ОК, разбрахме! Карай си Тойотката със здраве.
Аз също не разбирам, защо продължаваш въобще?
Дискусията се породи от мнение на Бондо, че не харесва Тойотата /ите като цяло.
Ти веднага го контрира, каза еди си какво, колко е добре и как е на оферта, ако харчела еди си колко и си отнасял РСката, а после се оказа, че не е точно така.
Стана ДИСКУСИЯ, че 150коня 1.5 в момента , срещу 1.6 в момента на Тойота- кой за какви пари щял да вземе.kograman написа: 11.01.2019, 14:39:18 Защото аз освен заяждане и писане на думи които са хванати от въздуха на няколко човек, друго не видях. Искаш да кажеш че един сервизен център по-добре обслужва от два на територията на София?
Извадихме ценовите листи, не виждам къде са думите хванати от въздуха, сметнахме всичко, има го. Видя се, че в момента НЕ Е ТАКА , както го описа.
Октавия 56 бона, а 36 бона Тойотата. Вижда се, че разликата е не повече от 3-4 хиляди лева (оптимистично).
Ама ,то било преди, било еди кога си......
Аз, такива приказки (лично) и мнения, ала ветропоказател, не ме кефят:
Казваш, че обслужването на Шкода е зле и отзивите по колите, съдейки и от форума/ите.
Влизат колеги, четат и пишат мнение (те също карат Тойоти). Пишат обратното на твоите твърдения.kograman написа: 10.01.2019, 15:41:04 п.с всяко едно илизане от работа и съм с едни пари назад. Колко хора си правят сметката за тези допълнителни разходи ..? Шкода в моите очи не са се доказли като абсолютно безпроблемни коли, напротив... като прегледаш и форума, още повече "потъва".
п.с 2 дефинирай пръчка? защото королата е доста по-добре обезшумена от Октавия, дори и от Супърб 2 ...
Тошето ти написа : Лични негови впечатления. Coverdale каза за обслужването на РАВ4ка - 450лева.
Как ги изкарваш ти 138лева........ Те ще взема 4литра масло Х 20лева, филтри по 5 лева и 10 лева за труд
НЕ, ти си знаеш твоето!
От една страна- казваш : Ама чувам/виждам/гледам Шкода са зле, Тойота са добре. Няколко човека казват обратното- НЕ Е ТАКА.
Не всичко се върти около София. Ако в София дилърите и сервиза стават, в страната ако не са добре, какво? Дай защото ти така казваш и в СФ е ОК, Тойоти да се вземат и хората да се чудят после какво ще правят в сервиза.
Сервизирането им в другите градове , ако е под всякаква критика, за доста купувачи(както и за теб) - това си е фактор.
Иначе ОК, разбрахме! Карай си Тойотката със здраве.

- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Toyota
8л/100км е на баща ми разхода - магистрално и извънградско. Ежеседмично София-Габрово-София. Градско в София - не знам колко е. Уточнение правя, че е със CVT кутията.
И моят разход с октавията е толкова.
Много субективно нещо е покупката на автомобил. Факторите са десетки. Иначе всички щяхме да караме Мерцове![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
И моят разход с октавията е толкова.
Много субективно нещо е покупката на автомобил. Факторите са десетки. Иначе всички щяхме да караме Мерцове
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Toyota
Е тука вече се обърка тотално.
Какъв разход си дал само?!?
Галил я 2500км и дала заветните 7.5...излагация пълна!
Ами отвори раздела "Колко харчат Шкодите ни" и... реви.
Караш я с Приста и те боляло, нали била в гаранция...смешен ставаш с тези изказвания...137лв. ли беше....за Приста
Колата е толкова спряла, че като тръгнете за морето семейно на Чирпан трябва да спираш климатика да качите баира, а и да ми снимаш тогава разхода
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Toyota
2500, но само 600 май били извънградско.
Моята Шкода :
1800км, даде 7.1 със 98 средна скорост, която в БГ и Сърбия (заради лошите магистрали и пътища) падна: Иначе беше 115
.
Моята Шкода :
1800км, даде 7.1 със 98 средна скорост, която в БГ и Сърбия (заради лошите магистрали и пътища) падна: Иначе беше 115
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Toyota
Абонирам се за темата ..........
Направо не знам какво да кажа.........
Такава сеч на негри рядко се вижда, допълнена с "капацитети"![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Направо не знам какво да кажа.........
Такава сеч на негри рядко се вижда, допълнена с "капацитети"
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)