Toyota

Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Toyota

Мнение от SimichOil »

@enenen, Не можеш да говориш така за@bondo, той не е опериран и е винаги прав. [smilie=punish.gif]

п.с. И аз затова за малко се отбих само.
Аватар
yep4u

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 3 FL 1.8TSI DSG 4x4

Toyota

Мнение от yep4u »

SimichOil, я дай един рендър отзаде на СУпер автомобила, че все едно аз съм я правил с гланцово блокче по изобразително изкуство, предучилищната! [smilie=sarcastic.gif] Дърворезба висш пилотаж [smilie=hunter.gif]
kograman

ŠKODA MASTER

Toyota

Мнение от kograman »

Бъканата с екстри е 37. Към момента на покупката Октавия с такива екстри беше около 45-47лв. Цени след отсъпки за кеш плащане. 10к разлика ... и получаваш Октавия. Извинявам се, но за 47 Шкода ако не е VRS ..., аз не бих платил.
Сега ме е яд че изтрих снимката на Королота до Октавия. Приблизителкно еднакъв цвят. Снимани отпред. Ще пробвам да я възстановя в чест на бондо.
След нея може да ходи да се прегледа на очен лекар ... За съжаление за вкус не предлагат таква помощ :)
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Обратна връзка:

Toyota

Мнение от SimichOil »

@yep4u, Достатъчно грамотен си и можеш да използваш сам Google. И ти като други тук четеш м/у редовете. Никъде не съм казал, че е супер автомобил, просто не съм съгласен с един професор тук, че това е най-грозната кола в момента на пазара.
Аватар
bondo

Škoda Ентусиаст

Гараж: O3 1.4 TSI 2016

Toyota

Мнение от bondo »

SimichOil написа: 11.01.2019, 11:45:54 @enenen, Не можеш да говориш така за@bondo, той не е опериран и е винаги прав. [smilie=punish.gif]

п.с. И аз затова за малко се отбих само.
Много поздрави от Стуци ! ;)
@kograman, дано не си избираш жените ,както колите,че ... [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Обратна връзка:

Toyota

Мнение от SimichOil »

bondo написа: 11.01.2019, 11:50:47 Много поздрави от Стуци ! ;)
Нямам представа за кого ми говориш.
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Toyota

Мнение от BlackPearl »

Венко,
Не мога да разбера, защо когато някой каже нещо, друг не му хареса и трябва да налага мнение.
Казал го бондака по-остро, той така се изрязава.
За него колата е грозна (примерно).
Бондака дори си каза, че не е фен и на Шкодата си (в момента). Каза си, че това му е най-добрата оферта спрямо това което е търсил в момента за себе си като потребност и изисквания.
Той не е и фен на неговата кола, да каже- тя е най-яка, най-красива.
Пише с факти,притежава такава (за сравнението ) спрямо Тойота.
Аз също пиша с факти.
И никъде пак се поДЕСЕТВАМ, не съм написал Тойотата е зле, Шкодата е супер.
Аз казвам, че са силно преувеличени твърденията за цената и екстрите на Тойота.
За обслужването, да не почваме и там.

На теб като ти харесва-ок.
Какво се "хващате" за думи и изречения, като опериран от вкус, най-грозната кола и тн.

Като не го кефи Бондака, ще си кара друга марка, теб като те кефи, ще вземеш за жената примерно.
Какво, ще ти пука, че Бондо примерно ще каже: Аууу, Венко каква грозна кола си взе.
Айде, несериозно е това.
Изображение
Аватар
enenen

Škoda Фен²

Гараж: Kia Sportage NQ5 MHEV

Toyota

Мнение от enenen »

Изображение
Изображение

[smilie=pardon.gif]

За Октавията бих си счупил врата. [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Toyota

Мнение от Rangel »

Пак ще стигнем до кой, какво харесва си е личен вкус. Има хора Фиатката си купуват, това за мен е върха на грозотията, ама те на и нов модел даже имаше по едно време. Само не трябва да се подценява Тойота като марка, защото там където се кара Ланд Крузер, целия ВАГ да се разгледа - няма да има такава дето ще може да запали :). Освен това Япончетата имат много ясна политика, а за всичко друго си имат Лексус, което си е тяхна марка, а не придобита. Исята е прав, просто цифрите в началото на спора не бяха верни. Към днешна дата, ценово няма превъзхождащ избор.
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Toyota

Мнение от BlackPearl »

Бая автогол си вкараха Тойотките с тази снимка.
Веднага се обосновавам на база моето лично мнение:
- гадна задна броня
- гадно разположен визуално резервоар - в неправилна форма
- висока задна броня
- праг на багажник и линии
- вижте само ръбовете на бронята, какво разтояние има навътре до капака на багажника в ъглите (долу на бронята)

Това е мое мнение, който иска да си лайква тойотката.
Изображение
Аватар
yep4u

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 3 FL 1.8TSI DSG 4x4

Toyota

Мнение от yep4u »

SimichOil написа: 11.01.2019, 11:49:18 @yep4u, Достатъчно грамотен си и можеш да използваш сам Google. И ти като други тук четеш м/у редовете. Никъде не съм казал, че е супер автомобил, просто не съм съгласен с един професор тук, че това е най-грозната кола в момента на пазара.
Не, не съм грамотен аз... Даже съм тъп, че си взех Октавията, а не това произведение на изкуството К*рола... Как се набутах така, ама като не питах Тойотаджиите в Шкода форум да ме просветлят с екстри, цени, обслужване така е...

П.С. Королата е грозна и тва е - приемете го. ОК3 ФЛ също е грозна ама Королота е по!!! [smilie=hunter.gif]
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Toyota

Мнение от igeorgiev82 »

Тойотата е по яка отзад ДА!Доближава се до дизайна на Лада Веста,която пък е пионер в дизайна на автомобилостроенето [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Toyota

Мнение от BlackPearl »

Добра дискусия ударихме!
Остана , да се съберем и на една маса и да се почерпим, че ВСЕКИ КАРА това което му харесва и му е на сърце или просто това което му задоволява потребностите и му е по джоба!
[smilie=kiss3.gif]
Изображение
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Toyota

Мнение от digitalundgrd »

Японците са малко изкривени от гледането на Манга анимета. Дизайнерски понкога им се получават нещата, но със сигурност като интериорно качество не са по-добри от съответните им ВАГ еквиваленти...
Аватар
redalex

Skoda Electric

Гараж: i3

Toyota

Мнение от redalex »

Ебаси дискусията забавна :)

Аз за красота и екстри не знам, но понеже в последните 5-6 години съм покарал доста тойоти - ярис, корола, корола версо, аурис, авенсис и лендкрузър - някои съм ги карал месеци наред, други по няколко дни, та в общи линии мнението ми е "Никога не бих дал пари за кола, от която ме боли гърба и кръста след 30 км"...
Иначе са здрави и непретенциозни...и до там.

ПС - лендкрузъра го карах 4 месеца и дадох ключовете с голям кеф, за да си взема хюндай ... [smilie=sarcastic.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Други марки МПС”