Какво гориво зареждате? Използвате ли добавки, какви?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Който събра точки, след 20-ти ще раздавам !
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
оха...отивам да събирам точки!
- Sawyer
- Гараж: ///
Тия ключове не стимулират. Колко точки трябват за някакъв такъв?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
около 200 000Sawyer написа:Колко точки трябват за някакъв такъв?
goAPR
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Ключа е ненормален,но не е удобен
Доста е голям,като Nokia 3310 ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Неудобен ...ей толкова като в този нагласен клипigeorgiev82 написа: не е удобен.Доста е голям,като Nokia 3310
https://youtu.be/1Py2IEdp2xI
-
Sec8200
- Гараж: под наем
- Sawyer
- Гараж: ///
Като повдигна темата за горивата Тошето, ще споделя, че след добрите отзиви тук последният резервоар ми беше V-Power Racing.
Не мога да преценя доколко има разлика във вървежа спрямо Super100 на ОMV. Факт е обаче, че не е по-зле. Веднъж нещо не си разчетох горивото и заредих Лукойл Екто нещо си и... колата направо спря. Тук си върви без разлика. Разходът е малко по-нисък.
Мисля да има втори резервоар, ще продължа да го тествам
Не мога да преценя доколко има разлика във вървежа спрямо Super100 на ОMV. Факт е обаче, че не е по-зле. Веднъж нещо не си разчетох горивото и заредих Лукойл Екто нещо си и... колата направо спря. Тук си върви без разлика. Разходът е малко по-нисък.
Мисля да има втори резервоар, ще продължа да го тествам
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Само Шел Рейсинг 100 слагам от няколко месеца.
Никакви добавки.
Преди с Октан Бууста на Лики или на Бардал я карах, но установих, че няма никакъв смисъл, а дори с чист бензин по-добре върви.
Никакви добавки.
Преди с Октан Бууста на Лики или на Бардал я карах, но установих, че няма никакъв смисъл, а дори с чист бензин по-добре върви.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- vermeer
Мда, това само потвърждава, че отчитането на разхода по колонка е немеродавно.ТТодоров написа:
Даже и да няма допълнителни "пенители", пенливостта на бензина зависи от много фактори като вид, температура, вискозитет и т.н.
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Зависи от бензиностанцията.
Аз съм проверявал и Шел Шумен и ОМВ Шумен.
И на двете са максимално коректни.
Колонка до щрак.
300км карам или 400.
Пак на колонката същата до щрак.
Компа каквото показа, същото даде и колонката.
Последно бе на Шела и си спомням, че след 300км по комп беше дала 8.1 на сто.
Аз допълних на колонката точно 24.3л.
В някоя от темите бях качил и снимките с този тест.
@bega4kata каза:
- ssiliev
- Гараж: Octavia 1 FL 1,9 TDI ASV (1U5)- "Бабичката"
Karoq SL 1,5 TSI ACT DXD (NU7) - "Младежа" - Обратна връзка:
Е, аз явно уцелих кофти партида.Bobeca написа: Сравнявал ли си го с обикновения от Еко? Казват, че идват от един резервоар/една цистерна. Разликата е, че авиото минава през допълнителни филтри на самата бензиностанция. Аз също съм много доволен от Еко-то, но аз сипвам обикновената нафта. Разходът ми е супер, зимата няма ядове с паленето, не му е изкуствено завишена цената, а и досега не съм нацелвал "кофти" партида.
Последните 10 дни на два пъти зареждах по 20литра обикновен дизел на Еко, изхода на Варна за Хемус. От около година ползвам и Bardahl за добавка, но явно този път и тя не можа да помогне. Колата тотално умря в ниските обороти, във високите се наемаше, ама не е същата, аз си я знам и я усещам, стана и по-шумна работата на двигателя като цяло. Попритесних се и вече мислех кога да звъня на майстора и да я погледне. Вчера наближавайки Shell до ЖП гарата се сетих за коментарите тук в темата и реших да и сложа от тукашния дизел. Пак обикновен, пак добавчицата и като си тръгнах още на 2-3-ия километър като че ли возията на колата се подобри. Внушавам си, ми беше първата мисъл. Да ама не. Днес цял предиобед съм с колата - градско и извънградско. Кондицията на колата няма нищо общо с последните 10 дни. Педала за газта стана по-чувствителен, колата си стана по-тиха и т.н. Абе с две думи притесненията ми паднаха. Определено ще забравя за ЕКО и занапред ще се наложи да ходя до Shell макар че са ми неудобни като дестинация във Варна.
-
Gecata_Stoev88
Колеги дайте най-добрия вариант за добавка към горивото бензин/газ Шкода Октавия 1 /1.6i 2002 -102 коня/. Благодаря Ви предварително. 
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Какво целиш–повишаване на октана,почистване?Не си давай парите,ако колата върви добре,според мен!Можеш да я поглезиш с високооктанов бензин.Gecata_Stoev88 написа:Колеги дайте най-добрия вариант за добавка към горивото бензин/газ Шкода Октавия 1 /1.6i 2002 -102 коня/. Благодаря Ви предварително.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T