Какво гориво зареждате? Използвате ли добавки, какви?

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

Bobeca, в София ми казаха да не слагам на Шипченски. Ти къде зареждаш?
Аватар
Bobeca

Škoda Photo

Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW

Мнение от Bobeca »

ТТодоров написа:Bobeca, в София ми казаха да не слагам на Шипченски. Ти къде зареждаш?
Защо?

Зареждам на околовръстният на малинова долина.
Sec8200

ŠKODA MASTER

Мнение от Sec8200 »

Bobeca, така ми казаха колеги, дългогодишни клиенти.
Не сме да се ангажирам с лично мнение, само че ще опитам и аз този дизел, баваркаджиите покрай мен само с него карат. А са им скъпи колите, макар че не са такива педанти като нас на тема пазене.
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Мнение от PRO »

Тоше, питай гугълаа гугълаа, вери юзфулаа! [smilie=sarcastic.gif]
TSI Team
Sec8200

ŠKODA MASTER

Мнение от Sec8200 »

PRO, индиецът пее, че знаел повече от чичо му, представяш ли си [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Мнение от Stuci »

След като преди 3 седмици на импровизираната ни вечеринка на Шела на Околовръстното видяхме 911 GT2 (или 3) да си зарежда от Шел, реших да оставя ОМВ Супер 100 за обикновените бегачки [smilie=sarcastic.gif] и известно време да покарам с Шел Рейсинг 100. Заредих точно 50 литра (2,52лв./литър) и е имало примерно 5 от ОМВто.
Впечатления "на пръв поглед":
1. Приятно изненадан съм, че мощността е същата като 100 октановото ОМВ. Казвам го защото преди 5-6 години Шел рейсингът вървеше осезаемо по-бавно от ОМВ максмоушън 100 (така се казваше по-рано). Именно поради това до ден днешен съм на ОМВ.
2. Не че има някакво значение, но за статистиката - Шел Рейсинг мирише много по-малко от ОМВто. След ремапа зад ауспуха не се седи от изгорели газове.

Утре паля извън България и ще трупам магистрални впечатления от горивото.
goAPR
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

Аз само Шел Рейсинг 100 зареждам на бегачката, евтината версия на ОМВ е за онея другите [smilie=sarcastic.gif]
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
stefan L

Skoda Electric

Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от stefan L »

The Hooligan написа: Аз само Шел Рейсинг 100 зареждам
И аз така.
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Мнение от odo »

За момента съм тествал Суперв на ОМВ, 100 на ЕКО и 100 ка на Шел и от Шела съм най-доволен, на Фабията само Vpower 95 с изключение на моментите, в които зарежда жена ми.
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Мнение от Stuci »

Stuci написа:След като преди 3 седмици на импровизираната ни вечеринка на Шела на Околовръстното видяхме 911 GT2 (или 3) да си зарежда от Шел, реших да оставя ОМВ Супер 100 за обикновените бегачки [smilie=sarcastic.gif] и известно време да покарам с Шел Рейсинг 100. Заредих точно 50 литра (2,52лв./литър) и е имало примерно 5 от ОМВто.
Впечатления "на пръв поглед":
1. Приятно изненадан съм, че мощността е същата като 100 октановото ОМВ. Казвам го защото преди 5-6 години Шел рейсингът вървеше осезаемо по-бавно от ОМВ максмоушън 100 (така се казваше по-рано). Именно поради това до ден днешен съм на ОМВ.
2. Не че има някакво значение, но за статистиката - Шел Рейсинг мирише много по-малко от ОМВто. След ремапа зад ауспуха не се седи от изгорели газове.

Утре паля извън България и ще трупам магистрални впечатления от горивото.
Категорично - Шел боца повече от OMV! 2 пълни резервоара изгърмях вече и смея да кажа, че не съм очаквал, че Шел Рейсинг ще върви повече от ОМВ Супер 100. Мислих, че няма да има разлика, а то разлимата е осезаема в полза на Шел. Аз оставам на него. Ще вадя карта. Дават ли отстъпки или са ония педалски точки, с които може като събереш 2999 да си удариш една за успокоение... [smilie=sarcastic.gif]
goAPR
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Мнение от odo »

Stuci написа: Категорично - Шел боца повече от OMV! 2 пълни резервоара изгърмях вече и смея да кажа, че не съм очаквал, че Шел Рейсинг ще върви повече от ОМВ Супер 100. Мислих, че няма да има разлика, а то разлимата е осезаема в полза на Шел. Аз оставам на него. Ще вадя карта. Дават ли отстъпки или са ония педалски точки, с които може като събереш 2999 да си удариш една за успокоение... [smilie=sarcastic.gif]
Факт!
И на мен ми харесвай най-много 100ка на Шел, спрямо Еко и ОВМ, Лукойл нямам намерение да пробвам.
За картата дават отстъпка в Петък имах голям келипир 4 лева :D
Аватар
stefan L

Skoda Electric

Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от stefan L »

А при 2 зареждания над 25 л получаваш цело беенве :)
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Мнение от Sawyer »

шИ вА съдя! [smilie=sarcastic.gif] От много години подминавам Shell, обаче сега с тия положителни мнения ме разколебавате. Ще взема и аз да го пробвам тоя бензин :)
Аватар
TheSaint

Škoda Racer

Гараж: Octavia RS230
Обратна връзка:

Мнение от TheSaint »

Последните 4 месеца само шел...но в Сф скъп [smilie=beee.gif] Цяло лята пълнех в Рз и Търново на- 20 ст [smilie=pardon.gif]
Голфа ми гори 1 л по малко 95 vpower срямо еко. Шкодата си го харесва повече, аз мислех че си внушавам но и STUCI потвърди.
Днес с полото с дизел vpower 180 км и разход 5.3 л, при положение че стоях с пълна кола в задръстване 45 мин на Панчарево , до там беше 4.8 а имаше селски туризъм и черни пътища

P.S. трябва да се регистрирам в BMW форума...цял гараж баварци събрах
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

Аз онзи ден бях на резерва и сипах 10 литра обикновена нафта да я пробвам,че преди не ставаше и впечатленията са ми много добри, освен ако не си внушавам. Ще напълня цял резервоар да видя.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Публикувай отговор

Обратно към “Съвети за нашите шкоди”