Какво гориво зареждате? Използвате ли добавки, какви?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Bobeca, в София ми казаха да не слагам на Шипченски. Ти къде зареждаш?
- Bobeca
- Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW
Защо?ТТодоров написа:Bobeca, в София ми казаха да не слагам на Шипченски. Ти къде зареждаш?
Зареждам на околовръстният на малинова долина.
-
Sec8200
Bobeca, така ми казаха колеги, дългогодишни клиенти.
Не сме да се ангажирам с лично мнение, само че ще опитам и аз този дизел, баваркаджиите покрай мен само с него карат. А са им скъпи колите, макар че не са такива педанти като нас на тема пазене.
Не сме да се ангажирам с лично мнение, само че ще опитам и аз този дизел, баваркаджиите покрай мен само с него карат. А са им скъпи колите, макар че не са такива педанти като нас на тема пазене.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Тоше, питай гугълаа гугълаа, вери юзфулаа! ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
TSI Team
-
Sec8200
PRO, индиецът пее, че знаел повече от чичо му, представяш ли си ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
След като преди 3 седмици на импровизираната ни вечеринка на Шела на Околовръстното видяхме 911 GT2 (или 3) да си зарежда от Шел, реших да оставя ОМВ Супер 100 за обикновените бегачки
и известно време да покарам с Шел Рейсинг 100. Заредих точно 50 литра (2,52лв./литър) и е имало примерно 5 от ОМВто.
Впечатления "на пръв поглед":
1. Приятно изненадан съм, че мощността е същата като 100 октановото ОМВ. Казвам го защото преди 5-6 години Шел рейсингът вървеше осезаемо по-бавно от ОМВ максмоушън 100 (така се казваше по-рано). Именно поради това до ден днешен съм на ОМВ.
2. Не че има някакво значение, но за статистиката - Шел Рейсинг мирише много по-малко от ОМВто. След ремапа зад ауспуха не се седи от изгорели газове.
Утре паля извън България и ще трупам магистрални впечатления от горивото.
1. Приятно изненадан съм, че мощността е същата като 100 октановото ОМВ. Казвам го защото преди 5-6 години Шел рейсингът вървеше осезаемо по-бавно от ОМВ максмоушън 100 (така се казваше по-рано). Именно поради това до ден днешен съм на ОМВ.
2. Не че има някакво значение, но за статистиката - Шел Рейсинг мирише много по-малко от ОМВто. След ремапа зад ауспуха не се седи от изгорели газове.
goAPR
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Аз само Шел Рейсинг 100 зареждам на бегачката, евтината версия на ОМВ е за онея другите ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
За момента съм тествал Суперв на ОМВ, 100 на ЕКО и 100 ка на Шел и от Шела съм най-доволен, на Фабията само Vpower 95 с изключение на моментите, в които зарежда жена ми.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Категорично - Шел боца повече от OMV! 2 пълни резервоара изгърмях вече и смея да кажа, че не съм очаквал, че Шел Рейсинг ще върви повече от ОМВ Супер 100. Мислих, че няма да има разлика, а то разлимата е осезаема в полза на Шел. Аз оставам на него. Ще вадя карта. Дават ли отстъпки или са ония педалски точки, с които може като събереш 2999 да си удариш една за успокоение...Stuci написа:След като преди 3 седмици на импровизираната ни вечеринка на Шела на Околовръстното видяхме 911 GT2 (или 3) да си зарежда от Шел, реших да оставя ОМВ Супер 100 за обикновените бегачкии известно време да покарам с Шел Рейсинг 100. Заредих точно 50 литра (2,52лв./литър) и е имало примерно 5 от ОМВто.
goAPR
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Факт!Stuci написа: Категорично - Шел боца повече от OMV! 2 пълни резервоара изгърмях вече и смея да кажа, че не съм очаквал, че Шел Рейсинг ще върви повече от ОМВ Супер 100. Мислих, че няма да има разлика, а то разлимата е осезаема в полза на Шел. Аз оставам на него. Ще вадя карта. Дават ли отстъпки или са ония педалски точки, с които може като събереш 2999 да си удариш една за успокоение...
И на мен ми харесвай най-много 100ка на Шел, спрямо Еко и ОВМ, Лукойл нямам намерение да пробвам.
За картата дават отстъпка в Петък имах голям келипир 4 лева
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
А при 2 зареждания над 25 л получаваш цело беенве 
- Sawyer
- Гараж: ///
шИ вА съдя!
От много години подминавам Shell, обаче сега с тия положителни мнения ме разколебавате. Ще взема и аз да го пробвам тоя бензин 
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Последните 4 месеца само шел...но в Сф скъп
Цяло лята пълнех в Рз и Търново на- 20 ст
Голфа ми гори 1 л по малко 95 vpower срямо еко. Шкодата си го харесва повече, аз мислех че си внушавам но и STUCI потвърди.
Днес с полото с дизел vpower 180 км и разход 5.3 л, при положение че стоях с пълна кола в задръстване 45 мин на Панчарево , до там беше 4.8 а имаше селски туризъм и черни пътища
P.S. трябва да се регистрирам в BMW форума...цял гараж баварци събрах
Голфа ми гори 1 л по малко 95 vpower срямо еко. Шкодата си го харесва повече, аз мислех че си внушавам но и STUCI потвърди.
Днес с полото с дизел vpower 180 км и разход 5.3 л, при положение че стоях с пълна кола в задръстване 45 мин на Панчарево , до там беше 4.8 а имаше селски туризъм и черни пътища
P.S. трябва да се регистрирам в BMW форума...цял гараж баварци събрах
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Аз онзи ден бях на резерва и сипах 10 литра обикновена нафта да я пробвам,че преди не ставаше и впечатленията са ми много добри, освен ако не си внушавам. Ще напълня цял резервоар да видя.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS