Национална среща - Соколски манастир- впечатления и отзиви

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Morkova

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia vRS 2019
Skoda Superb 1.8 TSI 4x4 2009
Skoda Felicia 1.3 1996

Мнение от Morkova »

За събора... какво. 3 дни яли пили и се веселили и буквално така стана! Петък вечер хапване, пийване, МНОГО простотии и двете вечери с Любомиров/ама ние сме си такива, не се знаем от вчера/ направих леко главата, мисля, че се видях с почти всички колеги, лафче и двете вечери. Пистата пак беше много яка, много силни коли, останах приятно изненадан от на чичи Мичи комбито/стреляше доволно/. Да си призная не съм очаквал бялото комби да напука Искрен, но и това се случи и то с много. Втората вечер се включи и Краси от Русе с жена си и колегата, после дойдоха пак Ники, Илиана и малкия, Ангел/косата/, Тошко, Лили, Иван, с Варна направихме добър лаф, абе ОГЪН. СОфия, Разград, Бургас, Пловдив, Стара Загора, мощна среща. Неделя за съжаление трябваше да събираме шатрите в дъжда, но не ме бъркаше особено, защото предните две вечери си бях изкарал страхотно. Ей забравих и Шуменските мартенички, страшни сте ей и на прибиране към Търново това беше единствения начин да ме изпреварите, като ви пусна десен мигач [smilie=sarcastic.gif]

Като за финал Мадже, Мадже всичко беше сценарии да станеш 1-ви и ти една година. Звъняха ми почти всички преди събора, така и така пусни го, той 5 години си гласи колата, една камара пари хвърли, дай му да се изкефи да стане 1-ви поне за една година. Викам си добре, и той човек, няма ли право и той да се израдва един път. Че така... не се кефи много. 1-вото място нагласено..

Ако съм пропуснал някой да ме извини, ако съм обидил някой по някакъв начин също, не е било умишлено :)
Супер среща, догодина още по остра и дай Боже суха!
Поздрави!
1203

Шкода Новак

Гараж: 1203, 120L, 120L, 120L

Мнение от 1203 »

още Плевен, Хасково и Габрово :)
1203

Шкода Новак

Гараж: 1203, 120L, 120L, 120L

Мнение от 1203 »

Благодаря на Искрен, Печатаря и всички участвали в организацията на събора!
Това беше един от най-добрите ни събори досега! Бях много приятно изненадан от хубавите стикери - моята 120 е вече с тях : ) Догодина се надявам и аз да успея да изненадам приятно участниците : ) Малко ми е съвестно, че бях с таратайката с марка.... (не я назовавам). С право макар, че подглавниците ми бяха 'шкода' трябваше да я спра встрани - да не загрозява гледката. Много ми хареса госта - красивата 2101. Седнах в перфектната 100 с-ка на Мечката. Запознах се с настоящи съграждани (заралиите). Любувах се на скромните драскотини на черно червения дзвер - е не остана време да доразгледам болта на задния номер ; ) Не можах и да изненадам Митачето с дръжки по вратите : ) Направих много снимки и се заредих с добро настроение : ) Видях се с много приятели , за съжаление пропуснах как 'От гората" се събужда като "От реката".

Къде са снимките? Коя според вас е най-хубавата снимка? Аз много харесах Пешовото порше в шкодова джанта.

Оценка на събора 10 от 10 : )

Започнах подготовката за събор Соколски манастир 2016 - 120ката е с нови чистачки :)
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

Morkova написа:
Като за финал Мадже, Мадже всичко беше сценарии да станеш 1-ви и ти една година. Звъняха ми почти всички преди събора, така и така пусни го, той 5 години си гласи колата, една камара пари хвърли, дай му да се изкефи да стане 1-ви поне за една година. Викам си добре, и той човек, няма ли право и той да се израдва един път. Че така... не се кефи много. 1-вото място нагласено..
Ти разбра, че няма купи и медали и затова не се раздаде на макс! Глей к'во нещо [smilie=sarcastic.gif]
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T