За събора... какво. 3 дни яли пили и се веселили и буквално така стана! Петък вечер хапване, пийване, МНОГО простотии и двете вечери с Любомиров/ама ние сме си такива, не се знаем от вчера/ направих леко главата, мисля, че се видях с почти всички колеги, лафче и двете вечери. Пистата пак беше много яка, много силни коли, останах приятно изненадан от на чичи Мичи комбито/стреляше доволно/. Да си призная не съм очаквал бялото комби да напука Искрен, но и това се случи и то с много. Втората вечер се включи и Краси от Русе с жена си и колегата, после дойдоха пак Ники, Илиана и малкия, Ангел/косата/, Тошко, Лили, Иван, с Варна направихме добър лаф, абе ОГЪН. СОфия, Разград, Бургас, Пловдив, Стара Загора, мощна среща. Неделя за съжаление трябваше да събираме шатрите в дъжда, но не ме бъркаше особено, защото предните две вечери си бях изкарал страхотно. Ей забравих и Шуменските мартенички, страшни сте ей и на прибиране към Търново това беше единствения начин да ме изпреварите, като ви пусна десен мигач
Като за финал Мадже, Мадже всичко беше сценарии да станеш 1-ви и ти една година. Звъняха ми почти всички преди събора, така и така пусни го, той 5 години си гласи колата, една камара пари хвърли, дай му да се изкефи да стане 1-ви поне за една година. Викам си добре, и той човек, няма ли право и той да се израдва един път. Че така... не се кефи много. 1-вото място нагласено..
Ако съм пропуснал някой да ме извини, ако съм обидил някой по някакъв начин също, не е било умишлено
Супер среща, догодина още по остра и дай Боже суха!
Поздрави!