Kodiaq 2021 FL впечатления.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
nitro
- Гараж: Skoda Karoq 1.5 tsi DSG7 MY24
В близкото минало ДА. Само че сега нещата са съвсем различни.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Ergo седалките и те ли са балатум изцяло?
В каталога за някои салони пише кожа/изкуствена кожа, което предполага, че има и естествена такава?
В каталога за някои салони пише кожа/изкуствена кожа, което предполага, че има и естествена такава?
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Май има някакво парче от цялата седалка, което уж е истинска, ама ...
Бееееее.....
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
20-ки ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- digitalpr
- Гараж: Kodiaq II, 2.0TSI, 204hp.
Надявах се кожа/изкуствена кожа да значи, че поне мястото където седя и се облягам е естествена кожа.
-
nitro
- Гараж: Skoda Karoq 1.5 tsi DSG7 MY24
Само пъхнете ръка под седалката и вижте колко е празно, т.е. колко е тънък пълнежа. Това след няколко години не знам на какво ще прилича. За сравнение вижте която и да е кола на 10 г. например.
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
А някой с въпросните Ergo седалки да сподели впечатления като комфорт и износване?
Че и аз съм се запътил към поръчка ама то всеки като оплюе нещо и се разколебавам![sorry2 [smilie=sorry2.gif]](./images/smilies/sorry2.gif)
Че и аз съм се запътил към поръчка ама то всеки като оплюе нещо и се разколебавам
-
rts
- Гараж: ex. Skoda Kodiaq 2.0 tsi 190 к.с. 4x4, MY2024
Да добавя за седалките ерго - същите са като портупея на Портос - частта към скоростния лост която е скрита, не само че не е кожа, ами е плат. Останах потресен, като го установих това нещо преди месец.
- netizen
- Гараж: ID.7 Pro Tourer
- digitalpr
- Гараж: Kodiaq II, 2.0TSI, 204hp.
Това какъв пакет е? Прилича на естествена, особено по начина, по който се е набръчкала, но дали е...
- netizen
- Гараж: ID.7 Pro Tourer
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
и където се облягаш е естествена.gbuyukliev написа: 26.01.2024, 18:15:44 Интересувал съм се само за кожата в Супърб 3 L&K и в сайта на Шкода пише "комбинация от естествена и изкуствена кожа". Чел съм доста теми в briskoda по въпроса и никой почти не знае как да го интерпретира това, но консенсуса, който виждам е, че където седиш е естествена кожа, а където се облягаш - изкуствена. За ергото не знам, но на мен ми се искаше направо и естествената кожа (ако наистина е била такава) да е изкуствена, защото се намачка при мен едва за няколко месеца, което не го очаквах определено. Но пък като съм гледал доста по-стари Супърби на доста повече километри и положението не е крайно по-различно, което значи че с времето не стават твърде зле нещата все пак и се търпи.
Отстрани е изкуствена. То се усеща на допир.
GUNTER SERVICE

-
Haigo
Здравейте и от мен , вчера поръчах кодиак vision plus - идва с много екстри а и е промоция -20% - отделно да споделя от познати със шкоди - допълнителното обезшумяването и акустичните предни стъкла като допълнителна опция си заслужавали - разбира се при големи скорости не очаквайте чудесии , за DCC - в момента карам БМВ Х5 с адаптивни амортисьори въздушно окачване спортна рейка и кви ли не глупости от долу - някой беше писал за цени - да майка си баща си е да сменяш нещо , не визирам марката БМВ - смятам че и при Шкода ще са подобни цените - ето и реален feedback - DCC при седан и SUV усещането е различно - при SUV се усеща по малко - кога се усеща - само когато си по завои сува влиза в завоя буквално почти без да поклаща или изхвърля , това е с висока скорост , човек кара ли си колата нормално и според закона тоя DCC е излишен - с малка скорост дали съм включил спортния режим да втвърди или не няма значение , аз не бих наливал пари за DCC вече , но имаш ли хубав бюджет за нова кола си слагайте , не е излишно , по комфортно е - след врече бръкваш в джоба с около 2-3 хиляди за момента за ремонтче , първо се почва с адаптивните амортисьори после с компресорчето което също след дълга употреба се сменя , вчера на тест драйва пробвах кодиака на завой , на леко разклащане на волана - Еми клати си ама не е нещо да каже човек малеее егати люлката - на магистрала прав път не усетих някакво клатене , пожелавам на всички да си карате шкодите със здраве , БМВ не си купувайте освен ако нямате много дълбок джоб и бензиностанция на теглича 
-
Haigo
За кожите - нали пак сравнявам с БМВ Х5 - моя е с най скъпите седалки - естествена кожа дебела седалка - ужасно комфортна и мека с какви ли не настройки - ергото което предлагат в момента за кодиак с подгряване и охлаждане не е лошо , не е топ както като седнах в супърба LK , но са задоволителни , мисля че повечето компании в момента слагат еко кожи , разбира се премиум моделите най вероятно използват естествена кожа частично или изцяло , сега на допир тея ерго на мен лично много ми харесаха , пак казвам не е топ но си е доста задоволително , вече в годините как ще търпят на износване не мога да кажа , ще се разбере един ден