На 25.11.2025г смених за втори път ( иначе за 4-ти ) маслото в Еуратек на 39022км с Ravenol OW-20, маслото на предния диференциал, спирачната течност с RacingLine RBF312 Racing Dot4 и всички филтри + проверихме магнитната пробка на RacingLine дали има нещо. Нямаше абсолютно нищо метално залепено по нея, никакви стружки или каквото и да е. Това може да се третира по два начина: или не върши работа или с правилна подръжка няма какво толкова да залепва по него. Аз лично ще си го използвам, защото не е кой знае какви пари и да си го наблюдавам ако евентуално някога видя нещо лепнато по него.
След като взех колата от Еуратек след смяната, вечерта когато пътувах обратно към вкъщи не ми изгасна check engine лампата. Едно бързо сканиране с OBD11 видях,че ми е набило грешка: P006800 - MAP/MAF - Throttle Position Correlation. Направи ми впечатление,че грешката е била записана докато все още колата беше в Еуратек, но никаква лампа не светеше тогава. Веднага скокнах до вуйчо ми и проверихме MAF сензора, капачката за маслото, щеката и т.н. дали всичко е затегнато. Изтрихме грешката и се прибрах до Пловдив без светеща лампа. На следващия ден покарах колата отново едни 20-30км и към края пак светна check engine със същата грешка, само че този път датата беше логната от предната вечер когато бяхме откачили MAF сензора и дадох контакт да проверим дали ще даде същата грешка. На следващия ден закарах колата в Еуратек и им обясних за какво иде реч. Всичко точно, оставих си колата, приемчика се качва да я вкара в сервиза и лампата не свети
От има няма 500+ км колата е в trifoam филтъра на RacingLine, преди бях с памучния. Като разлика мога да кажа,че единствената разлика, която аз лично усещам е,че при памучния се чува много повече съскащич звук отколкото при този от пяна. Засега мисля да си седя с този от пяна, като ще ги редувам на всеки 10000км.
От около 1000+ км колата е със задна стабилизираща щанга на 034 Motorsport. Определено има разлика и задницата се усеща по стегната и повече ми харесва как седи колата по завои. След като продадох и зимните джанти, новите които взех са по-леки дори и от тези на RacingLine - 8.5кг на джанта. Не съм ги мерил с гумите колко са, но се усети разлика след като сложих зимните. По-леките джанти и задната стаб щанга определено се усещат като положителен ъпгрейд за мен.

Какво следва от тук нататък?
Остава да сменим и интеркулера. За това чакам вуйчо ми да му се освободи малко време от всички други, коли които има да оправя.
Поръчал съм Oil Catch Can на RacingLine за ЕА888.4, така че като дойде ще сложа и това задължително да го изпробвам и него.
И засега мисля е това.