От моите опити с Karoq съм забелязал следното поведение:mirkoni написа: 02.06.2023, 12:58:41 След малко разходка по Европата и навъртяни 3600км, съм много доволен от колата, само едно ме дразни... Coasting-a или по-нашенски "по инерция" е супер, обаче зависи от надолнището, като настъпя леко спирачката да забави, включва и мотора да помага. Явно на по-ниска предавка, дига между 2000 и 3000 оборота, и се опитва да задържи една постоянна скорост. Това има ли как да се спре? Предпочитам само със спирачката да намаля малко и да си продължа инерцията. Или и това е вече от новите изисквания за незнам-си-кво-си?
При режим "Normal", когато си "по инерция" и натиснеш газ/спирачка веднага включва на скорост - правилно поведение. Когато например си намалил, наклона и пътната ситуация позволява пак колата да се пуска по инерция, но поради спиране или газ ти е влезнало в скорост, начинът пак да вкараш колата в Coasting е да чукнеш педала на газта (не винаги се получава от първия път, понякога ми се налага 2-3 пъти да го правя) тогава пак пуска по инерция и на таблото показва само D. При режим "Eco" се стреми при всяка възможност да пуска по инерция. При "Sport" въобще не изключва от скорост и в повечето случаи при спускане с по- голям наклон винаги го пускам на S на кутията. Така хем колата не набира толкова бързо и да ти се налага да удяш спирачка, хем използва двигателната спирачка също така и пести гориво.
Има много ситуации, в които Coasting може да се приложи успешно, но в повечето случаи - НЕ. Затова бих предпочел да имам бутон/начин, с който аз да кажа на колата сега е подходящ момент за това, но уви.