Освен че е и най- доброто, човек свиква много бързо с него… малкия много се радва, че не трябва да го обличаме и събличаме по 5 пъти докато го качим в колата
@slavikatsarov Знаеш
Освен че е и най- доброто, човек свиква много бързо с него… малкия много се радва, че не трябва да го обличаме и събличаме по 5 пъти докато го качим в колата

Не, Кумхо. Потресен съм.
Само в края е що годе разчистено, така изглежда защото там не е сенчесто място и се топи и не заледява. През останалия път беше много зле, споменавал съм преди че и без сняг пътя е разбит. Намира се на сенчесто място и всичко се заледява. Имаше малки свлачища от кал, пътя е широк колкото за една кола, адски стръмен и няма обръщане.

Да, момчето е много съвестно и няма да те подведе. Показва ти спокойно нещата на машината, в случай че се съмняваш за нещо

Масло и всички филтри. Смених на 10 400км. На около 9000км ми светна лампата, долях 350 грама. Последните 3-4хил км колата се е карала главно извънградско, по магистрали и междуградски пътища с темпо 100+ винаги.
Затова си си взел дизел, да го сцепваш от каране майна!Us3rnam3d написа: 17.04.2025, 10:17:52 Предстои рязка промяна в трупането на километри годишно, може би ще правя около 20 000+
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)

Много приятно върви. Особено в комбинация с DCC може да я караш пенсионерската, може и да я настъпваш. Както ти е кеф. Като ходя към Кавала минавам през Асеновградския проход, преди него и после на гръцката магистрала си карам на комфорт лежерно, а по завоите на спорт с перата пада голяма забава. Много здраво стъпва на пътя. За мен О3 и колите от това време имат най- добрия баланс. Нямат прекалено много електроника, едновременно с това са достатъчно модерни и иновативни. Честно казано откъм екстри не знам защо би ми трябвало нещо повече от една кола.