Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни и летни гуми)

Мнение от Sec8200 »

Архимандрит Дионисий написа:
ТТодоров написа:205x55x16 Continental TS860 FR (с борд)
IMG_20161105_114802.jpg
IMG_20161106_122004.jpg
Честито. Само дето на тази балонна гума борда май няма никакъв смисъл освен да прави гумата по тежка и скъпа.
мерси, да си призная само заради изгледа пак бих ги взел. Заради борда седят по-отвесни, не издути. Пък и си платих няколко лева "мир на душата", ако бях взел други и одера джантата щях да се вайкам като свекърва, сега поне "ей каквото можеше направих"...

живи и здрави
Sec8200

ŠKODA MASTER

Мнение от Sec8200 »

Svetilio написа:
ТТодоров написа:205x55x16 Continental TS860 FR (с борд)
На фабричните джанти....ще има големи обувки напролет [smilie=yahoo.gif]
бат Светльо тъкмо се успокоя и пак ме вкара някой във филма :)

Честно казано търсих месец 16", но ми писна от продавачи, размери, срокове, модели, марки,цени и им теглих една майна. Сложих на тези пък ще го мисля пролетта - ако реша да отделя бюджет ще мина на 17", ако не ще са друг комплект или този 16".
Реално съм ок с визията, по-широката е ок за сухо, кофти за аквапланинг - както знаем. Плюс че по-тежка ще е по-тромава за ускорение/спиране - аз не мисля да я чипвам скоро (да не ме чуят другите ;) )

не на последно място - пари. достатъчно пари нарих за колата дотук, няма само за нея да бачкам я...

засега се изнервих и реших да не правя нищо до пролетта, когато ще видя в какво настроение ще съм относно джанти/манти.
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Мнение от odo »

ТТодоров написа:
Честно казано търсих месец 16", но ми писна от продавачи, размери, срокове, модели, марки,цени и им теглих една майна. Сложих на тези пък ще го мисля пролетта - ако реша да отделя бюджет ще мина на 17", ако не ще са друг комплект или този 16".
Реално съм ок с визията, по-широката е ок за сухо, кофти за аквапланинг - както знаем. Плюс че по-тежка ще е по-тромава за ускорение/спиране - аз не мисля да я чипвам скоро (да не ме чуят другите ;) )

не на последно място - пари. достатъчно пари нарих за колата дотук, няма само за нея да бачкам я...

засега се изнервих и реших да не правя нищо до пролетта, когато ще видя в какво настроение ще съм относно джанти/манти.
Тогава спирай форума, защото до пролетта може и на 18ки да минеш :) и за чипа има време [smilie=sarcastic.gif]
Sec8200

ŠKODA MASTER

Мнение от Sec8200 »

odo написа:
ТТодоров написа:

Тогава спирай форума, защото до пролетта може и на 18ки да минеш :) и за чипа има време [smilie=sarcastic.gif]
като съм с печка не ме закачат [smilie=sarcastic.gif]
виж на TSI не се прощава - от вратата за краката или по-скоро от ауспуха за двигателя

}е оставя да отлежи и узрее. Oглеждам се по разни коли като минават да гледам джанти, не съм съвсем загубена кауза

сега мисля за прагове 'халумин' и леко спойлерче на багажника, но дискретното не на vRS от SuperSkoda.
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Мнение от Stuci »

ТТодоров написа:
Svetilio написа:... достатъчно пари нарих за колата дотук, няма само за нея да бачкам я...
Доообре [smilie=sarcastic.gif]
goAPR
Аватар
TheSaint

Škoda Racer

Гараж: Octavia RS230
Обратна връзка:

Мнение от TheSaint »

Ша ва... съдяяя
Sec8200

ŠKODA MASTER

Мнение от Sec8200 »

[smilie=thank_you2.gif]
simo tdi

Škoda Фен

Мнение от simo tdi »

летни 225 45 17 или 235 45 17
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Колкото са по широки ще е по бавна колата.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Sec8200

ŠKODA MASTER

Мнение от Sec8200 »

225 заради аквапланинга.макар разликата да е много малка.
сигурността преди всичко.
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Мнение от Stuci »

ТТодоров написа:225 заради аквапланинга.макар разликата да е много малка.
сигурността преди всичко.
Иначе, викаш 255 :)
goAPR
Sec8200

ŠKODA MASTER

Мнение от Sec8200 »

Brinimir написа:Къв е тоя борд? Иначе за пакета не мога да ти го снимам че не съм в къщи. Включва сак малък е около 40х20 см, Зрядно за запалка с 2 usb изхода на 2А и термо чаша ама като е пълна и като се обърне тече не нищо особено ама е аванта. Апък авантата си е чиста печалба. [smilie=yahoo.gif]
двама закупили нови коли ми се оплакаха не им дали промо пакета с обяснението,че имали 10% отстъпка.Единият човек го познавам, другият непряко. Та се зачудих при теб как е било.Не е нещо,но тъпичко. Какви цени плати гумите - те са метнали на сайта им банерче и цените,че са с включена 10% отстъпка.
simo tdi

Škoda Фен

Мнение от simo tdi »

Джанти какви 17 × 7.5 или 17 × 8
simo tdi

Škoda Фен

Мнение от simo tdi »

Джанти 17×8 с гуми 235 45 17 летни
Аватар
tigar4o

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia Style/Vision 2.0 TDI-CR, 110kW, 150 hs, DSG, 2016

Fiat Brava 1.9 JTD - 1998

Мнение от tigar4o »

ТТодоров написа:
Brinimir написа:Къв е тоя борд? Иначе за пакета не мога да ти го снимам че не съм в къщи. Включва сак малък е около 40х20 см, Зрядно за запалка с 2 usb изхода на 2А и термо чаша ама като е пълна и като се обърне тече не нищо особено ама е аванта. Апък авантата си е чиста печалба. [smilie=yahoo.gif]
двама закупили нови коли ми се оплакаха не им дали промо пакета с обяснението,че имали 10% отстъпка.Единият човек го познавам, другият непряко. Та се зачудих при теб как е било.Не е нещо,но тъпичко. Какви цени плати гумите - те са метнали на сайта им банерче и цените,че са с включена 10% отстъпка.

аз като един от двамата мога да заявя, че днес бях потърсен от Еуратек, като ми потвърдиха, че грешката не е в моя телевизор и ще ми дадат промо пакета, защото гумите са закупени по време на тази промоция и се полагал [smilie=thank_you2.gif]
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Съвети за нашите шкоди”