Какви лампи да сложа на колата? Външно и интериорно осветление (Halogen, LED, XENON, Laser)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Какви лампи да сложа на колата? Външно и интериорно осветление (Halogen, LED, XENON, Laser)
Night breajera светят най-много от всички халогенни крушки. Ако се карат като дневни ще те изкарат 3-4 месеца. Ако не около година. Но тази цена е много ниска за такива крушки, да не са някой ментета.
- vermeer
Прекарах малко в ровене тук-там. Има един руснак с канал в youtube "Test Lab" сравнява нещата по доста приличен начин. Но вижте какво казва в заключение:
Общо взето потвърждава моите предположения за халогенните крушки.
Не съм доволен от светлината на фаровете които имам в момента. Искам по-добра крушка. ОК - има такива (очевидно без кой знае какво значение като марка и модел), но за сметка на продължителност на живота на самата крушка - безплатен обяд няма! В този ред на мисли си търсих най-ефтините "тунинговани" 55W халогенни крушки. Сега като се замисля за да заредя фаровете на колите ми трябват 8 - 12 крушки, и да имам за после поне още толкова - значи 20 бр. Определено трябва да са евтини и 20 лв. на крушка не ме устройва.
Не знам дали са ментаци, поне на мен не ми изглеждат като такива. Доставчика се ползва с добро име. С 20 бр. скачам и сам, което е минимума. Изчаквам няколко дни и поръчвам. Който иска да се вклюва.
Общо взето потвърждава моите предположения за халогенните крушки.
Не съм доволен от светлината на фаровете които имам в момента. Искам по-добра крушка. ОК - има такива (очевидно без кой знае какво значение като марка и модел), но за сметка на продължителност на живота на самата крушка - безплатен обяд няма! В този ред на мисли си търсих най-ефтините "тунинговани" 55W халогенни крушки. Сега като се замисля за да заредя фаровете на колите ми трябват 8 - 12 крушки, и да имам за после поне още толкова - значи 20 бр. Определено трябва да са евтини и 20 лв. на крушка не ме устройва.
Не знам дали са ментаци, поне на мен не ми изглеждат като такива. Доставчика се ползва с добро име. С 20 бр. скачам и сам, което е минимума. Изчаквам няколко дни и поръчвам. Който иска да се вклюва.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
- zzankov
AQY
85kW/116 hp
За мен Филипс Екстрийм вижън е страхотна работа.Архимандрит Дионисий написа:Night breajera светят най-много от всички халогенни крушки. Ако се карат като дневни ще те изкарат 3-4 месеца. Ако не около година. Но тази цена е много ниска за такива крушки, да не са някой ментета.
Карани през ДРЛ изкараха 2 години,100000км.
Но ги смених защото се опушиха.
Имам снимки назад в темата.
- vermeer
Само Н7 има. Най вероятно са някакви изостанали складови наличности.
Аз нямам никакви съмнения, че ще ги сменям редовно, били Philips, били Osram или каквото и да било... Затова ако може по-така... за жълти стотинки![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Аз нямам никакви съмнения, че ще ги сменям редовно, били Philips, били Osram или каквото и да било... Затова ако може по-така... за жълти стотинки
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Вземи Осрам куулблу. Много хубаво светят и са с дълъг живот.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- vermeer
Все ми тази дали светят синьо или бяло, важното е да хвърлят настина повече светлина. На крушки съм душманин, просто това се налага от пътуванията ми. Има ли ги някъде на по-добра цена от Osram nigtbreaker plus, т.е. под 10 лв?
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Проблема не ти е в крушките, а в многото коли които имаш
За мен погрешна логика
, скъпи на триците, евтини на брашното идва малко работата.
За мен погрешна логика
- vermeer
- zzankov
AQY
85kW/116 hp
Да ти го обясня аз.
Имаш неколко коли,ма си скръндза да им вземеш свестни лаМби.
Ма имаш неколко коли...
Панимаеш?
Имаш неколко коли,ма си скръндза да им вземеш свестни лаМби.
Ма имаш неколко коли...
Панимаеш?
- vermeer
Имам 2 коли, коли които се ползват ежедневно + 1 паметник, но той не се брои. И това го намирам за абсолютно нормално за средностатитическо активно семейство в София. Или не е така? И защо въобще ви обяснявам неща които не са ви работа?
КОЕ според вас е свестна ламБа и защо? Какви тестове направихте поветче от човека от test LAB и какви знания придобихте повече, че раздавате квалификации кое е свястно и кое не е и струва ли си парите.
Просто питах - иска ли някой или не... анализите ако обичате на по бира с черпене от вас.
Капиш?
КОЕ според вас е свестна ламБа и защо? Какви тестове направихте поветче от човека от test LAB и какви знания придобихте повече, че раздавате квалификации кое е свястно и кое не е и струва ли си парите.
Просто питах - иска ли някой или не... анализите ако обичате на по бира с черпене от вас.
Капиш?
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Пак не го разбра, ама айде, важното е, че не всички сме средно-статистически Софийски семейства.
- vermeer
А няма проблем, ще изслушам пак, но този път така че да разбера.
Извинете ако съм разбрал погрешно.
Извинете ако съм разбрал погрешно.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Искаха да ти кажат колегите,че е по добре да се довериш на тях,които са пробвали или имат впечатления от собствен опит и от първа ръка,отколкото да се доверяваш на клипчета и ревюта в нета.
Ти много им вярваш ,на писанията в нета,с такова впечатление съм останал.
Ти много им вярваш ,на писанията в нета,с такова впечатление съм останал.
GUNTER SERVICE

- vermeer
Аз не прочетох такова мнение. Сега и ти го удари на анализ на какво съм вярвал и на какво не. Кога пък си ме видял да реферирам към клипчета?
КОлкото за клиповете за ла,пата - там човека ИЗМЕРВА осветеност и то компетентно. Това което мога аз е да отсявам информация от дезинформация. Където е нужно задълбавам колкото трябва и както трябва.
Въобще оставете този spin off... няма какво да се обяснявам.
Нека ако някой иска от тези крушки - да ми пише. Може и на лични. Ако не искате - здраве да е - като дойдат ще пиша отзиви.
КОлкото за клиповете за ла,пата - там човека ИЗМЕРВА осветеност и то компетентно. Това което мога аз е да отсявам информация от дезинформация. Където е нужно задълбавам колкото трябва и както трябва.
Въобще оставете този spin off... няма какво да се обяснявам.
Нека ако някой иска от тези крушки - да ми пише. Може и на лични. Ако не искате - здраве да е - като дойдат ще пиша отзиви.