12V - акумулатор не се зарежда

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
BlackSpot

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia 3, 2.0 TDI
Skoda Fabia 2, 1.4 TDI

Мнение от BlackSpot »

Здравейте, преди година и половина и на мен при Октавия 3, светна същото съобщение, след дълъг път и кратка почивка в магазин, след запалването се случи това.
При мен също излезе диагноза - алтернатор. Рециклиране (не можах да разбера, точно какво е сменяно) = 330лв (сваляне, ремонт, качване + 6м гаранция, но не в официален сервиз).
Поздрави! :)
Изображение <= Те това е колата!
basket4e

Шкода Новак

Мнение от basket4e »

n_ivanov написа: 15.01.2026, 08:25:30 @basket4e, както ти е казал и колегата - отивай в сервиз, друго не можеш да направиш.

Цената е строго индивидуална, според естеството на проблема. При мен беше едно, при теб може да е друго, но стъпките са следните:
- отиваш в ЕТ
- правят диагностика
- свалят алтернатора
- отварят го
- диагностицират точният проблем
- казват ти цена за ремонт, ако те устройва, я ремонтират, ако не - търсиш си друг майстор (като естествено си заплащаш услугите ползвани от ЕТ до този момент).
благодаря :)
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”