Аз имам един допълнителен аксесоар към ключа
Щерката накичила ключа и вика "Тате специално за теб го направи. Ще го носиш нали?" И така 1 година го нося.

azsamodapitam написа: 30.10.2025, 00:54:29 А на какви калъвчета за ключа сте се насочили?
Виждам има и едни "вежди" за страничните огледала

Първо че е мило и второ е красиво. Винаги си го носи.lpetrovv написа: 01.11.2025, 06:51:24 AliExpress ,
Аз имам един допълнителен аксесоар към ключа![]()
![]()
![]()
Щерката накичила ключа и вика "Тате специално за теб го направи. Ще го носиш нали?" И така 1 година го нося.
![]()

мега циганияazsamodapitam написа: 30.10.2025, 00:54:29 Виждам има и едни "вежди" за страничните огледала, за да пази от директен дъжд.

Всеки ден е в джоба ми. Ще си го нося докато се разпадне. И за другата ще си оставя ключа на видно място за да види, че нямам окраска...
И цените като гледам са по-различни
и в темуто има подобни боклуци на сходни цени. Този сайт като нищо да купува от тему по читавите боклуци и да ги продава
Обърни внимание как да я лепнеш, ако има модул за GPS, трябва да е в частта с точките.
и моята така я монтирах от шофьорското не се вижда грамhristo_iv_ написа: 14.11.2025, 10:05:30 но предната е вдясно от огледалото и се получи много добре. няма никакво визуално "замърсяване" за шофьора